Sitablogi

neljapäev, juuni 15, 2006

Matti-Nykänen-sitt

Oeh. Kaks pool päeva sittumata saab tähendada ainult üht - ees ootab tõsine sittumine. Sellisest tõsisest koormast oskuslikku ja täit naudingut pakkuvat vabanemist oskab ainult korraliku kogemusepagasiga veteransittuja. Nagu mina.

Aga asja juurde - miks sellel pasal selline nimi? A vaat, istud nigu suusahüppaja stardipakul, lased luugist alla, kümme sekundit mõnusat libisemist allamäge ja siis - ÄRATÕUGE.! Ei ole võimalik üle rõhutada äratõuke õiget ajastust selle ekskrementspordi juures. Tõukad vara - jääb pool sitta perse, tõukad hilja - põrkab sitt potiseinast selja peale tagasi. Mul läks täna hästi - pask potis ja medal taskus.

Luban, et teaduse huvides käin järgmine kord enne ja pärast kaalu pealt ka läbi.

25 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Olev Ehala omaga sarnaneb mis jube ! Ehk Mattil on pisut Skandinaaviapärasem, sealt ka see viikinglik ekstremandi jõulisus ning alati tahkempoolsem kraam .

3:42 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Tuntud isikute ekstremantidest on teada antud ja neid jäädvustatud veel ka üle lahe, sõprade sommide kodumaalt . Mingi raamat räägib pikemalt ka M. Tukkineni pasahunnikust SaS Radissoni kohviku fujaees

9:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Matti, matti , pure mu tatti. Loll soomlase närakas, haisva puuksu kärakas . Hauka minu sitta muidu panen sind pededega ühte ritta.

9:40 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Nykanen pani Mirmele peeruvahele . Ilge konks ja rokane sitaperse . Sellist mõrda ei munni ka Otepää vanurite pilastaja , Taaralinnas tuntud ka kui Otepää Väike-Ettevõtja

9:29 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Pani ka ??? Värd on see isik kes sellist purikat röstiob ! Värd !!!!!

9:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Tere, olen mitmelt poolt lugenud ja kuulnud, aga konktreetselt ei maini keegi, mis on siis kakal käimise olulised ja mis mitteolulised detailid, mida võib ilma vastava välja pasandada jne .

NB! teemaks võiks olla SITT ja tema koostis-osad (sorry ,kui teema varem käsitlusel olnud).

7:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Päevselge ju , et sellise võimsa kpasahunniku likvideerimine käigult ei tulnud kõne alla. Liiatigi veel arvestades asjaolu, et meie koristajatädid olid lühikese ajaga 18 potti sitast puhtaks kraapinud , Matti oma kaasaarvatud

4:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mukk ütles Postimees.ee'le, et tema eilne avaldus võib kaka kehast väljaandmist mõjutada küll. Mukil endal on jämesoole protees üheks aastaks ning varsti plaanib ta sõita Moskvasse operatsioonile , et teha protees suurema läbimõõduga fekaalide väljutamiseks soolestikust . Suvel Mansimaal toimuva kakahuviliste rahvaste avaliku esinemiselel plaanib ta juba suuremaid jurakaid persest välja kukutada .

3:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kusjuures ongi hästi Nykaneni sitt see mida gulinaarias eile pakuti . Kaunistusteks on herned ja kurgiviilud. Hunnik ise on väga snitseli välimusega .
_________________
McCall

8:29 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Armsad naised - ärge katsuge oma meeste sitta vaadelda, see on juuuube ! Tulemuseks võivad olla ainult hämming ja tülgastus , mis kunagise suure armastuse jäädavalt enese alla matavad! Kalli inimese sitt on lihtsalt juuuube !!!


Imbs Käbin

9:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

: люди хотят в KAKA Союз!

5:06 PM  
Anonymous Anonüümne said...

See on meeste sitaauk mis muutis täiskasvanud naiste maailma, nüüd liigub see ühe sammu võrra perse sügavamale ning muudab seksimänguasjade maailma! See on kõige kuulsama ja kaunima Kiired ja Vihased peaosalise pasaauk ja avatud ka teistele meestele ning see on täpselt selline nagu pornoajakirjades kõikidel gaydel. Valmis alati võtma sisenemiseks sitkeid meeste genitaale

10:51 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Здравствуйте, - я был воспитанным и вежливым мальчиком, - дайте пожалуйста kaka .

9:10 PM  
Anonymous Anonüümne said...

29-aastane Matti saatis tundmatule 19 aastasele naisele telefoniga pildi oma perseaugust kirjaga " Laku mu sitaauku ,libu ! " ja peab nüüd kõlvatu teo eest 2000 krooni trahvi maksma. ( Matti naljad !!! )

11:57 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Интересная тема. Сам из России из г. Пермь. Мучает вопрос - как в WC относятся к человеку с kakaм. И наверное там можно найти в 100 раз kaka больше ? Почем у Вас продают каka ???

9:32 AM  
Anonymous Anonüümne said...

TUTVUN NYKÄNENI SARNASE MEHEGA :

Olen KORRALIKE ELUKOMMETEGA, 49-a. tüsedam naisterahvas Tartumaalt Ihastest ja otsin oma ellu kohusetundlikku ja materiaalselt kindlustatud himurat noormeest, kes oleks positiivse ellusuhtumisega, hoolitsev ning mõistev! ( NYKANENI moodi !!!!!) Napsutajatel, sitapükstel ja muidu elumeestel-pervodel palun mitte minuga ühendust võtta !!!!! ---Fatgirl@hotmail.com---

2:34 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Чуть-чуть по выбитым местам SUPER-басса

--------------------------------------------------------------------------------

Я хренею!
Поздравляю!
Жаль, не смог kakать...
Теперь сPать не буду !

9:55 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Nykanen kord joomaseltskonnas pihtis kuidas teha tõeliselt head mõnu.
Võtke erekteerunud pärasoole pundunud avaus suhu, kuid ärge
suruge hambaid kõvasti kokku. Tehke siis oma peenisepeaga ringikujulisi liigutusi ­ püksis siis, nii leiab munn tee püksiaugust välja, erinevad võimalikud kohad samuti , a la säärest, värvivahelt jne.
Siinjuures tuleb olla väga ettevaatlik, et hammastega perseaugukest kogemata mitte vigastada. Nagu juba öeldud, sobib sellise tehnika jaoks enim kannikate vahel keelega suristamine, kuid ka sitaaugule ülalt lähenemine pakub üpris häid võimalusi näksata perseauk. Pea tuleb teha mõlemas suunas ­ nii päraku suunas hoida, et nautida sooja ning leebelt roojast hõngu.
Nüüd tõstame aga tempot, kuid see ei tohi olla eriti kiire, perse ju väsib.
Paljud perselakkurid naudivad just seda tehnikat enim.
Tunnen naist, kes suudab nii mitmeid tunde perseauku õrritada
. Kujutate ette, mitu orgasmi tema lakutud perse nii saab-
võib saada?
Kui tehnika on hästi
omandatud, ei pruugi pärast esimest sitaaugua sõpruse loomist, teist sellist kontakti ja erektsioon enam saavutada

9:52 AM  
Anonymous Anonüümne said...

turo

7:57 AM  
Anonymous Kukko.fi said...

Nykaneni kasupojast midagi.
Kell 5:40 tõuseb Mannu äratuskella abita üles ja hakkab kanget teed keetma. Poissmees joob India musta teed ,näksib tcjipse ja paljad noorikud põõnavad kõrvaltoas. Kui ta pool tundi hiljem üle Pirita silla ööklubi poole sammub, keeravad pankurid,spekulandid, müüjad ja muud persepulgad voodis alles teist külge. Meie Mannuke lisab aga sammu, sest kuueks peab ta ilmtingimata ööklubi puhvetisse jõudma.

Lipp lipi peal,perse perse peal..kõlab korduvalt tema suust lemmiktsitaat KärnaÄrnilt.

Puhvetis aga tõmbab mees riided selga ja läheb baari drinkama .

Ta võtab kaks puidust fallose detaili, paneb neile liimi vahele ja surub kokku...

Nii valmizs esimene Soome/eesti kummipuust nikerdatud fallos ,mis on võimeline teenendama nii mees kui nais teatavaid süvistatud organeid.
Edu talle ! ! !

9:32 AM  
Blogger 柯云 said...

2015-12-12keyun
louis vuitton bags
michael kors outlet clearance
ralph lauren
cheap oakleys
coach outlet
replica rolex watches
michael kors outlet clearance
ugg boots outlet
coach outlet store online
abercrombie & fitch
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nfl jerseys
louis vuitton purses
canada goose outlet
louis vuitton
ugg slippers
cheap toms
louis vuitton outlet
nike trainers sale
uggs outlet
ugg sale
rolex watches
ugg boots sale
chanel handbags
gucci handbags
coach outlet
abercrombie fitch
air max 95
canada goose outlet store
coach factory outlet
hollister kids
louis vuitton handbags
the north face jackets
air jordans
canada goose coats
michael kors outlet
instyler
louis vuitton outlet stores
cheap oakley sunglasses

5:20 AM  
Blogger oakleyses said...

polo ralph lauren outlet online, oakley sunglasses, louis vuitton, burberry pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin, sac longchamp pas cher, christian louboutin uk, longchamp outlet, jordan shoes, kate spade outlet, christian louboutin outlet, louboutin pas cher, polo outlet, ray ban sunglasses, air max, tory burch outlet, cheap oakley sunglasses, jordan pas cher, ugg boots, uggs on sale, nike free run, oakley sunglasses wholesale, gucci handbags, nike outlet, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, tiffany and co, prada outlet, replica watches, ray ban sunglasses, nike roshe, longchamp pas cher, ugg boots, louis vuitton outlet, prada handbags, longchamp outlet, replica watches, nike air max, longchamp outlet, nike free, nike air max, louis vuitton, louis vuitton outlet, polo ralph lauren, michael kors pas cher, christian louboutin shoes

3:42 AM  
Blogger oakleyses said...

burberry outlet, nike air max uk, hogan outlet, hollister uk, lululemon canada, nike roshe run uk, north face uk, abercrombie and fitch uk, sac vanessa bruno, nike blazer pas cher, uggs outlet, north face, uggs outlet, michael kors outlet, true religion jeans, ray ban pas cher, ray ban uk, burberry handbags, michael kors outlet online, michael kors outlet, mulberry uk, nike air force, coach purses, kate spade, coach outlet store online, hollister pas cher, replica handbags, converse pas cher, ralph lauren uk, michael kors, nike tn, michael kors outlet, guess pas cher, nike air max, michael kors outlet online, nike air max uk, michael kors outlet online, michael kors, vans pas cher, true religion outlet, true religion outlet, coach outlet, sac hermes, michael kors outlet online, oakley pas cher, nike free uk, true religion outlet, new balance, polo lacoste

3:45 AM  
Blogger oakleyses said...

converse outlet, herve leger, hollister clothing, lululemon, valentino shoes, oakley, vans, nike air max, bottega veneta, soccer jerseys, mont blanc pens, wedding dresses, vans outlet, celine handbags, nike huaraches, north face outlet, insanity workout, ray ban, mcm handbags, baseball bats, hollister, instyler, p90x workout, ghd hair, nike trainers uk, chi flat iron, iphone cases, nfl jerseys, mac cosmetics, nike roshe run, gucci, babyliss, nike air max, soccer shoes, asics running shoes, beats by dre, north face outlet, ferragamo shoes, converse, abercrombie and fitch, hermes belt, hollister, reebok outlet, new balance shoes, ralph lauren, longchamp uk, jimmy choo outlet, lancel, timberland boots, louboutin

3:49 AM  
Blogger oakleyses said...

canada goose outlet, pandora uk, louis vuitton, louis vuitton, karen millen uk, toms shoes, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg uk, moncler uk, louis vuitton, montre pas cher, wedding dresses, canada goose, pandora jewelry, moncler, canada goose outlet, juicy couture outlet, moncler, canada goose, canada goose, moncler, louis vuitton, canada goose uk, ugg, moncler, hollister, thomas sabo, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, ugg pas cher, coach outlet, pandora jewelry, replica watches, swarovski crystal, supra shoes, louis vuitton, moncler outlet, swarovski, links of london, canada goose outlet, juicy couture outlet, marc jacobs, doudoune moncler, canada goose jackets, pandora charms

3:51 AM  

Postita kommentaar

<< Home