Sitablogi

pühapäev, jaanuar 14, 2007

Valge sitt

OLULISELT TÄIENDATUD kell 21:33

Olukord on teoreetiliselt kontrolli all. Kaks päeva järjest joodud - nigu vanas Baskini anekdoodis: sitta ei ole ja sitta ei tule. Aga selle eest suvetses mösjöö Taevataat valget sitta välja ajada. Ja kohe isuga ja rämedalt. Nonii nahhui, elu on seiklus, homme hakkame lumetöid tegema. P*tsi, blääd.

Aga 3a-ne poiss sittus nigu nugis; kisas midagi sitamajas. läksin vaat'mta: säält teatati: "Issi ära tule siia. Mul tuleb veel". Kui lapsed ei situks, ega ma siis lapsi ei teeks kah.

Hõkk! Elagu! Rahvaliidule ja muule taolisele libapasale vesi peale!

PS Homme kavatsen kaine ja sittuv olla.

PPS Rahvaliidu valimisreklaam persepühkimiseks ei kõlba; too sitt on liiga libe.

Täiendus: sitt tuli ära iks. Tavaline 2päevase joomingu pask. Sitt pask ühesõnaga.

39 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Minu tänane sitt, mille tööjuures potti uputasin, nägi välja nagu Two Face filmist "Batman" (ei mäleta täpselt mis seeria), pool tumepruun, pool helepruun, haises ka nagu sealaut.

Et siis 1 uus liik - Twoface sitt

5:49 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Lumivalgeke tasa, tasa,
keeras hangele raske pasa.

4:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

jajaa, valimised on tulekul. Poliitik viskab inimesele sitta näkku, sina lähed peldikusse ja pühid poliitiku näoga perset, nii mõnus on.

Mäletan, kuidas maal välikäimlas sai imetletud, kui kena pruun triip üle savipätsi näo jooksis peale seda kui ajaleht oli "trükimasinast" läbi käinud.

11:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Tuntud persoonidest sital ringleb avalikkuse käes mitmeid mobiilide ja muude seadmetega filmitud "sitavideosid" . Nii näiteks on netist olnud näha Galina Donetskaja perseaugu pesemise video ja Tanel Tennosaare sitaaugu raseerimist . Vähemalt väga nende moodi mehed olid . Ekstreemsemaid oli Silvi Helbeke MäcDonalsi taga pargis, ikka sital, ja Kaie Morss paigaldamas omale anaaltappi, hotellis Olümpia. Vana mustvalge versioon oli.

3:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Triibulist sitajunni on ka olemas . Vähemalt vedeles selline 6-7 millimeetrise kaliibri ja 30-35 cm pikkune sitavolask ühe tuntud pealinna kohviku naiste peldikus. Rõve jurakas oli.

2:11 PM  
Anonymous Anonüümne said...

A kto snaet pesnju "BELÕE ROSÕ " ? I novogo versii s etovo " BELÕE SHOPÕ ". Mne nravitsja, no povodu slov mozno sdes diskutirovadh . Grupo govorja slishkom mnogo analnõh slov, a vam kak, pokonnikki ?

11:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui sitajunnil on sees valgeid, helendavaid osakesi, kas seda võiks seostada millegi tsivilisatsiooni välisega. Palus küsida kõnedefektiga nooruk Mammastest, Põlvamaal . Vastus PS või avalik. Palun.

3:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Valget ja beezi sitta ja lasu võib enamasti esineda allergikutel . No aga ei pea ju avalikult omati lõugama et sitt on valge !

2:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Eriti hull on asi, kui satud kogemata mõne meeskolleegi kõrvale siis, kui tal on vetsus mastaapsemaid asju õiendada. Sita aroomid levivad paratamatult ka kõrvalkabiini ning tekitavad vastupandamatu tahtmise põgeneda, saagu siis tehtud see, mille pärast siia tuldud, või mitte. Enamjaolt on meeste sitt tumedamat värvi.

1:48 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Привет всем "VALGE SITT " !

Сегодня замечательная погода.Всем удачного дня !

7:18 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Taolist südantlõhestavat sita-värvi jutte suudavad küll ainult sloovenlased välja mõelda. Sellepärast hakkas asi huvitama, sest sitavärv-VALGE , oli ikkagi midagi muud kui tavaline fekaalne väljamõeldis. Sisaldab see ju tõelist meelelahutust: Sitta , värvilist paska , helendavaid julkasid jne. Sitasöömine ehk jäi vaid puudu.

3:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Странный kaka можно найти, проезжая по шоссе " JÕGEVA". В его отделке использованы части фюзеляжа старого здания, чтобы посетители могли сидеть внутри тоже. Несомненно этот kaka очень популярен среди путешественников.

10:22 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Valge sitahuviliste puhkajatele osutavad meil teenuseid mitmed kämpingute ja suvemajade omanikud. Kohapeal saab meilt laenutada bideesid ja ühekordseid sitapotte , käia sega-saunas ja vaadata sexfilme.

1:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Meeleheitel koduperenaiste” staar Eva Longoria on oma magamistoast leidnud öökapi alt suure valge sitajunni , arvatavasti tühjendas ennast sealt tema paadunud fänn, hr Balbiino

5:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Islamistliku šaria seaduse vastu eksinu avaldas valge sita tekkimise kahetsust, kuid mõisteti vaatamata sellele perseaugu eemaldamis operatsioonile. Otsuse jõustumiseks peab selle kinnitama ka kliinikumi ülemkohus.
Niiet pole mõtet valga sitaga eriti jamada-!

3:11 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Neile, kes seda sita'pommuudist ise ei näinud, olgu siinkohal selle sisu lühidalt kokku võetud: Raadio 3 „Fucker'shiter Bloster “ galal vastas ansambli Bedford Blitz solist Justas küsimusele: "Kumb on parem, kas seks või sital olek?", et esimest pole ta veel proovinud. Ning 29aastase noormehe voodielust saigi tuhandete inimeste ette toodud uudis. Ja et rohkem meeldib talle sital istuda kui plikadega krõbistada.

4:41 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Имя: ZUURA
Пароль: (Sitaaugu huviline )
Автоматически входить при каждом посещении: Kaka AUK.

Забыли пароль? Yes .




Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Русская поддержка phpBB

9:37 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Palun alati pakkuda sitta, kust, purgi sees peeru , autasusid eduka sitalkäimise eest jne. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, sitavorme, wc harju , pesemata aluspesu jms. (58 049 588)

10:00 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Vedela pasa hinda ei saa selle junni juures eriti arvestada.
"Junnid paistavad olevat 20, 15, 10 ja 5" ehk siis heal juhul noore inimese pabulad . Vett peale tõmmata on paljuvõitu selle väikse pasahunniku eest.
_________________
Arkadi & Anal Master by Dima.

9:18 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Иди на х*й !

7:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Proovsin kunagi metsast leitud kuivand sitakärakat tühjaks puurida, ebaõnnestunult. Puur ei tahtnud peale hakata, kogu sitt oli väga tihedalt kokku paakunud. Ära seda kodus proovi ,Aivo m sitta raiu ikka kuskil õues !
_________________
Kui on probleem, lase peeru *

8:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kommenteerimiseks peate olema registreerunud kasutaja ja sisse logima !!!

9:23 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Soovitav alustada sitahäda esimesel või teisel tunnil, peale kakahäda algust .
Kakal käia on ettevaatlik, peeretamine ka rasedale sobiv.
Selga pane vaba, mugav sexpesu , mis võimaldab mõnusat potil istuda ja kakada kui stringid on jalas .
Juhendab kakakeemik Tamperest pr Kaili Reha.

10:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Valged ööd, Jõgeval.. Linnast idas suutis Marge Rebane seevastu meeste külgelöömise-katsed tõrjuda. Jättes maha oma rokased ja vanad autod , põgenesid vene mehed Pedjajõe taha, kusjuures üks 45 aastane ettevõtjast mees lõi isegi vastaskaldal sillapeal ühele vastutulnud seenelisele jalaga kõhtu . Täitsa turb !

9:09 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Tы же вроде бросал кakaть???

9:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Bот надумал продать такой kakачек... может кого интересует... с ценой еще не kakaлис.....

7:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Müün ära oma sitapotti kukkunud mobiili. Inf siis selline :

NOKIA 6110-i NAVIGATöR
3,5G,GPS,väga korralik nupustik ,täiskomplektne lisapakett ,kasutatud 3 aastat , kõik võrgud peale STS-i , laadija ja ostutsekk. Tel. vahetusvariandid ( .Estonia pst. 51.) Müün kuna kukkus sitapotti ja otse pasahunnikusse, kõike ei suutnudki roojast puhtaks teha. ( kerge hais ja displei alla valgunud poolseedinud produktitükid ) HIND : 800 :-

12:47 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Он съел kaka ?

8:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

A computer registry is a Windows specific aspect of a computer. It contains information on just about everything a computer does. And cleaning it can certainly be a long and tedious project. Below are some things to consider for how to clean up computer registry with registry cleaner.

The first thing anyone should know about cleaning a registry is to not do it manually. Consider the fact that everything your computer does is on there, from web browsing to installed programs. So if a file gets deleted or replaced without knowing what it does, it could seriously damage the computer.

The alternative option is to use a registry cleaning program. But, before anything is done to the registry, a backup needs to be made (that way, if something is broken, it can be restored). Usually, third-party programs have a way of doing it themselves. For the ones that don't, there's a manual way to do it, using the Windows Registry Editor.

When using a third-party program, it's important to know which ones won't accidentally break the computer. Some programs can delete key registry items and cause more problems than they solve. As such, it's best to check either ZDNet, CNET, PC world, or PC magazine for the latest on helpful (and harmful) programs to use.

By cleaning up the registry, old (and even unused) registry items are removed, giving a little more space and a lot more processing power. Old registries, such as the ones from uninstalled files, usually connect to locations that don't exist or that can't be found, slowing down the computer. By removing them, the computer can focus on the task at hand.

[url=http://busty-milf.just-a-milf.com/busty-milf]busty milf[/url]

3:47 AM  
Anonymous Adminniabi.xxx said...

TÄHTIS !!!
SOOVITAN EELPOOLSETE SEOSETUTE INGLISKEELSETE SÕNAVÕTTUDEGA SIIN LÕPETADA ,
VASTASEL JUHUL SAATE ELUAEGSE BANNI !!!
Head foorumi kasutajad,

Kindlasti enamus Teist on märganud, et siinset keskkonda on püütud samastada pasa ja kuse-jututubade jms sarnaste perversuhtlemisvõimalustega, milles on meie kallis emakeel tugevasti kahjustada saanud.SRY...
Oleme sitasõprade IT meeskonnaga pikalt selle probleemi üle juurelnud ja jõudnud seisukohale, tuginedes klubi sihtidele ja prioriteetidele, et enam see nii jätkuda ei saa.HOIATAN !
Seega selleks, et oleks Teil edaspidigi meie sitafoorumit mugav ja lihtne kasutada, siis palume arvestada järgnevaga.( EESKÄTT ANGLOFIILIST DEBIIL,kes eelpoolsetel postitustel mingit demagoogiat sonis !)

12:11 PM  
Anonymous DRUNKING.dancer.eu said...

SunSEt,SunSET....CLAAB >(((
Tõsine klubi kus tantsida niiet munad püksikutes hüplevad ja peer persest plärtsub ))))
Käisime siis eile mitu house partyt läbi ennem kui sinna SUNSETTI klubisse läksime ....ja klubis siis....Ooooo, nõuuuuuu .
Kui mina arvasin et s6pradega peole on ekstra lahe minna sest siis v6id drunkida kellega tahad ja peeretada salaja palju tahan, siis metropoliitlannade arust s6prus on selline:
Käsi püksi, türa välja ja sõbrannale õkva suhu, kusjuures samaaegselt peeretada on tõeliselt IN :)))))

4:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

jou-jou-jou !
Linnapea Ludvig Malmöst läks kord ühe mehega opositsioonisaalis vaidlema.
Kui asi jõudis käsikähmluseni, hammustas see mees Ludvigut munniotsast.
Mees võeti jõuametkonna esindajate poolt kinni ja veeti ülekuulamisele.
“Ma pole teda kellegi tyra hammustanud!” kuulutas arreteeritud Amstrong .
“Aga kes teda sinu arvates siis munniotsikust siis hammustas?” päris linnapea ihukaitsja . “Ta ise hammustas,” vastas kinnipeetav kõhklematult. “Mismoodi saab inimene iseennast munnist aga hammustada?” vihastus linnapea. Arreteeritu kehitas vaid õlgu: “Eeh, härra… Ta on ju linnapea enda lakei,. vana munn pealegi - mida tahab, seda ka teeb, näsib munni või kuseb vastu sitajunni !”

11:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

muwg4tt9

kxh36qtr

f39s020t9d

ygazneg3

yy6mjxqn

1:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

e8wjn92c

n2zku2yx

f39s020t9d

t4n2hjja

ytbmgkvq

7:25 PM  
Anonymous Anonüümne said...

xr3hzghs

aia5yeql

f54yewr4t536

uk3la3ox

fcrbvx3i

9:24 PM  
Blogger John said...

polo outlet
coach outlet
chanel bags
tods outlet online
louis vuitton outlet
ugg boots
toms outlet
michael kors outlet online
louis vuitton
ralph lauren
oakley outlet
polo ralph lauren
toms wedges
oakley sunglasses
louis vuitton handbags
true religion outlet
coach outlet store online
canada goose outlet
michael kors outlet
michael kors uk
louis vuitton outlet
giuseppe zanotti
michael kors
ray ban sunglasses
louis vuitton outlet
uggs outlet
jordan concords
official coach factory outlet
nike free 5.0
ray-ban sunglasses
ugg outlet
oakley outlet
abercrombie and fitch
ray ban sunglasses outlet
ugg outlet
mihchael kors outlet online sale
adidas originals shoes
ugg outlet
abercrombie & fitch
2016215yuanyuana

4:17 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
tory burch outlet
coach outlet
hornets jerseys
coach factory outlet
canada goose outlet
nobis outlet
dsquared2 jeans
lebron james shoes
dc shoes
gucci outlet

11:51 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
kobe bryant shoes
canada goose jackets
oakley sunglasses
canada goose outlet
polo ralph lauren
true religion jeans
ray ban sunglasses
true religion jeans
gucci outlet
pandora charms

7:52 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeCet article nike air max thea premium beige leather ne vise pas à critiquer la nouvelle loi sur le new balance bleu marine comptoir des cotonniers contrat de travail, mais nous pensons qu'il basket nike roshe run print femme mérite du temps et des efforts Air Jordan Reveal Homme pour évaluer l'effet de la nouvelle air jordan femme noir et rose loi. Une chose que je n'ai jamais nike air jordan junior pas cher voulu faire était de prendre des suppléments New Balance 373 Baskets illégaux ou n'importe quel type d'hormone de croissance. air jordan courte femme

4:48 AM  

Postita kommentaar

<< Home