Sitablogi

kolmapäev, detsember 20, 2006

Paanika-sitt


Nagu hoolikas lugeja on taibanud, pole ma sttumisest kordagi paanikasse sattunud. Aga vot eile sattusin. Nimelt põles mul sitamajas pirn läbi ja sellise kujuga pirni pold kuskilt asemele ka võtta. Sitt aga vajas sittumist - võtsin julguse kokku, hingasin ukse taga kopsud värsket õhku täis ja asusin tegutsema.

Nii kui püksid maha sain, algasid paanikahood: kurat! raamatut ei näe lugeda. Sitt ise oli kõva ja ei tahtnud eriti kiiresti kerest väljuda, mis teadupärast tõotab toredat vaatepilti. Aga võta näpust - ei näe ju! Jälle paanika. Kolmas paanikahoog tabas mind hetkel, kui teadvustasin endale, et vahele jääb ka paberi inspekteerimise meeliülendav etapp.

Minusugune sitoloog ikka naljalt vett peale ei tõmba, kui sitta näinud pole. Otsustasin pommi potti jätta ning jooksin rauapoodi pirni järele, et korraliku valguse käes oma viimast meistriteost imetleda. Koju tagasijõudes ootas mind ees aga ebameeldiv üllatus - kurat ja põrgu ja paanika - naine oli selle aja jooksul vee peale tõmmanud.

Neli paanikahoogu ühe sittumisega! Öösel igatahes magada ei saanud.

31 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

SoS ! Panika na nashem tualete !!! Kto-to nasral na ugol i pjornulsa tak, sht glasami nesmotret . Kak võjesnilsja tot tshelovek bõl Misha Taburetov. Tomt sam kto bõl s svoimi potelnikomi bod nabljudenijam, s snatshjot nasilovanie invalida s Petshjorõ. Uzas, kakoi kozmar, i eti eshjo nasõvajut sebja ljudjam .

10:28 AM  
Anonymous Anonüümne said...

minuga juhtus nii,et kui ma olin just lõpetamas viskas mul julgalõikaja rihma maha ja ja keris ümber võlli.nii ma siis istusin kuni anttilast uus ära tuli.seda hobby halli oma ei soovita.vot siis oli küll paanikaga tegemist.

11:58 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Paanika oli ikka väga kõva . Üleeile käisin puukuuri taga sital ja mingid tattninad , veel enne kui olin jõudnud perset pühkida ja viimase pilgu pasahunnikule jätta , olid toppinud paar põlevat säraküünalt sita peale särisema . Ehmatus oli ikka väga sõge, munade ja perse karvadki said nõksu kärsatada

5:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

PAANIKA ! Lõunane kakahunnik kihas väikstest valgetest, linaluu ussidest . Saab keegi pakkuda mingit infot medikamentidest nende vastu ?

8:17 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kõigepealt tuleb kindlalt teada mida ja kuhu soovid sittuda .
Selle alusel juba järgnevad konkreetsed soovitused ja võib-olla ka pakkumised.
Arvestada tuleb sellega, et mida suurem on sitahäda (kas saab edasi lükata või mitte ,jne.) seda suurem tuleb sita ports . Vaja on kakahäda täpselt teada, et tehtavad sitahunnikud ei osutuks asjatuteks pervertimise edasisel arendamisel.

8:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

По долгу службы мне часто приходится бывать в командировках и поэтому мне часто приходится пользоваться кипятильником. Но от частого кипячения на кипятильнике появляется накипь. Поэтому я очень часто добавляю в WC немного "Каka ": и кипятильник WC , и kaka прикольный.

9:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kakal käima ei peaks kaka enda pärast, vaid ikka iseenda, oma sitahäda ja teievaheliste vajaduste tõttu. Sitaeluga alustamisel pole „parim enne“ kuupäeva, mida ületades sind maha kantakse, isegi kui sitalkäimisega uhkeldavate sõprade jutud ja meedia oma totrate uudistega sitalkäimise asja sellises valguses paista laseb.

Kristiina Ojavee

4:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ega PAANIKA SITT ei ole normaalne kyll. Ma kysin kas keegi on praktikas proovinud kukkuvat kakajunni pyyda ja mulle antakse miski nr. Ma andsin ka nr et inimene käiks oma kakajunnidega arstlikus kontrollis, et kas ta on ikka võimeline korralikult kakal käima , et kas ta praktikas on proovinud oma potti kukkuvaid junne pyyda! Huvilistel soovitaks ka sellele nr helistada, kui seda teemat lugeda siin.
Ma vaatan et siin foorumis kohe ei saa kakahuvilistega läbi käia heaga. Miski rokaauk kohe peab hakkama teistega kohe norima. Maximürakale endale on vaja teha glistiiri perse loputus, ja eriti põhjalik . See saaks päris põnev olema kui palju sitta siis persest välja nõrgub.
JA SINA , MUMMIBEEBI, YTLE NYYD KAS MA VALESTI KIRJUTASIN?

12:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Otsisin siin parajasti mõnda kergekaalulist igati funktsionaalset, aga samas ka dumbuserile sobivat paanilist sita distributsiooni, ja slax'i kodulehel screenshot-ide hulgas ka üks vägagi sitke ja mehelik...suurem kakahunnik pakkumisel...

Küll on hea, et ma kalendrit ei pea, mul oleks omal potis pak vist samasugune, vahele veel törts tahkemaid sitajurakaid , poti koristamise jaoks aega ei jäägi...

7:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

а что значит слово " PAANIKA SITT "?
--- ( Ну это..kaka .. . какa его... типа ох*ел! )---

8:30 AM  
Anonymous Anonüümne said...

---------PaanikA-----------------------------------------------------------------------

see sitajunn meenutab nagu suurt nastik ussi , ka selle võime teiseilma saata, astu see junn lihtsalt laiaks
_________________
VÕITE PAKKUDA IGASUGUST KAKA-ga SEONDUVAT , KAUPA OLEN PEAEGU KÕIGEST HUVITATUD
http://www.shit.of.bastard@mail.com -ootab uusi pakkumisi-

5:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Siin foorumites liikuvat infot uskudes ,siis pidavat sita demonstrandid momendil ainult testima sitaplakatitega linnapeal käimist öösiti . Seega on arvata, et enamus sitaperverte kasutavad oma loosungeid ja lippe ka valgel ajal ning lähevad Narvas nendega tänavatele liiklema varem või hiljem.

3:13 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Тут каkа разворачивается на 180 градусов, на kakе появляется PAANIKA SIT !!!

9:07 PM  
Anonymous indy 500 updates said...

Watch Indy 500 live stream: Schedule, lineup, starting grid, start time, odds Here's all the info you need to watch Sunday's Indianapolis 500.
indy 500 start time

6:23 PM  
Anonymous Indy 500 Live Streaming said...

Indianapolis 500 live online is available on DirecTV, Fubo TV, SBS, Sling TV as well. America's most watched auto race is set for May 27. ABC will air the legendary race from the Speedway. Indy 500 track at home right here.

1:26 AM  
Blogger Unknown said...

This article is really fantastic and thanks for sharing the valuable post.
Run4.co gswitch3.co Superfighters.co

3:19 AM  
Blogger Admin said...

time of the show is on 8 am on colors

6:16 PM  
Anonymous Watch Ryder Cup 2018 Live said...

Thanks for sharing, you have a very nice information please keep sharing..!

1:14 PM  
Blogger NFL live online said...

Watch NFR live stream: Schedule, lineup, starting grid, start time, odds Here's all the info you need to watch Sunday's NFR Radio, NFR Live stream visit my website

NFR Live Stream

Watch NFR live online

1:31 PM  
Blogger 2018 Mоnѕtеr Enеrgу Supercross said...

I think the admin of this website is genuinely working hard in favor of his site,
as here every material is quality based data.Supercross Live online tv netwok

AMA Supercross Live Stream

Watch Supercross live online

7:57 AM  
Blogger rossalexey said...

World Series 2019 Live Stream No matter what’s on someone’s list, everyone has dreamt how it would feel to be able to tick them off and the euphoria that would come along with doing so.

7:57 AM  
Blogger لمار للتسويق الالكتروني said...


شركة تنظيف بجازان التنظيف المثالي
شركات تنظيف في جازان التنظيف المثالي
شركات التنظيف في جازان التنظيف المثالي
شركه تنظيف في جيزان التنظيف المثالي
شركة نظافة في جازان
التنظيف المثالي

شركات التنظيف في جازان التنظيف المثالي
شركات تنظيف في جيزان التنظيف المثالي
شركات نظافة في جازان التنظيف المثالي
شركة تنظيف بجازان
التنظيف المثالي

شركات تنظيف منازل في جازان التنظيف المثالي
شركات تنظيف المنازل في جازان التنظيف المثالي

3:35 PM  
Blogger لمار للتسويق الالكتروني said...


.......................

تنظيف خزانات المياه
غسيل موكيت بالرياض
شركة تنظيف واجهات حجر بالرياض
شركة تنظيف بيارات بالرياض
نظافة منازل بالرياض
شركة تنظيف بالبخار بالرياض
ارخص شركة تنظيف كنب بالرياض
شركة تنظيف قصور بالرياض
خدمات تنظيف المنازل
شركة تنظيف كنب
مشروع تنظيف المنازل
خدمات تنظيف
تنظيف

3:35 PM  
Anonymous usatv said...

The Las Vegas National Finals Rodeo NFR2019 Live is a ten-day competition crowning the world champions of rodeo. It features rodeo’s top fifteen competitors, in terms of earnings from each of the events. See contestants bareback riding, saddle bronco riding, bull riding, team roping, steer wrestling, tie-down roping and barrel racing.https://nfrdecember.com/

6:45 PM  
Blogger rossalexey said...

With all the in-game inventory sold, Fox is now seeking between $2m-$3m for the most expensive advertising slots in its pre- and post-game coverage. how can i watch the superbowl on the internet

3:18 AM  
Blogger DevGan said...

2020 the BET Awards Super Show With an average 7 million viewers, the BET Awards Live Stream Online remain the highest rated awards shows on cable television.

8:11 PM  
Blogger admin said...

How to Watch UFC 246 UFC 246 Live Fight Online
🔴 Live Stream Free Online in HD? UFUFC 246 is the special one of the mixed martial arts of 2020 so far. This is not only the title fight of the McGregor vs Cerrone it’s also the bigest fight event of the year 2020.

UFC 246 Live Stream
Watch UFC 246 Live Streaming Free Online
How To Watch UFC 246 Live Stream online

8:41 AM  
Anonymous Anonüümne said...

https://twitter.com/superbowlfree?lang=en The two best teams in this year's NFL will do battle in South Florida for the Vince Lombardi Trophy at Super Bowl LIV - and Jennifer Lopez and Shakira will be providing the star-studded half-time show.

8:30 PM  
Blogger Jason Miler said...

Having the ability to predict where markets are headed is the Holy Grail of money. With billions of bucks to be made, it's no shock device learning has actually played a progressively vital role in fintech. The power of this AI-subset lies in its ability to run substantial amounts of information through formulas created to identify risks as well as trends. Eyal Nachum is a fintech guru and a director at Bruc Bond. Eyal is the architect of the software that SMEs use to do cross-border payments.

9:01 PM  
Blogger Jason Miler said...

Fintech is likewise upgrading debt by improving risk analysis, accelerating authorization processes and making accessibility easier. Billions of individuals worldwide can currently obtain a loan on their smart phones, and also brand-new data points and also better threat modeling is expanding credit history to underserved populations. Bruc Bond endeavor to lead the financial sector with sustainability, customizable product offering, and open communication. At Bruc Bond we aim to make 21st century banking straightforward, simple, and transparent.

4:39 PM  
Blogger Jason Miler said...

Cardiovascular disorder is therefore common it's about the radar of each and every key care doctor. When an individual develops a risk factor, or some known hazard variable simplifies physicians accept actions to prescribe medications or lifestyle interventions created to prevent disease by progressing or developing. Dr. Eyal Nachum is a senior cardiologist (click here to learn more) working in Heart Transplantation Unit, Sheba Medical Center, Ramat Gan, Israel.

7:06 PM  

Postita kommentaar

<< Home