Sitablogi

reede, detsember 14, 2007

Jõulusitt

Jõulud on eriline aeg - sitale. Jõulusöögid ja -joogid annavad pruunile kullale erilise läike, pühaduse. Jõulude ajal on sitt küll süsimust, aga ta lendleb valge lumehelbekesena õrnalt potti; supsti. Jõulusitt lõhnab kui vanaema õunakook ja ta maitseb nagu piparkoogimehike (kui proovida julgeks).
Eile sõin lõunaks hapukapsast ja ahjuvorsti ja õhtul tegin mõned pudelid jõuluporterit (seda AleCoqi oma muidugi, Saku oma ei kõlba maha ka valada) ja hommikuks oli pask pooleldi lahti. Ennelõunal aga muljusin korraliku vedelsita potti.
Jõulud on ikka ilus aeg.

45 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Päivää ! Kuinka on, ihmiset ? Onko täällä ihmiset, joka on kiinnostunut näyttää omin persessä paska , minulle ? Olen med.doktori Rovaniemissä ja haluaan kaikki paska dignoosi !

1:45 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaka ja Jõulud on alati hästi läbisaanud. Ikka tegelased õhtul söövad et hommikul pasal käia. Seega SITT ja PIDUPÄEVAD on sõbrad .

11:37 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuulsin eile läbi uuselamu "kipsseina", kuidas üks laps jõulusalmi õppis . Salm ise järgmine : -----------------------Jõulukuu on tore kuu, näljaselt vastu vaatab rokane suu ... Samuti saab kingitusi, kes persele vitsu , kes munnile musi... Juba saanud olen esimese kingi, pool päeva käisin palja türaga ringi... See kink oli ikka soki sees, tõmba eesnahk tagasi ja oledki õige mees ... Siis tuppa tuli paljas lits, käes oli puhas viina pits... Nii lõõgastusime terve tunni ja lõpuks vittu sain panna oma munni.... Ja kui lõpuks sain laengu lahti ,läksin kohe minema, kauem nikkuda polnud mahti.... Vot, selline siis see halvasikasvatatud lapse luuletus .

2:33 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Tase ! Sitaploxis sellist luulet lugeda. Õpin ära ja puristan selle oma leibkonnas Jõulutaadule ette . Loodan et seepeale minu kingikotis vaid ainult SITT POLE !

9:45 PM  
Anonymous Anonüümne said...

No tra nahui küll putsi ma keeran teile kõigile peeruvahele, kui kaua mölisete

6:24 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Käi vittu tatt, situn sulle ninna ja peeretan näkku !!! Mida sa lõugad siin ? Kui sulle südamlikud Sita-foorumlased ei meeldi, siis LÄMBU OMA SITAHUNNIKUSSE, värd.

7:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jee, võtame hr Potapovi kaudu selle ülalpool räusanud tattnina IP, teeme talle karistus-visiidi ning kastreerime teda pärasoole eemaldamisega, karistamaks labase mõttelennu ja labatsemise eest !! Edaspidi situd läbi suu, munnilakkujast sitahammustaja .

9:48 PM  
Anonymous Anonüümne said...

TÜRA, kui närvi ajab,
hommikuti kui kohvi ja suitsu ei tee siis sitta ei tule... :(

saan sittuda ainult musta kohvi ja sigaretiga :S

11:25 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Austatud SITABLOGIlased ! Õnnitleme Teid lähenevate Jõulude puhul ja luule sellekohta siin : PERSESE PISTETI KUUSEKE . Persevahele lageraie tehti, siin küll mingi soeng ei kehti. Karvadest puhtaks pügati plats, karvutuks sai ka väike puts. Auku topiti siis Jõuluehe, ühe tillukese fooliumist mehe . Vaatas seda jänku ja vaatas karu , keegi ei saanud kaunistatud persest aru . Ja nüüd piilus perset ka taevast kuu, perse naeratas ja auguke paotus, nagu päkapiku suu.

9:24 AM  
Anonymous Anonüümne said...

To Nick Kershaw : Nii armas luuletus !!! Issand kui südamlik see oli, heldimusest tegi pepugi ühe südamliku pika puuksu..... Saada PS-i pma kontakt andmed, ma telliks omale ühe salmiku luulega Naistepäevaks.Võiksin seda pisut isegi rahastada... -parimatega : M.Eenmaa -

8:55 AM  
Anonymous Anonüümne said...

naised saunas räkkisid, et sitablogi klemm on pihi.net-i oamnik.

3:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Uudishimulik lp huviline ! Teatan vastutulles Su haiglaslikule uudishimule, et SITABLOGil on 3 omanikku ning 1 finantsanalüütik poole kohaga. Sellest 2 omanikku elavad püsivalt lähis-välismaal ja kolmas resideerub vahelduva eduga nii Lõuna kui Põhja Eestis . Lisatööjõudu me ei vaja, küll võite teha annetusi kas SÜDAMEST või siis PERSEST ,meie arvelduskontole GosSerbPangas . Omaltpoolt anname võimaluse osaleda eelistatud järjekorras meie pisi-aktsia emissioonil Narvas ning saada soodusminutihinnaga helistada meie tasulise tel.nr-ile ANAL-Liin for MTS gsm.

3:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Oleks müüa oma sita lugusi mu narva kontorist !?

5:24 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Juuridiliselt on kõik korrektne. Kui on erutavaid ja värskeid, huvitavaid sita pilte ja jutte, siis saate honorari ja avaldamistasu. Mis omakorda on korralik lisasissetulek. Vastake privasse või lives, vahet pole .

9:30 PM  
Anonymous Anonüümne said...

1. Situd
2. Tõmbad vett
3. Valid sobiva koguse paberit (ca. 45-90 cm) sõltuvalt söödud toidust, tagajärgede viskoossusest, tükikeste kontsentreeritusest jms;
4. Valitud paberikogusega teostad esimese nn. baaspühkimise;
5. Tuvastad järgnevate baaspühkimiste vajaduse. Kogenud sitturile tuleb see mingi hetk iseenesest, algajatel soovitan kasutada peeglit;
6. Teostad vajadusel järgneva(d) baaspühkimise(d);
7. Viimistluseks tuleb kasutada lühendatud paberit, mis on piisavalt niisutatud. Piisava niisutamise saavutamiseks soovitan teha üks käsi märjaks ning sellega kortsutada pühkimispaber. NB! Kindlasi ei tohi pühkimispaberit asetada otse kraani alla, selle tagajärjeks võib juhtuda "paberist läbisõrmlemine";
8. Teostad esimese nn. märja baaspühkimise kasutades jala toetamiseks kraanikausi;
9. Juhul kui oled märja baaspühkimise tulemustega rahul, tuleb viia läbi lõplik viimistlus/poleerimine. Selleks kasutada p. 7 kohaselt valmistatud niisket pühkimispaberit, millele on lisatud ca. 1/2 teelusikat vedelseepi;
10. Viimistled pühkimise kasutades abivahendina kraanikausi;
11. Lõhnastamiseks kasutad kaasavõetud odekolonni või häda korral korral kohalikku õhivärskendajat. NB! Kindlasti mitte männimetsalõhnalist, see oleks liiga gay.

11:44 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Päris sürr ! Ehk vaid isiklikult ei viitsiks selle sitaaugu puhastamisega niipalju jännata. Olen seda meelt, et kiirelt sitahunnik potti, väike perse kergitus ja papraga altpoolt üles kiire tõmme, siis väiksem liigutas ülalt alla ja perse püksi .Ja kiirelt sitamajast minema, värske õhu kätte, eemale pasahaisust ning bakteritest . A sse vaid minu isiklik seisukoht.

6:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mul on selline kahtlaselt sitane tunne, et homme-ülehomme on oodata "Aastavahetus-sitta" (tuntud ka "Ilutulestiku-sita" nime all)... Loodan, et see kodus ei tule - kesse pärast tagajärjed ära likvideerib?! :|

Sitablogi leidmine oli kahtlemata kõige õnnelikum hetk minu elus. Ma olen siit nii palju õppinud. Aitäh! (jookseb nüüd kiiresti peldikusse)

12:09 AM  
Anonymous Anonüümne said...

proovige onaneerida ja samal ajal sittuda, väga rõve.

2:39 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Miks on rõve ??? Onaneerimist alusta juba enne sitale minekut, niiet kui pasal oled siis munn on jubakõva. Ning masseeri oma türa, ja kui kukub viimane sitakökats potti, siis hõõru endal lahti ning ejekteeri sperma sitahunniku peale. Proovi, uus elamus ja loodan et hakkab meeldima. Samas ilus seda "kaunistatud " sitahunnikut omalgi ju vaadata

1:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Internet on ikka üli kõva asi.

9:42 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Шаг 1

Вы выбираете KUSOK KAKA на сайте магазина

Шаг "B"
Звоните нам в магазин по телефону (495) 983-08-63
" KAKA " mõ vam võshlim po aderesu !!!

6:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

natuke huumorit samal teemal
http://www.perekool.ee/maarja/index.php?id=36679&class=forum_schnell&action=view_post&post=2958315

12:26 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Paar m(25/169/65)+n(20/157/40) kutsub külla neid, kes naudivad üheskoos sital käimist . 24h. tel56 757 743

10:29 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Новый год прошел,а снегурки гуляют.

10:17 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Hei Jõulusita kasutaja, kui sul on üle 100 postituse ning oled muidu ka igati lahe Sita-tegija JA sul on plaanis minna Rabarockile sittuma , aga pole veel piletit soetanud, siis nüüd on sinu võimalus! Situ siit endale üks Jõulupilrt, pasakott !

9:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Pervertide Jõulu laua tellimus tuleb esitada 25 päeva varem, n.t. kui soovite toidud kätte saada laupäeval, siis tuleb tellimus esitada hiljemalt kuu enne ja kell 23:59. Loomulikult saab rokaseid ning halvasti seeditavaid toite ette tellida ka näiteks nädal aega varem.

Interneti teel tellimuse lähetusi vahendab kokaabi gulinaaria alal , hr Mizeri Walerka . (esitamine siis talle)

2:40 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui saaks kelleltki koordinaadid kust odavat Jõulusitta osta saab ,siis võiks ju korra üle vaadata mis seal pakendis siis peidus on. Kas koht sitamüümise koht ise jääb rohkem Sindi poole või Nurru küla alla ? Kui tuled kah sitta ostma siis võiksid koordinaadid ka jätta, vajan küüti ! ( olen invaliid Kolga Jaanist )

8:37 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Aktiivses müügis : Soodne ja effektiivne turvaventiiliga perse-vaakumpump . Pumba kasutamine parandab nõrka erektsiooni ja ravib päraku sisest impotentsust. Regulaarse kasutamise tulemusena suurenevad märgatavalt petseaugu mõõdud. Seksoloogid soovitavad anaal suguühte parandamiseks. 500:- komplekt !

3:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Кто охотой занимается, кто рыбалкой, а мы - кakаем!
Каждому свое !!!!

5:31 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuu on möödas ajast, kui porno-saatejuht oma sitahunnikute fotonäituse avas. Vaatame, mis seal koledatel piltidel on toimunud ja katsume spetsialisti abiga juurde leida seda kõige defitsiitsemat - ilusa kuju ja haisuga sitta . Sitafotograaf vist oli Mazre Pulk, toimetajad Marika Karkass ja Timsa Lilleke , režissöör Maarika Lootsi, produtsent Eneke Väli. Üsna hea elamus !

7:44 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kas tõesti on kohutavalt keeruline Jõulude aegu situtud sitta säilitada, näiteks külmkapis ? Mis tuleb kuhugi potsikusse või purki pista ja kuhugile sügavkülma toppida ? See sitasäilitamise huvi ilmub ju igas Jõululembelises inimeses .

9:11 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Вы говорите кому-то, что всю жизнь будете kakaть только ее одну...

4:09 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Welcome to the new Perverts Shit ! This is a renewed attempt to bring the
page back to life! The 'old' page was hosted on our SHIT support server, and
since the pervo-demand was so high, we decided it was better to find a new home.
So here we are! Somewhere in Lietuva , The Lietuva Shit-hospidal Studio LTD...

10:26 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Juhime tähelepanu asjaolule, et Ameerika netipoodidest ja muudest mitteametlikest kanalitest ostetud SITAVIDEOTELE ei kehti tootja garantii Eestis (tootja garantii kehtimiseks Ameerikas vajate ametlike edasimüüja arvet!) ja videote või ANAALTAPPIDE garantiist tagasi saatmisel Eesti peate lisaks üüratutele saatmiskuludele veel maksma uuesti tollimaksud (arve puudumisel arvestavad tolliväärtuseks uue SITAVIDEO DVD hinna) - hilisemate kulutuste vältimiseks veenduge enne nilbete sitavideote ostu, et DVD plaatidel oleks ikkagi Eesti sisene garantii ja arve. ( DVD eluiga on 500 vaatamis-korda )

1:46 PM  
Anonymous Anonüümne said...

MÜÜA OMA JÕULU KINGITUS, TELEFON LG CHOCOLATE. ( Kirjeldus: Telefon umbes 6 kuud vana. Tiptop korras, ostutsekk, garantii (1.5 aastat veel), karp, dokumendid, laadija, kott, kõrvaklapid, USB kaabel, mälukaart - kõik olemas ja väga heas korras. Telefon musta ja kuldse värvusega.Filmitud 5 minutit sittuvat elukaaslast ja tehtud max 100 nilbet sex pilti , jääb mälukale . Natuke saab tingida!

Kontakt: AEROFLOT AVIO

9:31 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Мы вчера у Hacakaя на дне рождения kakaли !

10:37 PM  
Anonymous Anonüümne said...

TV 1000 filmiuudiste asjalik ja heatujuline seksilembeline meeskond teeb avalikest sittujatest ja tähtsamatest sündmustest professionaalse, sisuka ja usaldatava kokkuvõtte igal öösel kell 02:55!

» Järgmiste avalikult sital olijate klippe näeb alles peale Jaanipäeva !

7:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Я так хочу,
чтобы kaka не кончались,
Чтоб kaka за мною мчались,
За мною kaka-kaka-kaka...

10:46 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Riigikogu keskkonnakomisjon võttis arutlusele keskkonnaministeeriumi ettepaneku keskkonnatasude seaduse muutmiseks, mille kohaselt õhku paisatava inimeste peeru ehk jämesoole kõhutuule eest enam maksma tuleb nüüd hakata.

Praegu on keskkonnatasude seaduses kirjas, et saastetasu makstakse lenduvate orgaaniliste ainete heitkoguse pealt, eelnõus täpsustub aga lenduvate orgaaniliste ühendite mõiste, teatas keskkonnaministeeriumi Antibakteriaasete ühingute omavoliline pressiesindaja Sulev Purk .


«Selle mõiste alla ei arvata edaspidi metaansed ühendid. See tähendab, et lehmade «kõhutuul» jääb maksustamata,» märkis Merisalu.

10:07 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaka массово-габаритный, тобиш непригодный к kakым действиям.
_________________
Borka______

9:30 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jõulud muudavad pruuni kulla mustaks kullaks.

6:03 PM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
nike factory outlet
hawks jerseys
ray ban sunglasses
furla handbags
canada goose jackets
burberry outlet
michael kors outlet
uggs outlet
ugg outlet
new balance shoes

11:46 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
lakers jerseys
air jordan 4
nobis outlet
oakley sunglasses
longchamp bags
swarovski outlet
cheap jordans
y3 shoes
fitflops shoes
clippers jerseys

7:52 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeHyperenforcer, la dernière new balance femme bleu et beige sneaker de basket Nike qui mélange flywire et basket nike femme solde hyperfuse. Pourtant, en raison des dépenses nike air max 90 winter premium marron et des plaintes de soldat de nike air max 90 mid winter khaki trainers rupture de lame, le Mark I basket nike air huarache light a eu une courte durée de vie asics gel lyte iii chaussures coloris noir rouge beige et seulement 120 000 ont été faites.

4:48 AM  
Blogger yanmaneee said...

westbrook shoes
cheap jordans
adidas tubular
michael kors outlet
off white shoes
yeezy
chrome hearts online
kd shoes
russell westbrook shoes
fila shoes

7:15 AM  

Postita kommentaar

<< Home