Sitablogi

reede, november 14, 2008

Sitarulett

Õpetame meestele lõbusa mängu nimega sitarulett.
Mine kontoris naiste WC-sse ja pane hell kang maha; alla ära lase. Keera siis uks seest lahti, istu tagasi potile ning pane stopper tööle. Oota viis minutit, kas keegi astub sisse. Kui ei, lõpeta mäng. Kui jah, siis naudi kolleegi ehmatust.
Sama mängu võib mängida ka näiteks külas olles või mõnes avalikus peldikus.

51 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Ma ütleks selle sitarulettimise kohta ,et võin sitahunnikute leiukohta viia inimese kes tahaks seda üle vaadata .Äkki seal tõesti kusagil on ka paberid millega perset on pühitud aga pole kahjuks või õnneks proff ,et seda visuaalsel vaatlusel öelda.
Sellise suhtumisega jäävadki leitud sitahunnikud (junnid ) ilmselt sinna kust nad leiti.Keegi lihtsalt ei hakka enam läbi sitafoorumi infot otsima kuna siin võid omale kogematta fekalisti kuulsuse saada. Rullige siis ise oma sitta .
Nn. "pädevatesse ekstrementidega seostatud organitesse, ka san.Epid.Jaama vms" võib ka minu pärast pöörduda, pöörduge või närige türa kui tahate .
Üldiselt ma juba kahetsen,et üldse selle sitarulettimise algatasin, see juhtus Kauksi blaazil, suvi 2000.
Teinekord tõesti jätan enda teada ja mängida mõned sitaga seotud tegevused.
Minu poolt võiks selle teema lõpetatuks lugeda.
_________________
-Guldar-,terv.

1:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ты должен сначала kakaться , девушка .

- Купи бутылку kaka(o) конфет себе , и сразу kakаи ее !

8:22 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kakaю, kakaю, ага,kaka Пушка … . Х сочувственно посмотрел на kakе и закончил в сторону WC – Что с kakи взять… Вместо ... – сжиженный веселящий kaka-газ . Жертва настроения...

9:31 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Noor,kena sitapidamatu paar :mees 49,naine 50,otsivad endale sexpartnerit. Tore kui oled bi-siis saad sitakompotiga toppelt naudingut.Vajame
diskreetsust ja mat.toetust igakuiselt ( mees endine edukas ja praegune vallandatud ehitustööline , naine liikumispuudega invaliid, püsivalt hooldekodune ).Pinnaks kohtumisel võib olla mõni odavam hostel, sanatoorium või sooduskampaaniaga spa.

1:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Sitasõber rulettimises, hr Sõrmik Peeter , tegi söömises ja sitalkäimises omi korrektuure juba märtsis. Juunis tuli vahele väike suvepuhkus Rannapungerja kämpingus, sest suvel seal on palju värskes õhus sital / kuselkäijaid . Puhkus seisnes tegelikult aga selles, et toimus agressiivne ületoitumine ning pisut hiljem seedtrakti tühjendamine puhkekoha lähiümbruses . Selle tegevuse pidevas kordamises härrase huvi asja vastu muidugi ei langenud, ent suvega ei tulnud mõtte ning sitasõpru talle ka juurde . Kui, siis üks-kaks kilo oli korralikum väljaheite kaalutud ports, mispeale oli tulnud ka mõnesaja grammiseid hunnikuid: „See on tavakodaniku jaoks selline vetsus käimise värk" , mina aga käin looduses ,ütles tegelane ise .

Septembrist jõuludeni peab sitaroller toitumisel jälle suurema hoolega silma peal. Pühade ajal saab veidi vabamalt võtta, kuid ka siis võib jõuluprae kõrvale kuuluvad kartulid väga vabalt asendada kapsaga et ekstrementide haisu vürtsitada ning vastavat aroomi WC-s veel tunde ja päevigi hiljem tunda...

6:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Heipa-voks ! Sitatervitus !

Pean kõigepealt ütlema suured tänuavaldused ulatusliku sitafolkloori kogumise eest. Tänuväärt töö eesti kultuurile!

Kuid mul on ka veidi iselaadne küsimus. Sittusin haakrisit kujulise sita. KAs oskate aidata ? Äkki kajastaksite seda oma blogis ja kirjeldaksite mida see muutus võib kaasa tuua nii individuaalselt kui ka rahvusvahelsielt.

Kõike head, siiralt Teie.

Ragne

http://kummelitee.wordpress.com/2008/11/19/muutuste-mark-fekaalsvastika/

11:09 AM  
Anonymous Rahvusvahelise poliitika analüütik said...

svastika on teada tuntud õnne märk(vähemalt selle ajani kui hitler selle ära sittus), järelikult saab sellest ainult õnne tulla.

Kindlasti tuleb sellest rahvusvaheline skandaal mida arutatakse veel Euroopa kohtus ja sellest saab arutlus teema ÜROS ja NATOs veela aastateks, see mõjutab kindlasti ka eesti venesuhteid ja našistid ki9ndlasti piketeerivad moskvas eesti saatkonna ees(või vähemalt istuvad seal, kuni sita ära peale tuleb).

Kuid kindlasti muutuvad pärast seda paremaks eesti jaapani suhtes, sest just svastika on seal kõigerohkem kasutuses, nimelt taoistidel.

Lõpetuseks võib öelda sellest sündmusest saab maailmas palju tähelepanu köitev sundmust mis võib viia isegi paradigma muutuseni diplomaatias ja üldistes inimsete vahelistes suhetes.

6:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

mul on rulaad perses põiki kinni, sittumisega on jama, pressib viirukeid....oskab keegi anda abi rolleri trammimiseks perse ?

11:09 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Juba reedese tantsupeo etenduse ajal märgati, et Lauluväljaku rohked tualetid ägavad ohtra kasutamise all. WC-sid on alati liiga vähe, olgu tegu mis üritusega tahes.


Eilse info kohaselt kippusid wc-d ummistusma. Kinnitamata andmetel juhtus seda lausa iga neljanda tualetiga.



Reklaam





Ootamatu üllatusena selgus, et kui naaber tõmbab vett, siis saab ka kõrvalpott sahmaka.

Täna kella kolme ajal, juba enne laulupeo kontserdi algust tuli tõdeda vastupidist nähtus. Et ehkki paberit leidus küllaldaselt, siis vett polnud enam üldse.

Lisaks kõigele tuli, nagu igal suuremal üritusel, arvestada kempsu pääsemisel ka paraja ooteajaga.

7:11 AM  
Anonymous Anonüümne said...

vaga huvitav, aitah

6:12 AM  
Anonymous Anonüümne said...

TV3: Peterburi teele pudenes kaks välikempsu
Tallinnas Peterburi teel pudenes täna linna sisse sõitva auto koormast teele kaks kuivkäimlat.

Kuigi käimlad ei olnud tühjad, ei põhjustanud õnnetus reostust ega muud kahju, vaid ainult pealtnägijate muigeid, teatasid TV3 uudised

9:06 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Good day, sun shines!
There have been times of troubles when I didn't know about opportunities of getting high yields on investments. I was a dump and downright stupid person.
I have never thought that there weren't any need in big initial investment.
Nowadays, I'm happy and lucky , I started to get real income.
It's all about how to select a correct companion who utilizes your funds in a right way - that is incorporate it in real business, and shares the income with me.

You can ask, if there are such firms? I'm obliged to answer the truth, YES, there are. Please get to know about one of them:
http://theinvestblog.com [url=http://theinvestblog.com]Online Investment Blog[/url]

7:06 AM  
Anonymous Anonüümne said...

http://www.speedyshare.com/files/21252296/DJ_Enn_Talisaar_-_H_da_ei_anna_h_beneda.mp3

5:13 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuidas teha peldik?

Nii lihtne see küsimus ongi. Alustan täpsemate küsimuste kirjutamisega.

1. Ei tohiks olla veega
2. Ei tohiks olla õues- hmm
3. Ei tohiks haiseda-- ei tohi
4. Peaks olema lihtne käsitleda. Kas sibi käsitlemine saab olla lihtne?
5. Peaks sobima juba olemasolevatsse raamidesse ehitusel. Rsk. järgmine kord planeerin rohkem.
6. Kas saaks teha ka ise?? Või osta siiski valmisasi.

Õnneks nagu ikka aitab internet. Leidsin soomekeelse peldikulehe kus on materjali enam kui küll. Ka eestikeelset. Kevadeks peab olema asi selge.

5:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

http://rahvahaal.delfi.ee/news/uudised/lugejad-itaalia-wcdes-puuduvad-prill-lauad-ja-potid.d?id=32674081

8:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Esmaspäeval juhtus Kärdla pritsumajas inetu intsident – keegi alkoholijoobes majaomanikest urineeris trepist alla ja linna visiitkaardina toimiv turismiinfokeskus haises nagu peldik.

8:06 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Lüüriline luuletus (kirjutatud sitamajas)
Pealkiri on KURBUS:

Sa sirutad käe,
aga rull on tühi

2:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

800 EEK km 0% (eraisik või mitte käibemaksukohuslane)

Müüa PELDIK, kasutatud

Saepuruplaadist, puuprilllauaga ja plastikust kogumisvanniga peldik. Asukoht Harjumaa, Lagedi.

Tel. 521 9822
Tallinn

Saada e-mail

3:09 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaks valget ja neeger on saunas.
Noh neegril on ilge sitahäda.
Situb sinna sama sauna lavale.
Siis yks valge m2rkab ja ytleb teisele valgele.
Vaata neeger sulab.

1:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Vallikraavi tänava pikendusele rajatava kõikidele tingimustele vastava ühekohalise tualeti hankel osutus edukaks DANFO AB pakkumus summas 1 406 124 krooni, millest ligi 400 000 krooni kulub tualeti paigaldamiseks. Kahe aastase garantiiga tualett on isepuhastuva süsteemiga ning mündilukuga, teatas linnavalitsus oma pressiteates.

Avalik tualett ehitatakse Küüni tänava rekonstrueerimisprojekti raames, mille tulemusena saab uue ilme kogu Küüni tänav raekoja platsist Riia tänavani. Küüni tänava Poe ja Riia tänava vahelist lõiku rekonstrueerib OÜ Sahkar TT ja projekti kogumaksumus on 8,3 miljonit krooni.

4:01 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Hi, Merely came back here to remind you regarding Mobile Monopoly. This is a great technique and WILL make you money, especially seeing as you own a web site. Take a quick look at the video, the strategy is about using Mobile Advertising which is fresh and an unexposed market where you can make thousands by doing hardly any work. I promise you that after you watch their short video it will change you and it will start making you think. http://mobile-mastermind.com

6:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Tallinna kommunaalameti tellimusel paigaldab OÜ Kemmerling perioodiks 1. maist kuni 5. oktoobrini Tallinna linna 38 ajutist välikäimlat.

Käimlad asuvad Niguliste kiriku lähedusse tagumise parkla ääres, Toompeal Falgi tee piirkonnas, Mere pst Kanuti aias, Kadrioru pargis Luigetiigi juures, mänguväljaku juures ning Mikkeli muuseumi juures, Pirital Regati maja taguses parklas, Botaanikaaia ülemises parklas, Rocca al Mare vabaõhumuuseumi parklas, Russalka juures asuvas parklas, Lauluväljaku ülemiste väravate juures, Hirvepargi kioski kõrval, Kalamaja kalmistupargi mänguväljaku juures, Koorti tn mänguväljaku juures ja Kivila tänava mänguväljaku juures, teatas Raepress.

8:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

http://www.knowit.ee/blogi/blog1.php/2009/08/13/araabia-peldik

8:38 PM  
Anonymous Anonüümne said...

http://www.biolan.fi/estonia/default4.asp?active_page_id=536

4:43 PM  
Anonymous Troll.uuu said...

Yehuuu !
Kunstniku sitt (cräpitud toores sitakuhi ) on Läti kunstniku Pruno Manzonise väljaheidete teoste seeria.
Teosed kujutavad konservikarpe, millel on itaalia, inglise, prantsuse,läti ja saksa keeles kiri "Kunstniku sitt on toores" ja mis väidetavalt sisaldavad 300 grammi suveperioodil 2011 pakendatud kunstniku halvasti läbiseeditud väljaheidet.
Kokku tehti Rezeknes 18 nummerdatud pasakarpi ja neid oli kavas müüa 300 grammi kulla hetke turuhinnaga.

Teoste loomise ajal tegeles Manzonise kunsti tegemise ja tööstusliku pasatootmise suhte uurimisega.
Samal perioodil tegi ta ka seeria heelimikooslusega õhupalle, kuhu oli peale kirjutatud "Kunstniku peer ".

Täna on pasakarpide väärtus tunduvalt kõrgem Läti kunstniku pakutud hinnast. 23. juulil 2011 müüdi karp nr 18 Sokoljovi oksjonil 1 000 euro eest Vene kodanik Nikoforova Anastasjale ja oktoobris 2011 müüakse üks karp 1 250 rubla naela eest Odessa väikeetttevõtja Boris Bartjankale.

6:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

yeah, this Latvijan shit perfomance`style is my personal favorite art .
THIS IS GOODs ART of THE WORLD

10:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Tänu lumeinimeste kaasabile õnnestus üks sitarallil paska pritsinud rock mees kolmapäeva varahommikul kalameestel kinni pidada.
Kinnipidamise hetkel oli aga pasamees ootamatult üleni alasti, ainsaks kehakatteks kombineeritud natüürmort persevahel , mis koosnes anaaltapist ja naiste kliitoriergutist.
Jehuuu ))))))

12:39 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Hans von Risbiteri sitt.

Minu peer, minu kübar, minu mõõk - minu peldik ootab mind!

4:49 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Jüri gümnaasiumi ukse ette roojati

Jüri gümnaasium pöördus politsei poole, sest keegi kurikael oli 2. septembri hommikul koolimaja ukse ette roojanud.

«Suuline avaldus oli juba esmaspäeval ja kirjalik avaldus läks täna hommikul postiga,» ütles eile Õhtulehele Jüri Gümnaasiumi direktor Maria Tiro.

Turvakaamera salvestis juhtunu kohta on koolil olemas ja teo toimepanija on seal näha. Väidetavalt oli sündmuskohal neli inimest, kellest üks liigub koolimaja ukse juurde, aga koolijuhi kinnitusel pole aga ka pärast korduvat salvestise vaatamist võimalik öelda, kes see täpselt oli.

Küll aga kinnitas koolijuht, et teiste seas oli ka kohaliku Rae vallavanema Veigo Gutmanni 17-aastane poeg ning vallajuhiga on ta sellest ka rääkinud.

9:00 AM  
Anonymous Anonüümne said...

www.DELFI.ee
16. september 2011 14:51

Avarii Viru keskuses



Kanalisatsiooni avarii tõttu voolas täna pärastlõunal Viru keskuses mööda aatriumi põrandat reovesi, mistõttu on keskuse terve esimene korrus mattunud lämmatavasse haisu.

"Kohe päris Viru keskuse aatriumi keskel jookseb puhas si** mööda seinu alla, eskalaatorite juures, kõva hais," ütles Delfi lugeja.

Kella 14.40 ajal Viru keskuse aatriumi astunud Delfi lugeja sõnul oli hais lämmatav. "Nagu okse ja si**."

Loik suurenes sekundhaaval, müüjad hoidsid nina kinni. Osa pahaaimamatult aatriumis kõndinud inimesi astus reolompi sisse.

4:13 PM  
Anonymous VELSKER.anal.it said...

Äge rulett tõesti :(D

Pasane vitt on muidu ropp sõna, poisid kasutavad aktiivsemalt seda aga kui tüdrukud.
Sitaputs paaegu et ilma tähenduseta roppus, jällegi on see rohkem poiste sõnavaras. Sõnasisene tura palataliseeritud.
Sitatutt ka on halvustav, rõve metafoor man.
Hääldatakse pehme t sõna lõpus.(D
asi on fekaalne & neutraalne pasaeufemism.
auk perses seevastu kiretu käibelabasus.
Kaka-garaaz^ on ühtviisi neidude eufemism.
Pügatud häbe jällegi noormeeste eufemism, kõrgstiilne logismi terminoloogia.
Kaka-kolmnurk taaskord poeetiline ümberütlemine verbaalses kehakergenduses.
Sitamätas vanakooli noormeeste hellitav kujund.
Sitapilu seevastu on rõvedama kõlaga kui sitaauk.
pragu küllalt jälgikõlaline metafoor,tshurr!
Kakaprigu meitemaal veidi nilbem kui pragu.
Peputupp on Maardu noormeeste sõnavaras olev metafooriline, kuid asine ekstrement-termin.
tuss on ikka väga labane, nunnutav, sama kui pestud trioloogia perseframentidest.

7:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

[Vaata] № 1318
4.5

Vaadatud 352 korda
23:30 15/03/2011
15 kommentaari
mul mure et ei ole mõni päev sital käinud ja olen niisama kinni hoidnud aga kas mu kõht võib selletõttu õhku lennata v plahvatada?
Kategooria: Mure või küsimus
Märksõnad: sitahäda

4:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Nimi: pin-kood 23:23:09
E-mail: 2010-12-10
Mängige naisega KAANETAMIST, ta kindlasti ei tea mis see on aga ta on nõus kindlasti sest et nende jaox on ju kõik uus huvitav!!! Minge õhtul magama, küsige kas ta on nõus kaanetamist mängima. Kui on siis laske ilge kärakas sitta ja tõmmake tal tekk üle pea ja ongi tema kaotanud. :D
(http://www.hot.ee/leoluks/)

7:47 PM  
Anonymous drugan.ru said...

Блин, пойду чего нить крепкого хряпну !

:)))) )))))))

10:09 AM  
Anonymous Anonüümne said...

sitt
nii asjalood on nüüd nii kaugel,et plaanime teha SUURT SITALAULUDE ÕHTUT. kui soovite meid kui loomingulisi elajaid mõttetöö ajal jälgida,siis saatke meil : kaevu.vesi@mail.ee või TEHKE ENNAST TÄNAVAL MÄRKAVAKS!!

kthxbye, järgmise REEDENI
Posted by Kaevuvesi at 7:55 AM

1:39 PM  
Anonymous Anonüümne said...

SISSEJUHATUS ELIK ALGUSE ASI
Kui mul ükskord peldik täis sai, siis hakkasin kirjandust otsima. Et kus oleks kirjas: kuidas tühjendada käimlat. Otsi või lolliks, aga mida pole, seda pole. Sai siis kuidagimoodi peldikust väärt kraam välja veetud. Nii, kaks korda aastas ma pellerit tühjendan- kevadel ja sügisel. Muidugi küsite, et miks sibi ei kutsu? Mul pole aega mööda ilma ühte sibi taga ajada, kui töö tahab tegemist. Ja üks asi veel: tänapäeva sibid töötavad masinatega. Kui keegi seda ei tea, siis olgu siin ära toodud mõned masinate terminid nagu virtsapütt, fekaalipump, sibiauto. Käsitsi tööd ei tee tänapäeval ükski sibi. Ja veel pean mainima, et kui on kuivkäimla, siis see muudab tehnika kasutamise mõttetuks.
TÖÖVAHENDID
Töövahenditeks soovitan mina valmis vaadata järgmised:
kang,
labidas, lameda otsaga (vahet pole, kas uus või vana), parem, kui on kaks,
käru, soovitavalt täispuhutava rehviga,
4-5 ämbrit vett,
pika varrega hari,
pesupulbrit või pesuvahendit (vana šampoon kõlbab ideaalselt),
1 balloon vänge lõhnaga deodoranti või 2-3 pudelit „Troinoid“,
pudel viina, konjakit, viskit, dzinni või mida keegi soovib.
ETTEVALMISTUSED
Et peldiku tühjendamine on üks määriv töö, siis mõned soovitused, mis kuluvad marjaks ära. Kõigepealt tuleb vaadata, kuhu sitt panna, niinimetatud ladustada. See peab olema koht, mis asub väga vähekäidavas kohas. Kaevata tuleb auk normaalsesse sügavusse ja suurusesse.
Kui on lauda taga sõnnikuhoidla, siis võite ladustada ka sinna. Aga arvestage sellega, et kui loomasõnnikut võib kasutusele võtta aasta pärast peale ladustamist, siis sita taaskasutusaeg väetisena tuleb kõne alla 3-5 aasta möödudes. Liialt vänge on kaka.
Muideks, augu kaevamine võtab aega kolmandiku ajast. Kui auk kaevatud, siis tuleks see ka vooderdada, soovitavalt põhuga. Põhk on hää selle poolest, et ta ju looduslik ja kõduneb.
Seejärel otsida 4-5 ämbrit, need veega täita. Tuleb veeämbrid viia augu piirkonda. Samas ei tohi ära unustada harja ja deodoranti, mis tuleb ka viia sinna, kuhu sitt ladustatakse.
Riietus võiks olla selline, millisest ei hakka kahju. Teisalt on ikke uhke vaadata, kuidas päevakangelane veab smokingus või frakis, lipsustatud ja pidulikus olekus sitta.
Üks asi tuleks enne kindlasti üle vaadata, nimelt kas käruload on olemas ja kas nad on kehtivad. Muidu võib politseinik su rajalt maha võtta ja kullakambri tühjendamine lükkub kaugesse tulevikku.
Kui muusikata ei saa hakkama, on paslik soovitada siin soojalt „Fekalist“i kodumaise pundi „Meie mees“ esituses.
Kui ettevalmistused tehtud, algab tähtsam osa:
SITARALLI
Sitaralli avapaugu võiks anda õrnem pool, kes tegelikult hoiab haisust võimalikult kaugele. Või hoiab nina pesulõksuga kinni. Maitse asi, kuidas keegi käitub. Naine saatke pärast starti sauna kütma, et ta ees ei tolgendaks ja sind vihaseks ei aja.
Käru, kangi ja labidaga tuleb peldiku taha minna. Enamus peldikuid on ehitatud tagaluugiga. Sealtkaudu saab kastile ligi. Tõmmake kast välja ja asuge seda tühjendama. Ikka labidaga käru täis ja käruga augu suunas teele. Jälgima peaks aga, et sitt üle ääre ei voola. Muidu on tee ligane ja kes sealt koristama hakkab. Augu veerel kallutage sitt kärust välja.

1:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jaapani lennufirma All Nippon Airways palub oma reisijatel enne lennuki pardale astumist tualetti külastada, püüdes sellega vähendada süsihappegaasi õhkupaiskamist.

All Nippon Airways (ANA) põhjendab uut poliitikat sellega, et tühjad põied tähendavad kergemaid reisijaid, mis omakorda tähendab kergemat lennukit ja väiksemat kütusekulu, vahendab Daily Telegraph.

Lennufirma paigutab oma töötajad lennujaama terminalide väravate juurde, kus nad paluvad lendu ootavatel reisijatel end enne lennukisse minekut kergendada.

ANA loodab, et väiksem kaal aitab vähendada süsihappegaasi õhku paiskamist viie tonni võrra kuus.

Jaapani televisiooni NHK teatel alustas ANA uut poliitikat 1. oktoobril. Eksperiment peaks esialgu kestma ühe kuu ja hõlmama 42 lendu. Kui tulemused on positiivsed ja reisijad sellega nõus on, hakkabki nii olema.

Lennuliiklus on kõige kiiremini kasvav süsihappegaasi emissiooni allikas. Igal aastal paiskavad reisilennukid õhku üle 600 miljoni tonni süsihappegaasi.

Edasi-tagasi lend Londoni Heathrow’ lennuväljalt New Yorgi John F. Kennedy lennuväljale tekitab 1,35 tonni süsihappegaasi reisija kohta, mis on enam kui kolmandik keskmise inimese aastasest süsihappegaasi emissioonist.

6:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Siseminister: juhtum näitab kriminaalasutuste enesepuhastusvõimet

http://www.postimees.ee/675866/siseminister-juhtum-naitab-kriminaalasutuste-enesepuhastusvoimet/

5:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

religions
24.12.2011 09:40
taoism - shit happens
hinduism - this shit happened before
islam - if shit happens, take a hostage
buddhism - when shit happens, is it really shit?
7th day adventist - shit happens on saturday
protestantism - shit won't happen if i work harded
catholicism . if shit happens, i deserve it
jehova's witness - knock, knock, 'shit happens'
judaism - why does shit always happen to me?
hare krishna - shit happens rama rama ding dong
atheism - no shit
t.v. evangelism - send more shit
rastafarianism - let's smoke this shit

10:23 AM  
Anonymous Anonüümne said...

If you are goіng fоr best contents lіke myself, only
pay a visit thіѕ sіte daily for the гeason that it provіԁes qualitу contentѕ, thanκs

Alѕо vіsіt my web-ѕite no fax payday loans online
My page - Payday Loans

11:18 PM  
Anonymous Anonüümne said...

It's actually a nice and helpful piece of info. I am happy that you shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thanks for sharing.

Stop by my web page go to this website

8:50 AM  
Anonymous Anonüümne said...

My brother suggesteԁ Ι may like this blog. He uѕed tо be entіrеly
right. Тhis submit truly maԁe mу day.
You cann't believe simply how much time I had spent for this info! Thanks!

my homepage make money online

8:25 PM  
Blogger Unknown said...

coach outlet online coach factory outlet
coach handbags sale
michael kors outlet
michael kors factory outlet
adidas
adidas
kate spade sale
puma outlet store
nfl jerseys
michael kors outlet
coach handbags
converse sale
nike high heels outlet online
the north face outlet
michael kors outlet
kevin durant shoes
louboutin outlet
vans store
nike huarache
salvatore ferragamo
michael kors purses sale
nike nfl jresey
juicy couture outlet
burberry scarf
jordan 11
north face outlet store
www.uggaustralia.com
michael kors outlet
north face jacket
asics
michael kors handbags clearance 75% off
nike high heels
nike outlet
abercrombie coupon
the north face clearance
michael kors handbag
timberland outlet
adidas outlet
burberry outlet online
prada sunglasses
christian louboutin shoes
clarks shoes outlet
oakley vault
20160905yxj

11:03 AM  
Blogger raybanoutlet001 said...

baltimore ravens jerseys
christian louboutin shoes
clippers jersey
nike huarache
ugg outlet
ralph lauren
skechers shoes
colts jerseys
nike huarache
green bay packers jerseys

10:04 AM  
Blogger Unknown said...

www0608

ugg outlet
cheap mlb jerseys
air max 90
fitflops outlet
stussy clothing
cheap jordans
michael kors handbags
air max 90
oakley sunglasses
coach outlet

5:32 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
coach outlet
ugg boots clearance
gucci outlet
polo ralph lauren
nike shoes
true religion outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
nba jerseys
brequet wathes

11:53 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeair jordan retro 11 low chaussure pour homme Étant un nike air jordan 11 retro low ie domaine de new balance pas cher soldes avis la médecine, l'ophtalmologie asics gel lyte v vert kaki nécessite une étude nike solde alger approfondie et intensive. nike chaussure canada Commencez à nike air force bebe pas cher vous prendre nike dunk france plus au air jordan 11 low concord retail price sérieux.

4:50 AM  
Blogger Unknown said...

true religion outlet
moncler online
pandora jewelry
cheap snapbacks
pandora
nike tn pas cher
ralph lauren uk
off white jordan 1
prada outlet
nike factory store

9:37 AM  
Blogger mycemeteries said...

مقابر للبيع

9:14 AM  
Blogger alwafaa campany said...

شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تنظيف بالخبر
شركة تنظيف المنازل بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف بيارات بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالخبر

6:34 PM  
Blogger محمد على said...


افضل شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
افضل شركة رش مبيدات بالرياض
افضل شركة رش دفان بالرياض


6:09 PM  

Postita kommentaar

<< Home