Sitablogi

esmaspäev, oktoober 22, 2007

Armageddon sitt

Selle kaastöö saatis meie regionaalsittur Tartust:

Just selle filmi stsenaarium ilmestab ehk kõige rohkem minuga viimastel päevadel toimunut. Kauem kui kunagi varem kannatasin viimastel päevadel kõhukinnisuse käes. Nagu mingi suur meteoriit oleks minu kogutud sitavarusid seal ummistanud, kehasisene asi see kindlasti olla ei saanud. Raske on sitavõhikule kirjeldada tunnet, mis valdab sind neljandal hommikul järjest, kui oled harjumuspäraselt sitamajja jalutanud lootuses, et kohe lööb prillaud jällegi sitapritsmeist särama… aga tulemuseks on järjekordne ebamaine väike, komale sarnane ja pimeduses helendav, humanoid. Sellistel hetkedel hakkab igaüks meist lootust kaotama. Lootusetult lonkisin ka mina hetk tagasi pühakotta, alakõhus oli asi kriitiliseks muutunud. Ilmselt võin öelda, et tean mida naised enne sünnitust tunnevad.

MA ei tea kes olid need vaprad sitanaudid, kes selle koletusliku kamaka seal soolikas mustmiljardiks pritsmeks lasid, aga püksid maha nende ees! Ainus erinevus filmiga on see, et potil, millel istusin, ei olnud uhket NASA maandumisrada, seega leidsid minu kangelased märja haua Tartu kanalisatsioonivärgis. Aamen. Raske on edasi kirjutada, nutt on kurgus. Käige kõik sitale!

16 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Tervist ,härrased kakahuvilised ! Mul on natuke sõnnikust puudu, et oma kasvuhoones tomatipoissi kasvatada. Selle asemel et siin foorumis oma sitajunni suurusest ja pasa vedelusest rääkida, müüge parem mingi posu soodsalt mulle. Papi saab järgi tulla, ja pisut kah maksta. Asun Põlvamaal, Mammastes . Tervitustega .

6:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Dj Cosmomova sitt on kah tase ! Pikk peenike, sädelev jurakas, alguses vaatad et mõni ehe, katsudes tunned reaalsust : SITT on hoopis.

7:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

ma olen tihti kokku puutunud armeggadoni sita väiksema venna ehk pasarahega

1:45 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Borka palus huvitunda et kas ARMAGADDENile filtri-moment on mõeldav . Et kui filter vahele panna kas saab kuidagi filtreerida. Ja kui jaa , SIIS KAS TA PEERU KA KINNI PEAB ? aITÄHH, härrad sitateadlased.

9:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Peab vist küll, pane pakeliidist punn ja loputa eelnevalt kaalium/nitraadi askorpiinhappe seguga. On loota abile .

9:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

А сколько раз в год ты SRJOSHH ?

7:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ahjaa, aga et see kakamine niisama lihtne ei tunduks, siis käib peeretamisega kaasa kohustus Sita/festivalil täiega rockida/türrata ning astuda vahekorda perseaugu kaudu vähemalt 3e võõra pidulisega NING meile ka sellest siis siia hiljem kirjutada! Ning saata kakahunnikutest ja muust rõvedast pilte !!!

9:10 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui tunned end kakale hakkamise algul kurnatuna ja pidevast iiveldusest vaevatuna või oled püsivalt unine, on tõenäoline, et Sa ei ole kakal õigel ajal , püüa seda häda siis pisut edasi lükata. See on täiesti normaalne nähtus ja ei jää igavesti nii. Ühtlasi treenid oma pidamistunnet ning jämesoole alumist ( augu piirkond ) osa !

1:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

ARmageddon Shit.com - это специализированный kaka-магазин kaковой техники и kaки для путешественников !

8:40 PM  
Anonymous Anonüümne said...

ABIELUVOODI müük Armagaddonile :
Kena disainga raudalu-voodi, vähe kasutatud, tugev lipp-põhi, tugev jautsiosa , ei logise ega krigise kui seksida , korraliku ja mitte täis seemendatud madratsiga laiusega 170 cm.( On eriti hea eeskätt anaalühteks ja asendiks "69". Kokkuleppel transport, soodushinnaga invatakso.( 1 eek kilomeeter). Asub Maardu suvitusrajoonis, mü " Trjapka shtopannaja".

3:02 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Eesti nudiste ja Kakahuvilisi inimesi ühendava organisatsiooni esindaja Marko Vetikas sõnas, et sita -ja nudefestival peaks kohale meelitama suure hulga nudiste ja muidu roojajaid .

«Meie festival on avatud kõigile, kes soovivad nudismiga ja avaliku sittumisega lähemat tutvust teha,» selgitas esindaja.

Esimeseks nudistiks ja sitturiks peetakse Taani poeeti Johany Komandeero`t, kes 2003. aastal seda paljaste kakavate inimeste paika külastas ning hiljem oma päevikus kirjeldas, kuidas ta seal end alasti võttis, ujumas käis ning põõsaalla suure hunniku sittus ..

Toimetaja: Helve Propaganda.

2:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ты же самого гавного не видела! Kaka обмакнет палец, перевернет страницу и читает дальше !

**Vasja*

11:01 PM  
Anonymous TYRA.xxx said...

Peenis ei säili ilma korraliku hoolduseta, teab muuseumimees. Aastate jooksul on ta katsetanud mitmesuguseid prepareerimisviise, mis teeb ta näituse eriti põnevaks.
ARMAGA ARMANI SHIT ((((
Pargitud munnid ripuvad Armani nööridel, kuivatatud meestemunnid on 1918 aastata s6jatrofeedena seinale kinnitatud, marineeritud munnid kaunistavad neofuturistlikke riiuleid ja spetsiaalseid klaasmahuteid. Munnimeeste rõõmuks valgustavad paljusid eksponaate otendoti munadest led-lambid.

Arnagaddeni disainist Amsterdami broadstreeti pakettakendel (((

11:33 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Hello! This post could not be written any better!
Reading through this post reminds me of my previous
room mate! He always kept talking about this. I will forward this page to
him. Pretty sure he will have a good read. Thank
you for sharing!

Feel free to visit my website: natural cellulite treatment

1:32 PM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
coach outlet store online
ray ban sunglasses
pandora jewelry
air huarache
ray ban sunglasses
vans shoes
football shirts
wellensteyn jackets
longchamp solde
fitflops sale

11:47 AM  
Blogger game fan said...

The blog or and best that is extremely useful to keep I can share the ideas of the future as this is really what I was looking for, I am very comfortable and pleased to come here. Thank you very much.

Friv.Pro
Run3.me

11:22 PM  

Postita kommentaar

<< Home