Sitablogi

neljapäev, august 09, 2007

Vana-vanaema sitt

Kõige jubedam sitt mida ma elus kohanud olen, oli minu kadunud vana-vanaema oma. Mäletan lapsena, et kui baba sitamajja läks, siis lapsed saadeti õue mängima ja naabrid kutsusid miilitsa välja.

Mutt ise oli ca 150 pikk ja kaalus vähemalt sada kilo. Üle kõige ta armastas kullast nipsasju, eetrit juua ning tema lemmiktegevus oli kanu dresseerida. Kui ta lõpuks 93-aastaselt manala teele läks, siis kirst pandi käru peale, sest isegi kuus kõige turskemat külameest ei jõudnud seda tassida.

Peielauas läks pärast tantsuks.

46 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

should drink more või mis

4:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Oi oi , blog kaka, eto silnaja iskustvo. Obazuju ljudei kto podmiali temu. Popõtajus i slavjanskomu narodu objasidh kakoe mestu snjaet kaka v nashem zisni. Udatshi vam, rebjata ! Do sdrastvuet KAKA , GOVNO i FEKALÕ !!!

10:02 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Vanade inimeste sitt on täielik jubedus .Algatuseks vaata vanade inimeste sitaauku, issand milline krimpsus ning rokane mulk. No mis ilusat, aromatiseeritud paska siit tuleks ? Ega ei tulegi........

7:09 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Oi, pole sõnu millega vanainimeste sitta ja selle haisu iseloomustada . Parema tulemuse saab kuskil vanade või hooldekodu pellareid üle vaadates. Vihjaks siin isiklikul tasapinnal kokkupuudutud Kohila Üksikute Vanainimeste Ajaveetmise Puhkebaasiga. Lüh KÜVAP, sura GooGlesse !

1:49 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Vanamuttidel on nilbe perse, krimpsus ja krõmpsus, karvase persepraoga. Mis noor ja sõge mees peaks sellisest rokasest sitaaugust huvituma ?

10:17 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ca 30-stel naistel perse perse lähebki. Tselluliid kannikatel, pragu läheb karvaseks, auk pundub ja hakkab lekitama ettrenägematuid kõhugaasi pilvekesi. Täitsa perses

9:04 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Ega vanameestel lihtsam pole, omast käest tean et vamnamehel oli päraku sulgur-lihase marutõud mis lõppes soolestiku hääbumisega, ja selle asendamisega protees-jämesoolega.

11:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Meie vanavanaema enam ei käi kakal, mingi jänese pabula laadne kuulikeste kuhjake sealt tuleb ja paarpuuksu prõksu, aga muud tahkemat mitte

2:49 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Juhtusin Zuum TV peal ringi klõpsima ning märkasin, et PBK peal on Ren TV Estonija reklaam. Klõpsasin siis Ren TV'le. Kõige pealt näen, et EPG's on märgatud, et algamas on SEX FILM. (kui Zuumiga liitusin oktoobris, oli raudselt lubatud sex filme .). Ja logo all ka Private Anal TV , Estonija.

Millal see veel juhtus, et sex filmid nii malbeks läksid ? Teadsin, et näidatakse ka raskemast ANAALI , aga isegi Zuum TV-s on mingi "leebe perverssne SOFT EROTIC " ...

8:40 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Soovin anaal sksi ajal paluda partnerilt hellitusi, mida sooviksite sel hetkel tunda, võib laua taga istudes teha vihje: „Sellest on kirjutatud raamatus või ajakirjas, mida momendil loen, ning mind hakkas see huvitama, tahaks ka proovida.“

Võimalik, et kallim nõustub meelsasti, aga kui juba munn on minu perses ,ütleb enamasti et ta pole nimelt täna selleks valmis. Kui keeldutakse vahetult anaal-seksi ajal, võib see teid või partnerit kurvastada ning iha hajutada.
Või keelata üldse oma munni perse toppimine ?

10:11 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ära keela , munn aegajalt perses soodustab päraku näärmete tööd ja vabastab liigsetest kõhugaasidest

7:18 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Korralik eelmäng tuleb kasuks ja võtab pinged maha, las poiss teeb sulle enne sitaaugule suuseksi ja siis võid talle näkku peeretada ja siis läheb asi juba iseenesest .....et situd ühe hunniku ning palud teda see vanaemale käte vahel viia

7:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Vanainimeste lemmik Kristjan Purlunks on enneolematus showsaates! Igas saates peeretab ta ühele liikmele näkku , et neile kümnel erineval haisul nuusutada lasta . Kui sugulastel õnnestub sitahaisu kokkuvõttes võita, ootavad neid uriini joomine. Vot

9:23 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaunis wanha kakka-kottiä ,oviverho kulli on huippu. Läpikuultavaa beigeä vittu kisinkirjotuilla koristeluilla miehellä . Aivan ehjä puhdas pask . Nouto. PALJON MUITAKIN VANHOJA PASKAA ja SPERMA !(PA ANAALI !) RAUTTAA VITTU !

3:44 PM  
Anonymous Anonüümne said...

james brown is dead !!! Live Shit Rave set Brooklyn 19 in 2008 , GROOOOOVE !!!!

6:47 PM  
Anonymous Anonüümne said...

А как ты познакомился со своей kakой ?

7:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

„Millal siis vanaemalt sitta oodata on?“ ( Avalik huvi !!! )

Iga eakama naise elus tuleb kord aeg, mil tema kosilased ja austajad hakkab huvi tundma anaalühte plaanide vastu. Kõrvalseisjad võivad pidada enda õiguseks küsida intiimseid küsimusi igasuguse häbitundeta . Aga nii see on juba, nooremad mehed erutuvad vanema naise soolestikku ning fekaale nähes, ja tekib ebaterve huvi anaal suguühteks

8:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ma ju tean , et ta TÄIESTI omamoodi vanainimene on ! Korduvalt esitati mulle küsimus: „Kas ta on teil sünnitraumaga , arengupeetusega ?“,“ jutustab aktiivsus- ja seedimishäirega vanainimese tütar oma hädast uudishimulike naabrite suhtes

8:23 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ausalt öeldes ei suutnud ma vanamuti sitahunnikut nähes oma silmi uskuda. Minu jaoks pole siinkohal tähtis kommentaatorite püstitatud küsimus, kas see kakalasu on tõsi või mitte. Tähtis on see, millise käraga käsitleb to vanainimene ühe noormehe väidetavat pasahunnikut, olgu ta siis avaliku elu tegelane või mitte, nagu oleks see sitalasu midagi tõeliselt erakordset ja enneolematut. Vanake arvab et noorte inimeste sitt on lihtsalt ilusam. Jabur ju.

4:38 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Если Вы частное лицо, то Вы получите KAKA : гарантийный талон, товарную накладную, руководство по эксплуатации, паспорт (если он есть на Ваш товар). С курьером Вы получите: гарантийный талон, товарный чек, кассовый чек, руководство по эксплуатации, лучезарную улыбку нашего курьера и большое спасибо из его уст. Если Вы организация, то Вы получите: гарантийный талон, товарную накладную, счет, счет фактуру без НДС, руководство по эксплуатации, паспорт (если он есть на Ваш KAKA).

9:09 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Hea vanamuti sita huviline !

Sita vaaritamise köök on kiiresti arenev teenindusettevõte. Ka Sinul on võimalus meie arengule kaasa aidata oma vanamuti sita loovutamisega meile . Selleks toimeta siia oma vanainimese ekstremendid .( Sinu kiri jõuab meie vastava valdkonna spetsialistini. ) Ja me saame rääkida mingist, sümboolsest tasust !


Sinu nimi:
Sinu e-posti aadress:
Sinu toodud sita kogus :

Soov saada rahalist tasu :

5:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuule bardjanka ! Äkki jätaksime fotodel need plärakad sittuva perseaugu eest ära?
Rate, Pervotecat jt. saidid annavad selleks piisavat eeskuju. Või kes tahab oma perset või vittu/munni just oma naise või mehe eest varjata, pange oma sita või vituaugu ette päikeseprillid ja laenake sõbralt/sõbrannalt sexpesu, milles su elukaaslane sind varem näinud pole.
Ära mängi paska, diskreetsus on siin alati, Bardjanka joobannõi

2:31 PM  
Anonymous Anonüümne said...

----Vanamuti sitalasu----------------------------------------------------------------------------

Et sai siis ka täna imedepõllul sital käidud. Midagi suuremat kangi persest muidugi ei tulnud , küll sai aga uusi tuttavaid ( lapsed vaatasid kakavat vanameest ja ainult irvitasid ). Hommikul jutustasin paar sõna ühe kuseva slaavi mehega. Ära sai nähtud ka see vene härra kellel üks munand munni all rippumas . Temaga oli kaasas veel üks eesti libu . Peale lõunat kohtusin noore naisnarkomaaniga ja tema kassiga . Siis oli veel üks pasandav kodutu vanamutt, kellega veidi lobisesin ja teda hurjutasin . Ära tulles jäi silma ka mingi liputajate auto. Aknast näidati mingit roosat pulka,poolkõva munni vist .
Vot nii!!

8:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Heio ! Kolisime hiljuti Tartusse. Mees sai kuskil jäätmehoidlas tööd,oleks vaja nüüd pisut rohkem raha .Ja nüüd ,palun soovitage kas kellegil võiks vaja minna jäätmehoidlast mõnda rämpsu, prügi või suisa sitta .Kelle juurde võiks seda rokka minna pakkuma , kes soovitaks midagi ?
Ja keda soovitate ja keda mitte(kelles olete pidanud pettuma).Et seal niivõrd palju kõiksugu rokka et igapäev paari pange täie roka väljatoomine pole probleem .Igasugune info on oodatud.
Tänan. Anne.

5:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

50kg.62 a.väga ilus,sale ilusa figuriiga vanaema pakkub soolidsele mehele erotiliine massaz ning hea kvaliteetne suusesex (ka pepuaugule ) ja tavaliine sex .super mõnus...Minu foto on kah olemas .---58175395---.Tulen teie juurde või tulge mulle külla Mähele .Ilus vanem sõbranna minul ka pakub erotiliine massaz ja isegi pepu seks. (156 cm, 88kg.64a. halli peaga )

10:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Posted: Mar 25, 2008 pm Post subject:

--------Näpunäide------------------------------------------------------------------------

Väike soovitus! Pane iga salaja filmitud sittuva inimese videosalvestisega kaasa väike tutvustus seadustest ja Pervertide ABC. Kõige hullem on kui mõni "algaja" põrutab kuhugi tuntud Restorani või Pubisse peldikusse mõnd sittuvat promoinenti filmima.

1:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kassahitiks tõusnud " Vanamuti sitt " adrenaliini-sitadraama on noorest pervertijast (Tom Kiiver). Üliperversse sita ja pasa-sarja tippu tõusta pole kerge - mängus on suured persed ja suured kogused raju`sitta. superperverdi esiletõus ajab `vanad kalad` peeru turtsuma , kõige parema meelega näeksid nad teda vastu Mägra Pubi klaase sitta löristamas . Loomulikult on närvidemängus oma osa ka ühel saatuslikul frigiidsel ning kergemeelsel idioodikesest kaunitaril ( Õie Armilõug ). Rezhissöör: Toni Tihumeetrike ja Osades: Tom Kiiver, noor kinotalent. *

2:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Они берутся из Актиc , его уже вторую неделю кakает наша
мама.........

12:41 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Vanaema hommikul kaneelisaia süües pajatas järgmist : Et täna hommikul oli keegi Pärnu ranna naisteparadiisi riietuskabiinidesse juba teist korda kahe nädala jooksul täis roojanud ( sellist püdelamat massi ja palju .) kirjutab Pärnu Noorte Postimees.
„Ei tea, mis kellegi persega küll lahti on. See on täiesti mõistusevastane pervertimine . Loomad käituvad ka viisakamalt - otsivad varjulise hämara koha, võtavad sellise känguru asendi ning asuvad fekaale väljutama , mitte ei tee oma häda teiste silme alla avalikku kohta ja seda keskpäevasel ajal ," võttis õõvastav vaatepilt Pärnu rannas heakorda hoidva Black Massage of Eesti AS Lääne-Eesti regiooni teenindusjuhi Serjooga Rosoljel pead vangutama. „Oleme nelikümmend aastat randa korras hoidnud, varem ei ole selliseid asju juhtunud, tõsi kunagi keegi kakas hommikupoolikul kaljamüügi auto kapotipeale pikema fekaalipulga " sõnas mees veebitoimetusele.

San.Epid.Jaama kommersandi sõnade järgi ei ole rannas korda hoidvad töömehed varem selle peale tulnud, et riietuskabiine tuleb igal hommikul piinlikult inspekteerida ja nn kakat minema vedada. „Sellise asja peale lihtsalt ei tule, et keegi seal oma pasahäda võiks maandada. Andsin nüüd korralduse kabiinid igal hommikul üle vaadata,ja kui selle kakaväljutaja seal teolt tabame, siis ta päraku montaazivahuga täidame " kinnitas kurjal moel ta.

7:37 PM  
Blogger Unknown said...

No lahedamat vanamemme ei saa tahtagi!

11:06 PM  
Blogger mina said...

naine sai kuu alguses raha kätte töölt. läks siis koju ja tuli keset tänavat sita häda. häda oli nii suur et läks ühe maja hoovi puuriitade vahele. kükitas seal parasjagu ja äkki tundis et miski asi käis üle tagumiku.tormas siis ruttu tänavale tagasi ja siis tuli äkki meelde. käekott jäi rahaga sinna maha. ei julgenud enam tagasi ka minna. kutsus siis miilitsa välja miilitsa onud läksid vaatama ja avastasin puuriida tagant magava mehe kellele vaene naine oli täpselt näkku sittunud ja too oli käega läinud ära pühkima

5:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

see vana-vanaema peaks kõhulahtistit sittuma

6:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Minu vanurist vanamemme õudusunenägu - et see ainus mees, kellel ta kunagi lasi endast suure pinnimise peale paar vastikut sexpilti teha (1947), need kättemaksuks mahajätmise eest kunagi 80ndatel Kultuur ja Elus avaldas.
Mehed on munnid, ja pole vaja nende rõõmuks midagi teha - see maksab alati ainult kurjalt kätte.
Ettevaatust seega!

6:46 PM  
Anonymous Anonüümne said...

seest läks kohe soojaks...

http://www.thescatgirls.com/scat-galleries/avi/25vf.html

10:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kus on nüüd teema ja kui palju kisa ühe vanainimese sita üle,saage üle juba.
Alasti või mitte alasti oma toiminguid tehes ,pakub huvi või mitte ei paku ?
Sittugu kasvõi ilma hambaproteesideta vastavas kohas kus see eetiline on.
Kena sale sittuv vanake ?...lommulikult aga miks mitte pervertidele ennast niimoodi näidata,kuid no ...tüüpiline vanadenaiste liputamiskomme ja tähelepanu vajadus noortemeeste poolt.... Seda veel niiviisi kehakergendades, ptüi !!!

11:14 AM  
Anonymous PERSE.XXX said...

NoNii.
Hommikul täna panin mitmesse juhtivasse sitaportaali üles järgmise tutvumiskuulutuse:
"39-aastane mees, ei suitseta ega joo,raseerimatta sugu ja seedeorganitega, ilma kindla töö- ja elukohata, saatuse tahtel ajutiselt piiratud liikumisvabadusega (Kolga vaimselt tasakaalutute puhkekodu), väikse karvase munniga. Soovib tutvuda neidudega seksi ja extreemsuste degusteerimise eesmärgil. Seiklejatel ja liputajatel mulle mitte kirjutada. Kindlasti lisa kirjale pilt, soovitatavalt ka sugu/seedeorganitest"
Mis sa arvad,trucker, kas tuli pilte ?

OOOO-NÕUUUU, 2 80-ndates vanaprouat mind himustasid !!!
)))))))))))):

10:29 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Aurusaunas Corsical tegi mu mamps pull finger-peeru nalja.....nagu tyra blahh-blahhh,t6esti ma pole tykk aega nii palju naernud...
ses suhtes et kuidas sa kontrollid seda auku, et nyyd kui keegi t6mbab vanakest patsist ja siis ta ootamatult raginal peeretas...hahaaaa ja ma ei tahagi teada mis hais ylesse tuli, kuna põgenesin lavalt ((((

9:54 AM  
Anonymous drugan.ru said...

У меня уже начало складываться впечатление, что половина cетки кaкa

10:14 AM  
Anonymous Anonüümne said...

sa oled jubee idikas. pakun, et et sa oled kibestunud lollpea, kellele meeldib klatšida& täielikku jampsi suust välja ajada. häbi võiks sul olla, sa väike peer kes sa seda blogi pead...

8:05 PM  
Blogger 柯云 said...

2015-12-12keyun
louis vuitton bags
michael kors outlet clearance
ralph lauren
cheap oakleys
coach outlet
replica rolex watches
michael kors outlet clearance
ugg boots outlet
coach outlet store online
abercrombie & fitch
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nfl jerseys
louis vuitton purses
canada goose outlet
louis vuitton
ugg slippers
cheap toms
louis vuitton outlet
nike trainers sale
uggs outlet
ugg sale
rolex watches
ugg boots sale
chanel handbags
gucci handbags
coach outlet
abercrombie fitch
air max 95
canada goose outlet store
coach factory outlet
hollister kids
louis vuitton handbags
the north face jackets
air jordans
canada goose coats
michael kors outlet
instyler
louis vuitton outlet stores
cheap oakley sunglasses

5:22 AM  
Blogger Unknown said...

www0608

manchester united jersey
coach outlet canada
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg boots
wizards jerseys
nike outlet
nike pegasus
mulberry outlet
coach outlet

5:31 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
ray ban sunglasses
alife clothing
michael kors outlet
michael kors outlet
ugg boots
air jordan shoes
mizuno running shoes
kobe 9
michael kors outlet
oakley sunglasses

11:50 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
wizards jerseys
malone souliers
tory burch outlet
coach outlet
air max 90
nfl jerseys wholesale
true religion outlet
kate spade outlet
coach outlet
ralph lauren polo shirts

7:53 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeHyperenforcer, la dernière new balance femme bleu et beige sneaker de basket Nike qui mélange flywire et basket nike femme solde hyperfuse. Pourtant, en raison des dépenses nike air max 90 winter premium marron et des plaintes de soldat de nike air max 90 mid winter khaki trainers rupture de lame, le Mark I basket nike air huarache light a eu une courte durée de vie asics gel lyte iii chaussures coloris noir rouge beige et seulement 120 000 ont été faites.

4:48 AM  
Blogger Unknown said...

ralph lauren outlet
yeezy boost 350 v2
reebok shoes
nike presto
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
ray ban eyeglasses
jordan shoes
longchamp outlet
ugg boots uk

9:36 AM  
Blogger yanmaneee said...

jordan shoes
jordan shoes
reebok shoes
chrome hearts online
louboutin shoes uk
yeezy shoes
zx flux
yeezy shoes
jordan shoes
nike air max

7:15 AM  

Postita kommentaar

<< Home