Sitablogi

reede, märts 02, 2007

Sitafilosoofia

Sitt on üks mõistatuslikumaid nähtusi universumis. Ühelt poolt on ta igapäevane harjumus, teisalt teame temast vähem kui näiteks maailma sünniloost või amööbide suguelust. Miks?

Kui alustada piiblist, siis tekib kohe küsimus – miks pole apostlid sõnakesti kõnelenud sitast? Jahutakse küll paradiisist, Jeesukese imetegudest, müstilistest muinaslugudest. Aga kus on sitt? Jumal lõi maa ja taeva, valguse, õhu, veekogud, loomad ja linnud. Lõpuks lõi ta inimese ja andis talle seemet. Seitsmendal päeval ta puhkas. Aga millal me saime sita? Selle kohta piibel vaikib.

Hiljem on maailma raputanud nii Darwini evolutsiooniteooria, Newtoni seadused, Einsteini aatompomm jne. Aga miks me ei näe teadusajaloos ühtegi avastust sita kohta? Milleks on meile vaja roboteid ja raale, kui me veel sita kohta mitte midagi ei tea? Väidetavalt on sita kohta kirjutanud palju vabamüürlased, aga kahjuks on nende materjalid salajased.

Sitt on ettearvamatu nagu börsiindeks – me võime teha prognoose, kuid tulemus on alati ette teadmata. Me ei tea kunagi õhtul, millist sitta me järgmise päeva hommikul potti laseme. Me ei tea, kas me üldse laseme ja kas me laseme ka lõuna ajal. Me ei tea, mis värvi tuleb sitt, kas ta on vedel või tahke. Sitt on mõistatus.

Kui palju me teame näiteks, mis ainetest sitt koosneb? Igal piimapakil ja jogurtitopsil on peale kirjuatatud, kui palju seal see on kaloreid, kui palju valku, vitamiine ja igasugu muid aineid. Aga mis on sitas? Kas me teame, mis saab sitast, kui teda näiteks praadida, keeta või moorida? Ei tea.

Me teame ju, mis on meie naise lemmiksöök, sõbra lemmikõlu või töökaasalse auto värv. Aga kas me ka teame, mis tehnikaga nad situvad, kui tihti nad seda teevad, kuidas see lõhnab või milline sitt neile meeldib? Kas meil puudub aim, kuidas meie emad, kes meid oma üsas kandnud, situvad? Ei tea!

Sitt on müstiline nagu elu ise. See, kes peaks lahendama sita saladused, saab Nobeli preemia. Ja võib-olla ka Valgetähe IV järgu medali.

27 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

kallis blogipidaja ja eesti Suursittur.

Minuga juhtus selline lugu, et ma olin sunnitud mõningat aega oma sittumist piirama. Samuti ka loomulikku gaasieritust. Kas kolm päeva ilma sita ja korraliku peeruta võis jätta jäädavaid kahjustusi?

ette tänades

Pisike Pabul

12:09 AM  
Blogger Sitablogi said...

Lp Pisike Pabul!
Ära muretse. Sitt ei ole menstruatsioon, mis peab korrapäraselt toimima. Mõnel mehel on sitt nädal aega kinni, aga see pole ohtlik.

Tähtis on, et sa oled sita enda jaoks väärtustanud ja pead temast lugu. Kõik ülejäänu tuleb iseenesest.

3:30 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jutt jumalast puhas kuld ju! On mõni keemik sitale aatomvalemi kirjutanud? On väljaheidet laias laastus käsitletud koolilaste bioloogiaprogrammis? On sitt patenteeritud? On sitta üritatud korduvkasutada? (Seoses sellega meenub juht kuidas Lääne-Siberis siiski üritati sitast loomadele jõusööta valmistada) Üldises pildis jääb mulje, et sitale otsitakse vähe rakendust. Võibolla on inimestes mingi tõrges suhtumine sita vastu, ometigi äkki võib sitast saada imesidki teha. Nagu öeldaksegi "Äkki võib sitt ka püski tulla" Ja tulebki. Kindlasti on mul hea meel, et lugupeetud blogipidaja on võtnud vaevaks teemast nii avameelselt ja asjalikult rääkida, minu austus siit talle.

Ja näiteks mina kui ettevõtja oleksin isegi nõus rahastama sitaliini loomist, hästi sobiks sinna toimetama härra sitablogi ise, ma usun et selle käive oleks suurem kui kõigil eesti usaldusliinidel kokku.

Kindlasti tahaksin soovida lugupeetud blogipidajale palju jõudu ja jaksu edaspidises sita menetlemises.. edu. :)

11:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Täitsa Salvador Dali skatoloogiast pajatama kohe. Ainult omas emakeeles. Skatoloogia (väljaheiteteadus) ei olegi igale mehele jõukohane, vaid ikka sellele, kellel peas midagi on!

3:41 PM  
Anonymous Anonüümne said...

konsulteerige psühhiaatriga

11:30 AM  
Anonymous Anonüümne said...

antud kirjatüki autor mainib, et miks ei ole ükski teadlane siiamaale rääkinud sitast.. tegelikult on küll. Isand Freud, kes on aluse pannud tervele psühholoogiakoolkonnale, rääkis väikelapse arengus. "anaalne faas" oli oli väikelapse arengus väga oluline, mille käigus laps õppis oma vajadusi kontrollima ( potil käima). mismoodi see täpselt käis, loeb teemaalgataja vastavatest akadeemilistest kirjatükkidest ise.

10:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

A mis see Lepiku Salme ütles selle peale et talle postkasti pakike sitaga pandi ?

10:25 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mis sel vanal mõrral ikke öelda. Esiti uskus et see on halvaa, hiljem et pähklivõi või muu sarnane. Lõpuks toppis selle alumiste naabrite jalamati alla ning trampis peal

2:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Iga pepuauk lõhnab omamoodi ja pole olemas sellist pepuauku millel lõhna tunda poleks..

Igatahes loomulikkus on parem selline mõnus kakane ja raseeritud persevahe , mitte mingi hoolitsetud ja puuderdatud:))

7:22 PM  
Anonymous Anonüümne said...

SITA FILOSOF : Можно предупреждать хотя бы за 2 часа ?

7:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Not an official FILOSOFY of SHIT rave without this voices of ass . Hate shit voices !

6:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

На туалетной бумаге дырки видели ?
- Ну , KAKA ?!?!
-А хоть раз, бл@ть по ним оторвали kaka ?!

6:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Müün oma sitast autot : ( AUDI S8 )
4,2, 250 kw, 1999. tuled Xenon. Läbisõit 200 910 KM. Mootor - AHC. Käigukast - Tiptronna .Nahk ja elekter . CD ja Immo . Pakettaknad ja 18" OZ Racing kärgveljed. ¤HIND 200 kilo¤ Minu alam tuleb ja näitab masinat üle Eesti ! Piltide tellimine aadressilt : SOORITAGE oma päring aadressil www.tecno & Trance-keskus.com

4:44 PM  
Anonymous Anonüümne said...

SOOVIN LEIDA UNELMATE MEEST :
Olen jässaka , maskuliinse kehaehitusega,väga kergelt kätte mind ei saa, samas kui ilusti küsida, siis saab ikka. Sooviks leida vanemat ja kogenumat meest ( võib olla pensionär ), võimalikult heal järjel ja mullle meeldib ka reisida! ( Ning loomulikult täidan siis kõik Su perverssed soovid !!! )

4:55 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Вчера трое неизвестных напали на гражданина и сожгли его kaka . Теперь неизвестных четверо.....

7:57 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Hull lugu kas see siis nagu " Sita poti puhastamine " või? Teeb lausa sõnatuks , kui kakase persega mõni siin foorumis on.
_________________
gagarini Jurka

9:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: 2 märts, 2008 Teema:

-----------------Vedelev sitahunnik-------------------------------------------------------------

Keegi lohakas on vedelema jätnud oma sitahunniku või siis lihtsalt unustanud kinni katta . Olen olnud ka sellisest pasahunnikust huvitatud, aga pole kunagi võimaldatud nii avalikult vedelema jätta .
_________________
Kui on probleem, tõmba vittu !

5:48 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Anal bäg of Shit.com on Interneti väljaanne Sinule, kes sa planeerid oma perseauku ka teistele näidata siin veebis , ootad oma sita kukkumist potti või oled juba värske sital käinu . Selle lehega tahame pakkuda Sinule vajalikku teavet, moraalset toetust ja publikut kaasa elamiseks ning teadmist kui paljud inimesed on sittumisest vaimustatud .

6:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ma ei saa üldse aru mis siin sitta raiduda ? songiti sitta songitakse junne ,praegu songitakse ka vedelamat paska ja edaspidi ehk ka sülge ning kuset. ma mõtlen sita ekstremente eri olekutes. Ei näe probleemi oma perses .Kogenud omal nahal ka seda sita foobiat.
See umbes KASS ÄRA ja HIIRTEL PIDU !

10:24 PM  
Anonymous Anonüümne said...

vabamüürlased pole eluseeski millestki kirjutanud.

3:57 AM  
Anonymous closet.boy.xxx said...

Nuusuta Peeru, härra (proua), 3-nda postituse aitor !
Minu asi ei ole sitalolijale randa mööda järele hiilida, kuid kui äsja liivale sittunu mööda randa ringi jalutab ja teised rannalised end sellest pasahaisust ning pasast endast häirituna tunnevad ning nt minu kui autoriteetse jõustruktuuriesindaja poole pöörduvad, siis pean küll midagi kardinaalset ette võtma.
Kas avalikud peeretajad ja sitturid on huviklubi või pervertne seksuaalvähemus, sellest ma pole tänini aru saanud.
Senini olen neisse suhtunud nagu haigetesse inimestesse või lihtsalt raju sitahäda all kannatavasse kaaskodanikku. Täpselt samuti püüksin aidata merevees peale väljutusprotseduuri oma organit loputavat kaasmaalast, kui tema tagasihoidlikus toimingus äkki mõni kurguni kinninööbitud alkohoolikuke räuskavat kõnepruuki peaks tuudutama.
Kaaskodanikke ei tohi tüüdata ja häirida.
Isegi neid, kes on oma aurava ekstremandi avalikult eksponeerida jätnud, kõnelematta veel nendest kes hügieenilise veeprotseduuriga oma organit desifitseerivad :)))

6:37 PM  
Anonymous Anonüümne said...

This excellent website certainly has all of the information I wanted concerning
this subject and didn't know who to ask.

Feel free to surf to my web blog - cellulite treatment cream

1:32 PM  
Blogger Unknown said...




15.07.16fangyanting
snapbacks hats
oakley sunglasses outlet
gucci handbags
michael kors handbags
coach outlet
michael kors handbags
coach outlet store online
ray bans
cheap snabacks
cheap soccer jerseys
rolex watches for sale
true religion outlet
kate spade outlet
chanel bags
replica watches rolex
louis vuitton sito ufficiale
air max 2015
true religion jeans outlet
soccer shoes for sale
air max uk
mcm outlet online
michael kors outlet
abercrombie and fitch
louis vuitton borse
longchamp pliage pas cher
mont blanc
longchamp
oakley sunglasses cheap
nike pas cher
tory burch handbags
hollister kids
pandora jewelry outlet
ray ban sunglasses
nike air max uk
prada shoes


11:50 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
kobe bryant shoes
canada goose jackets
oakley sunglasses
canada goose outlet
polo ralph lauren
true religion jeans
ray ban sunglasses
true religion jeans
gucci outlet
pandora charms

7:52 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeCet article nike air max thea premium beige leather ne vise pas à critiquer la nouvelle loi sur le new balance bleu marine comptoir des cotonniers contrat de travail, mais nous pensons qu'il basket nike roshe run print femme mérite du temps et des efforts Air Jordan Reveal Homme pour évaluer l'effet de la nouvelle air jordan femme noir et rose loi. Une chose que je n'ai jamais nike air jordan junior pas cher voulu faire était de prendre des suppléments New Balance 373 Baskets illégaux ou n'importe quel type d'hormone de croissance. air jordan courte femme

4:48 AM  
Blogger zzyytt said...

hermes belt
adidas iniki
nike foamposite
nfl jerseys
nike air max
nike air force 1
http://www.kobeshoes.uk
vans shoes
air max
moncler jackets

5:06 AM  
Blogger yanmaneee said...

chrome hearts outlet
balenciaga sneakers
vans outlet
nike flyknit
nike air max 95
christian louboutin shoes
harden shoes
off white nike
adidas gazelle
james harden shoes

7:14 AM  

Postita kommentaar

<< Home