Sitablogi

neljapäev, august 23, 2007

Andrus Värniku sitt

Kõhus keeb ja mullitab, peer paugub ning kohe-kohe oleks nagu oodata korralikku sitta. Istud potile maha, käib jube jurakas - aga sitta sisuliselt pole. Aga nii kui sitamajast välja tuled, läheb sama pull edasi. Siis helistab SSÕhtulehe spordireporter ja küsib, et miks sitta pole. Vastad: otsime tehnikat. (Vaata ka märksõnad kiired autod, blondid tibid, laua viin, antsla rullnokad, IQ 34).

Üks lugu tuli veel meelde.
Kunagi eelmises töökohas tuli uus sekretär. Mingi teisel või kolmandal päeval läks tibi peldikusse voolima ja unustas ukse seest lukku panna. Samal ajal läks juhatuse esimees eelmise päeva viina välja kusema ja leidis eest punnis silmade ja krõnksus varvastega sekretäri, kel junn pooleldi persest välja piilus.
Juhatuse esimees hoidis 3 sekundit hinge kinni ja jooksis välja hirnuma. Sekretäril olla junn siiani perses kinni.

45 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Lugu selline-kule tead , ma vaatan end peeglist ja imestan ,et mu pepu on nii prink! Millest see kyll olla v6iks?
Ei tea aga arvan ,et see on mu m6istus ,mis punnitab...nii ilus veel,pole tykk aega trenni teind...

6:37 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Appi !!! Kõige koledam sitt mida eales nähtud ,oli Toomsalu Ennu sitahunnik tema koduaia lehtla ukse taga. Mees oli täis, kõnnak vedas alt, vanur libastus ja hakkas pikali olles sitale. Suur ja ligane, beezikas , umbes kilo-kahene sitalasu, sekka kriiskavaid kõhuhääli, nii ta oma sitta väljutas. Riided, käed ja jalad, munn ja isegi pea oli pasaga koos. Mees ainult vähkres ja sittus, sekka midagi segast persest lörises....Jube !!!!!

9:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Veel koledam on alatoidetud, anoreksikute sitt . See on väike ja peenike sitajoru mis haiseb ropult oma väiksuse kohta ning seetõttu ei jää ka kohe silma ette . Minge sööge end täis, jobannõi anorexikud raisk !

1:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kas kellegil on pakkuda müügiks / vahetuseks kaka-pissi videosid või pilte ??? Saan materjali ka kopeerida ,juhul laenutustingimustes kokku lepime . Asukoht, Mustvee .

6:58 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Matinson Veiber näitaS TEISMELISTELE PLIKADELE OMA PERSEAUKU, KES OSKAB ÖELDA, ON SEE ANTISEADUSLIK ,JUHUL KUI PLIKAD TAHTSID JA MAKSID LOLLIKESELE PISUT RAHA ?

9:28 PM  
Anonymous Anonüümne said...

ANDU PASK teatavalt haiseb roppumoodi, ehk see sportimine on seedekulgla talitusi mõjutanud, kes teab...

9:49 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Vajan abi !!! Kui sitaauku sügavamalt pesta kas sõrm võib sitajunniga kokku saada kui kakal käidud sai mingi 3-4 tundi tagasi .

9:17 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Sportlastel on teadaolevalt väga treenitud soolestik. Korraga võivad kuni meetriseid junne sittuda ning potitäie sitta löristada . Seda ja muud teavad vaid ,konfidentsiaalsuse mõttes, nende lähedased .

9:26 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Mingi "shtangist" Mikitamäelt sittus ühel jaanitulel 88,8 cm-ise juraka . Eriline monstrum oli . Alul pidasime seda suitsuangerjaks, kui juba viilutamiseks läks, siis adusime millega tegu......

11:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Selline sittumise asi on nii isiklik teema, et pigem hoitakse see saladuses, mitte ei pasundada igaühele ega hakata kokku saama, et sel teemal rääkida.
Üldiselt on nii, et kes on avalikus kohas sittunud , need on kompliksivabad ja need, kes pole isegi avalikult kusnud või peeretanud ,teevad asja maha.
Olen kakanud Metallica kontserdi ajal, lava kõrvale.Esimene asi oli et UPS , ega nüüd keegi sisse ei astu . Ainus kahetsus, et oleks võinud suurema pasa lasta , las mõni heavy-mees tatsub seal pasas...

7:17 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Pärast pikka sital käiku tahaks koos sõbrannaga istuda mõnusas bubis ja süüa küpsiseid ja juua kohvi, et tankida peale uut seedimiseks vajaminevat . Tahaks veel tütarlapsi välja sööma kutsuda, et siis kõik koos sitale minna . Tuttav tuleb varsti Tallinna külla ja tahab näha kuidas naised pissuvad ja situvad , kuid vahepeal tahaks oma seedetrakte treenida et korraga rohkem sittuda . Pikk toiduvahetund koolis, kuid kohalikus sööklas on wc väga rokane . Kus saab Tallinna vanalinnas süüa midagi huvitavamat kui hamburger ja käia värskes õhus kusel ja sital ?

7:07 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Эх, вы, сволочи….....

7:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Vaata – sittumine on nagu elustiil ja -laad, mõlemad korraga – nii ma igapäev situngi natuke !”

10:43 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Maailma kuulsaim avalikult sittumist demonstreeriv Jenna Krushnikova teatas, et lahkub sitabisnesist . Naine ütles oma fännidele pühapäeval Tomskis toimunud Anaal- filmiauhindade jagamisel, et ei kavatse enam kaamerate ees sittuda ega peeretada , aitab.

5:02 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Обновился раздел " ANRUSJA SITT ", очень приятно видеть лица наших читателей !!!

8:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Aita Andruse sitahunnik kuulsamaks kui Paris Hiltoni oma - hääleta Tallinn Monopoly Sitamaja lauale! Kõigile tuntud Monopoly pask tuleb peagi välja juba uues kuues - sedapuhku on mängulaual maailma rikaste ja ilusate sitahunnikud. Sitajunnide valimiseks on Monopoly välja kuulutanud võistluse - mängu pääsevad need tegelased siis , kes saavad internetis kakamise huviliste inimeste poolt kõige rohkem hääli.

4:33 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kiire küsimus armsale KAKA rahvale ja MODEDELE, et mis sai värniku Andu pasasest 'usaldushääletusest'!? Täna hommikul jälle loen, kuidas üks kodanik saadab siin kaasvõitlejaid kuhu sülg suhu toob ja pakub oma genitaale plikadele lutsuda. Päris räme pakkumine, iseenesest.

11:00 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Купания на краю водопада KAKa !!! Very good thing, j think about sport in shit !

3:35 PM  
Anonymous Anonüümne said...

----Welcome to The Perverts Page!----
Welcome to the new Shit Perverts Page! This is a renewed attempt to bring the
page back to shit ! The 'shit of old' page was hosted on our support server, and
since the demand was so high, we decided it was better to find a new Toilet .
So here we are! Somewhere in Danmark !

12:34 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Пока пииииииидар Зверев будет матерится по kaку - меня не заставят самоцензуриться в интернете... Kaka !!!!!

7:55 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Get the latest full version shit-xxx movies for your private collection ! Try searching for your favorite perverssion shit video now! ...

10:33 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Кто охотой занимается, кто рыбалкой, а мы - кakаем!
Каждому свое !!!!

5:33 PM  
Anonymous Anonüümne said...

29a. Noor roheliste silmadega sümpaatne ilusa mõnusa pügatud tussi suurema rinnaga brünett aitab igati peletada üksindust. Pakun kõike mida te süüa/juua soovite.Kohvit, buljongi , pontshikuid, biskviiti jne. Kutsun külla, tulen ise kohale ja linnas välja ka. Võin ka nikku teha ning näidata kuidas naised pissuvad ja kakivad .( 23:45-00:45 )58103636.

9:35 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: 27 Veeb, 2008 Teema: Sitaugu sorkimine sõrmega

--------------------------------------------------------------------------------

Üks mu tuttav siin meie kandis urgitses sõrmega oma sitaaukku ja...murdis sõrmeluu ära! Häääää-häää-hä .

8:22 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kas siin on kedagi, kes tegeleb kasutatud kandoomide äriga? ( Postitas: 01/03/2008 ) Tahaks saada kellegi nõu, et kas tasub ära ja kuidas see asi siis õieti toimib. Tõesti oleks vaja maad uurida, enne kui kasutatud kanoome minema pilduda . Rämpsuks seda pidada ei saa, litsun sõrmega vajutades sperma välja ning loputan kergelt üle ,sooja veega . Jääb päris puhas ning korralik, muidugi välja veninud . Mis nõu annate ?

11:31 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Perseauk.com on Interneti väljaanne Sinule, kes sa planeerid uurida lähemalt enda ja teiste inimeste ekstremente , ootad suuremat kakahäda või oled juba värske kakal käinu . Selle lehega tahame pakkuda Sinule vajalikku teavet, toetust ning nõustamist alates meditsiinilistest konsultatsioonidest kuni igapäevaelu kusel ja kakal käimiseni välja .

9:11 PM  
Anonymous Anonüümne said...

---------ANDU PASK-----------------------------------------------------------------------

Sorry..Oleme Anduga võõral maal ja mitte oma naistega, ja eriti mitte kaine peaga kah. On kole keeruline pilte ülesse panna..Kuigi sai pildistatud ühte sittuvat vanamutti ning kusivat noorikut.( vähemalt oli sitt omas suuruses ja konditsioonis.. )
mehed on siin armulised..
Homme lähen pubidesse, vetsudesse luurama , koos pildimasinaga.. Peldikud on siin sigailusad ..
_________________
GARI MOORE riista pikkus : ..piiks piiks ja pikemaks aina läheb ..

2:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

NB ! Суббота, 18 марта. 13.05. По каналу финскому YLE 3 фильм о kakой xui-не 2007 в местечке Юминда.

9:47 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Heio !
Ma ei ole samuti ammu enam avalikult nurgataga sittuvaid inimesi näinud (viimati vist eelmise sajandi 90datel ),
Extra loll küsimus dumbuserilt - kas avalikud sittujad ja peeretajad / puuksutajad on tõesti ikka veel tänases Eestis olemas?...

3:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Вот такой кусok ot kaka для украшения интерьера .......

9:21 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Sitapered OÜ Eesti juht Kristo Lepamaim kinnitas, et Perseauguvaatlejate Seltsil läheb Eestis hästi, selts on eelmisel aastal võitnud Baltikumis juurde ligi 5 000 klienti.( ka eakamaid inimesi )

"Tänud küsimast, läheb hästi!" vastas hr Lepamaim küsimusele, kuidas läheb perseaugu vaatlejatel Eestis. "Kuna aga kuulume Idamaade börsil noteeritud Mobile and Anale selecture Group'i, ei avalda me sitaaugu vaatlejate tehtud Eestis tulemusi eraldi. Sitaaugu inimeste kontserni neljanda kvartali ja 2007. aasta tulemused ilmusid 4. veebruaril Sexeris ."

9:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Panin paar uut sittuvate sportlaste pilti ,äkki keegi oskab õelda kellega on tegemist , huvitab nimelt tõmmu noormees kes sitale vett peale ei lasnud ja mis blondiin to oli, kes seinapeale sitase sõrmega kirjutas " Mannu on pervo ".
Ma arvan Teie abiga on köik selge. Tänud .

7:46 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaka такая сексуальная! У вас буквально всё kaka сексуальное - и газа kaka, и kaka-рот, и фигура kaka .

10:43 AM  
Anonymous Anonüümne said...

"Vaike Caakia" liikmed rääkisid huvilistele veel ühest lähedalasuvast kohast, kus nad olid näinud kakajunne meenutavaid esemeid. Sealt leidsid fekalistid üllatusega 23 ca 30-millimeetrist kakajunnikest .

Sõrve kakahunnikud oli juba neljas sel kevadel robustselt avalikkusele vedelema jäetud junnikesed .

Näiteks mai algul sattus Viljandimaal metsas jalutanud inimene suht värskele sitahunnikule, kuhu olid vähemalt 3 inimest roojanud ühte hunnikusse, ilmselt üheaegselt .
Toimetas Heli Pirnike

11:38 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Värnitsa maakodus selleks korraks asjad ühelpool.
kõik sujus hästi,aga pandi eile metsast pihta isetehtud soomekelk.vineerist,umbes 2,9m pikk ja 0,85m lai.
kui keegi näeb sellega kedagi ringi vedamas,siis pekske see värdjas sandiks.
mitte,et meil kelgust oleks kahju,aga inimeseloom kes varastab sellise
tühise soomest kirppu´crocetilt soetatud asja on vaimselt väärarenenud ja ei ole mitte ühiskondlikult tarvilik.
kelgu kadumise koht oli paadikoja küla,piknikupidajate platsilt mööda metsateed 28 m Kallaste poole.

10:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Tõeliseks eeskujuks mullustel orienteerumisvõistlustel oli üks Saraatovist pärit vangilaagri
exvang,vene miilitsa mundris Eestimaa kaitsel sõdinud grupikomandör Elmo Värnik, kes oli
okupantide tribunali poolt 14 aastat saanud.
See
pikk räsimispõli ei murdnud teda, ta ei kaotanud kusagil ühtki jooksuturniiri.
Jäi tõeliseks rivaalitsevaks juhiks ka L-eesti orienteerumismängudes Helmes.
Chik !!!

10:33 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Да, чего только не бывает >(((((((((((((((((((((((((((((

10:58 AM  
Anonymous Tuki.com said...

Riisisööjatelt midagi extreemset :
http://www.scatstar.com/cj/pics/3/3.jpg

4:44 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Надо kakaть ,все равно! :)

11:24 PM  
Blogger 柯云 said...

2015-12-12keyun
louis vuitton bags
michael kors outlet clearance
ralph lauren
cheap oakleys
coach outlet
replica rolex watches
michael kors outlet clearance
ugg boots outlet
coach outlet store online
abercrombie & fitch
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nfl jerseys
louis vuitton purses
canada goose outlet
louis vuitton
ugg slippers
cheap toms
louis vuitton outlet
nike trainers sale
uggs outlet
ugg sale
rolex watches
ugg boots sale
chanel handbags
gucci handbags
coach outlet
abercrombie fitch
air max 95
canada goose outlet store
coach factory outlet
hollister kids
louis vuitton handbags
the north face jackets
air jordans
canada goose coats
michael kors outlet
instyler
louis vuitton outlet stores
cheap oakley sunglasses

5:18 AM  
Blogger Unknown said...




Finally I've found something that helped me
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies-3.html
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies-2.html
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies.html

1:30 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ei, ma proovisin, midagi ei juhtunud mu näpuga.

10:52 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
tory burch outlet
coach outlet
hornets jerseys
coach factory outlet
canada goose outlet
nobis outlet
dsquared2 jeans
lebron james shoes
dc shoes
gucci outlet

11:51 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeair jordan pas cher rose Fils d'un nike air max thea premium solde chapelier, Stephen Stetson, il nike air tech challenge huarache basketball apprend le métier auprès chaussures asics en promotion de son père. air jordan en ligne france Le VR Pro nike dynamo free sydney Driver utilise également nike air max 1 premium adventure pack la technologie Nike New Balance ct suede gum homme STR8-FIT Tour qui offre asics gel lyte beige rose 32 options pour air jordan retro 11 low retail price personnaliser l'angle de votre nike chaussures running air max sequent homme club.

4:49 AM  
Blogger Unknown said...

ralph lauren outlet
yeezy boost 350 v2
reebok shoes
nike presto
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
ray ban eyeglasses
jordan shoes
longchamp outlet
ugg boots uk

9:35 AM  

Postita kommentaar

<< Home