Sitablogi

reede, november 03, 2006

Mati Undi sitt

Tänane päev pakkus üle pika aja midagi hingele. Kuna eile õhtul sai tubli kärakas pandud, siis perse lausa kisendas korraliku sita järgi. Alguses käis traditsiooniline pauk ja siis valgus pott täis kollase kassi värvi sitta. Kui oleks liiva peale situnud, siis poleks see väljagi paistnud.

Aga jah, üldreegel on see, et joomisele järgneb ka korralik pasahunnik. Viin on sita sõber.

61 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Anu Tontsu sitt on võrratult ilusam ! Pikk ja peenike, kergelt keerdus ja heledates toonides, nagu ikka blondiinidel . A jee, Sitaaugu nuusutajad, lööge kampa ja trotsime paska ! Von Krahli teatri kutid, ühineme.

8:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaido Kuke pask pigem veel ilusam, on keegi näinud vedelat sitakuhjakest, keskel kõvem julgake püsti ? see härra suudab selliseid "monumente" püstida ja vetsus mitte vett peale lasta . Värdjalik eksperimenteerimine, fekaali-fobistid !

2:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Pole ilusamat sitta kui kunstnik Valeri Sõrokil, mees kaunistab iga oma sitajunni lillekesega ning süütab lisaks paar väikest tordiküünlakest . Kui küünal põlenud , siis "aidaa kaka" ja vesi mürakale peale....

2:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Sarnast teksti oli kuskil kollasest lehest ka lugeda . See ju puhas PERVO, mis normaalne kunstnik ikka sitast nikerdab ?

3:11 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Sitt on vabalt saadaolev ja soetatav toormaterjal ISENIKERDAMISEKS . Miks siis mitte midagi sellest valmistada ? Muidugii teine teema on püdela sita omanikel , tõesti ei kujuta ette mida selle lasuga teha võiks,,,

9:46 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui sügav on SITAAUK ??? Palun vastake subjektiivselt, koolis keegi küsis.... thanks !

7:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Dr Alban on soovitanud nihikuga mõõta perseaugu kaliibrit ning nivelliga sügavust , juhul auk on muidugi paotatud olekus. Loomulikuilt on vaja abikäsi ja konfidentsiaalset isikut, kes Teie perseaugu parametriliseeriks .

8:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Вова, ты разве куришь?
-Только после секса
-А зачем тебе тогда сигареты?
-Да я только что у Машки был, сама понимаешь...

9:55 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Samas ma nüüd küsin kus müüakse sitapotte ..
Aga ok! asjatundjatega ma ei tahagi vaielda. Ja kuna ma müümisest midagi ei tea, siis tunnistan, et panin teemast nii-kui-nii mööda...
Samas näiteks oma maalelavale 80+ aastasele emale pean otstarbekaks ikkagi sittumise ämbri ostmist, selleasemel, et talle ehitada üles vanainimeste peldik , kus ta saaks peeretada ja sittuda ning lihtsalt rokastada

9:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuigi olen ise alles 16, ei arva ma,et see on normaalne,kui situtakse mitu korda päevas (nt 5). Ja...minu meelest on hea pasandada 1 kord , ja oled pasahunnikust prii ...minuloleks küll hes tunne!

7:28 PM  
Anonymous Anonüümne said...

После этого случая чувак вообще перестал kakat на занятиях!

6:14 PM  
Anonymous Anonüümne said...

KAKA появился на 12382H (европейский луч), Cryptoworks / Nagravision 2, SR 27500, FEC 3/4. (Parabola vonjajushaja .)

1:57 PM  
Anonymous Anonüümne said...

TÄHELEPANU ! 31 JAANUARI ÖÖL ESINES KAKABLOGI VASTASTELT TEKITATUD HÄIREID MEIE FOORUMI TÖÖS.
KORRASTASIN SITA-FOORUMI ANDMEBAASI AGA VIGA OTSESELT MA SIISKI ÜLES EI LEIDNUD.
KUNA HETKEL SITA-BLOX TÖÖTAB SIIS JÄÄB AINULT LOOTA ET SEE OLI PERVERTERITE FUCKER-i ZONE SERVERI NIKUTUD "KAMM."

10:22 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Küsimus : Kas ja kuidas on võimalik midagi välja selgitada kakamise käigus kadunuks jäänud läbiseedimata toiduaine tükikese kohta, olen huvitatud oma naise sita kohta, kes kakas 2007 a juulis Maardus välja läbiseedimata tuurakaala lõpusekaane, mis on eriline delikatess ning rariteet !? Kuidas sul õnnestus oma kadunuks jäänud sugulaste sitahunnikute kohta infot saada?
Mis aadressidel internetis üldse ja kas on mingeid viiteid (kindlasi on) leitud ja omanikuta sitahunnikute kohta? Loll küsimus, aga ma pole veel sitaotsimiseks sobivat tuvastusseadet kohanud .
_________________
Alar.

10:06 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Я так понимаю, kaка сегодня не будет ???

7:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Sellest, kuidas teatud isikud meie sita-foorumisse ebasoovitavat juttu ja sitaaukude pilte postitavad ja mida nendega ette võtta saab / ei saa oli [url=http://www.anal-tv.com/shitofhead.php?name-YOU ARE IDIOT ) juttu mitte eriti kaua aega tagasi, siis küll seoses teiste teemadega. Kuidas keegi idioot filmis moblaga oma sittuvat perset poti kohal WC-s ja täisplaanis ning lõpetuseks läbi msn'i oma kakast perset veel lähiplaanis näitas. Idioot mis idioot, kusjuures mehe nägu oli selgelt alguses näha...

4:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ega muud, kui sitajunnid potist välja võtta ja raputada, kui neis sees midagi loksub , siis pole selle julgaga enam midagi teha. Seejärel kontrollige pärakurõnga suudme ja rõnga funktsioneerimist nt peeretamisel . Ega sellest "bushakakast" midagi head loota tavaliselt vist pole. Shit herby peal võiks ikka kobedam sitastruktuur või pasastantsing olla. Ka teisi exnäitlejaid on sama arvanud.

6:10 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaka приятная была, приятелю в руки насрать...

9:06 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuna üks kaasfoorumlane ütles oma tuntud kirjanike ja näitlejate fekaalikollektsioneerimise tellimuse viimasel hetkel meil üles, otsib jõuluks uut kodu ideaalses korras, vastavalt meil kehtivale seadusele tsenseeritud vene tuntud poeedi Raissa Snegurotshka pakendatud fekaalikomplekt . Eripakkumisena tuleb kaasa ka tema armukese uriinipudelike !

Termospudelisse pakendatud "ports" on valmistatud aastal 1990 alguses ja tundub, et pole iial seda avatud, mida tõendab R.F. Sanepidjaama plombeeritud tempel .

Kaasa ka vajalikud serdid ja tolli paberid!

1:34 PM  
Anonymous Anonüümne said...

[URL=http://e.imagehost.org/view/0601/joogipudel_saksa][IMG]http://e.imagehost.org/t/0601/joogipudel_saksa.jpg[/IMG][/URL]

8:10 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: 27 Dets, 2008 Teema:

--------TUNTUD TEGELASTE SITAGA EI NALJATLETA !!!------------------------------------------------------------------------

Vahepealt siis osa nilbest rõvetsemist ja räuskamisega ropendamist ära kustutatud.

Eks ole pikad pühad ning ülemäärane kogus õlut ja viina segamini sissevõetult vist mõnele kaasfoorumlasele tõepoolest erutavalt halvasti mõjunud...

Preemiaks: teema Teile alateema nüüd lukku!

ProFucker,
( moderaatori abi.)

9:47 AM  
Anonymous Anonüümne said...

30 Dets, 2008 Teema: Toomingase härrasmehe fekaaliga tegu?

--------------------------------------------------------------------------------

Käisime plikaga hommikul Rohuneeme raketibaasi taga metsas munnimas ja leidsime muuhulgas sealt hunniku kasutatud preservatiive nii kummist kui ka mingist valgest sünteesmaterjalist. Leidime kah 1 mingi sitajunni tüki millel toidurämps ühelpool ja teise külje peal nagu mingi kile või plastiku näritud osakesed. Millega tegu oskab keegi öelda? On see ültse sitt, ja kas hr Toominga oma, kes oli siin enne meid oma kaasaga .

9:44 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Eсть поговорка, не наебёшь - не kakешь, может не в тему, но интересная !


Спасибо !

3:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Eсть поговорка, не наебёшь - не kakaешь, может не в тему, но интересная !


Спасибо!

3:40 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mööda sitamaja taguseid ringi kolades avaneb ikka jube vaatepilt,et on kõvasti situtud ja pasandatud ja igal meetril avastad värskemaid sitakökatseid .Lohakad sitturid tõmbavad sellega kõigi maine maha.Kui oled viitsinud avalikus kohas oma sitaportsijoni väljutada siis ole mees ja viska kasvõi mõni puuleheke hunnikule peale .Lihtsat kõhulahtisuse all kannatajad võiksid endale uue sittumiskoha otsida.Mida teie sellest arvate, lp kaaskodanikud ?????

10:22 PM  
Anonymous Anonüümne said...

5 veeb., 2009 Teema:

-----------jamamine sitaga---------------------------------------------------------------------

Härra Admin! Miks Te minu viimase postituse kustutasite, see polnud ju rahvuslikku vaenu õhutav ega sitalkäimist ignoreeriv . Mitte et ma mingi iseenda kirjasõna fänn oleks, vaid lihtsalt endale tulevikuks teadmiseks siinse foorumi reeglite kohta sital ja kuselkäimisest, sekka peeretamist .
Lugupidamisega E.

1:58 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Поехали просто kakaть на природу, подолбили немного.
Kakок почти нет, зато неплохо хули .....

2:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Вниз спускались от kaka ? А что за WC прибор ?

4:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kohtunik määras peeretamise eest Ugala teatris aresti.




Kohtunik näitab oma õiglustunnet selles roppamises.
Peeter Tramm : Ühes Eesti väiksemas teatris juhtus pühapäeval omapärane lugu, kui rahva seas keegi daam häälekalt peeru lasie, kuna esimese vaheaja ajal oli üks tuntud näitleja tema väitel teinud kohvikus sama, st peeretanud. Lisaks andis õigusemõistja samale daamile selle teo eest ka leebema trahvikviitungi. ( 1000 eeki.)

6:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

что бы не возникало лишних вопросов.
/ Видно по следу от удка. /

8:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Что, от kaka могут быть административные,уголовные проблемы ?

( Да нет, в том WC никто еще не кakал. )

9:02 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Kakati otse säästumarketi kandekorvi, valgevenelastest turistide poolt, pärast mõeldi eriti nõme lugu turvatädide poolt välja.
Kuidas naisel SITAL KÄIES,ta oli väidetavalt poe nurga taga hoobis, olnud pepepuhastus paberid leiti hiljem surnud kodutu kassi juurestjne,
Üldiselt peab selle MOONUTATUD PERVERIINFO lugemiseks varuma rahusteid.
Ise läksin aga nii närvi et sai vihaga törts sitta pükstesse peeretatud.
Ja KAKAPUHASTAMIS-protsess venis väga pikale.
Rohkem seda nn kuuma uudist enam lugeda ei taha kunagi.
turvatädikese juras on valet nii palju et isegi tema perseauk sisaldab valet.
''NEMAD TOIDAVAD SIIN LÕUNA-EESTI'',ptüihhh

6:39 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Сходили в "bс" ,покakали немножко и другану на руку выпрыгнул такой kakол,подскажите это ?
с фуи или ?

9:19 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: 2 sept, 2009 Teema:

------kirjaniku pask--------------------------------------------------------------------------

Kui uued algajad pastorkirjanikud peaks vabanema ühiskonda ,siis olen kindel soovija nende panustele oma lugejaskonna fännide tekkeks.

9:39 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Парень,ты издеваешся ?
Тебе,уже,ДВА РАЗА ответили: ИРМА-ВОДИТЕЛЬ WC.
( Цыфра - kaka выпуска)

1:55 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Вовочка!
Ты сколько раз на второй год kakался?
—Девять раз.
—Для круглого счета десятый раз kakешься?
—иван! Я че лох - трамбовать молодые годы на эту гребаную шоу?! Мне весной 45 бельских лет стукнет

!

11:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

revers: 21:58:54

Mina arvan,et siin võiks rohkem nagu selliseid loominguliseimaid sitalolijate pilte olla ning puhast pasas pööramise actionit.
Lihtsalt nokusi ja perseauke vahtida on vahelduseks hea aga....ikkagi eesitaksin silmitseda mõnad sittuvat ,ähkivat ning hoos pasandavat inimest . !

8:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Bидать otец kaka полюблял ...
...каka супер!

1:28 PM  
Anonymous Podla.ru said...

Люди помогите ,где в нете можно найти kaka ????????????????
топографические каkы Эстонии , помогите ПОЖАЛУЙСТА,
NAPOMOSHHHHHH !!!!!!!!!!!!

11:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

----------Kirjaniku fekaalid----------------------------------------------------------------------

ega ma jah avaliku peeretamisega ei tegele rikkakssaamise eesmärgil (kuigi unistustes siiski , ojeeeeee), pigem vabaajaveetmise, tuulutava perseaugu liikumise, haisutades kodumaa õhku, midagi ilusat ja ainulaadset- selle tunde saamise eesmärgil.
Loodan, et saite aru ,kui kõhugaasid on pulveriseeritud õhulaotustesse diskreetsemas proportsoonis, peerusõltlased jeeeh ?

11:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Puna-kollase-mustakirju sitajurakas pärineb oletatavasti veel jaanipäevast kui tuntud kirjanikud krillpidi pidasid
. 21. sajandil !!! ehitati aga sitamaja põhjalikult ümber, mille käigus sitamaja sai klassitsistliku üldilme ning viisaka nime TOILET MAN or FEMALE

8:00 PM  
Anonymous traktor.gb said...

We are here to destroy the sun
The rusty sun
Now.
We've found the real way
Our fight song to EMIL CROCETEER :( To turn off its dumb shit.)
None of you
Will have a chance to shit us.
Learning this will be fine.
We can make shit, we are the mortal death.

We're trying to carry out and pissing to chitchen..
A realm of terror in toilet ...
No human being even dreamt of it, and leave out my hot shit .

Sparks was my great teacher ,thanks him ,perver .

9:29 PM  
Anonymous adjutant.eu said...

Kodanike erakonda kandideerivatel isikutel on vaba valik avalikustada oma orientatsioonid tuntud kirjanikkude/luuletajate/poeetide ektstrementide suhtes, või hoida antud teema diskreetselt oma teada. Põhiseadusega on see täiesti kooskõlas, härra Murakas Toilast ! / kes PS-ga antud järelpäringu meile foorumisse tegi./

12:24 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kанне писtец ! ! !

5:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Aitäh Ilmataadile ja Lumememmele, et te mu teksasääred kiloraskusteks tegite ja kogu päeva laias laastus vittu ja perseauku keerasite!
Ja ära sa jumala eest mine kinno "kraamer Kraameri vastu" (shit of ass) vaatama!!!
Seal on peaosas kalamokkadega Tšessika Alba, film ise on hale jänkiversioon hiina pasapeetri omast.
Midagi Eesti M.Undi analoogist

5:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Troopika fänn, Ormsö.

Mul on nt tuntud kirjanikkudele omaselt türa vasakule viltu ja probleem on selles et ma olen wc potti lastnud eluaeg mitte otse vaid mööda vasakut külge ja nii robinal vastu seina kahjuks, kuna öösel käies on pime ,ei taha kusega väga solistada ,otse vette lastes.
Tuntud kirja ning kultuuri mees üldjuhul proovib ka ülespoole uriinijuga lasta ehk läheb nii see va kuldne vihm lihtsalt poti taha........

10:11 AM  
Anonymous Anonüümne said...

16.11.09 Teema:

---------kirjanike rooja-----------------------------------------------------------------------

seda sitapasa asja aretatakse vist valest otsast.
selle asemel võiks aega kulutada juba näiteks sitavideote/kirjanduse vms tootmisele,ka kogemustega ja kulukate spets.väljaõppe läbinud inimestele läheb see kirjandusteemaline rooja roojamine vaikselt närvesöövaks...mingit tasu teatavasti selle pläsa eest väga ei maksta ju. Või makstakse ???

5:35 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Nojah, mul oli ka teismeliseeas nii, et väike tuuleõhk jalge vahelgi ajas putsi libedax. Segasaunas käisin esimest korda ehk 13-selt, siis suutsin oma karvutut kriipsu kontrolli all hoida.
Aga eks ta vahel kipub ikka kontrolli alt väljuma*
Ükskord näiteks pärast ühte sheipingu sporditrenni, kus mehed-naised ühes riietusruumis riietusid ja ühes väikses duširuumis omi organeid pesid, ajas koos meestreeneriga duši all olek vägisi tussi õitsele, pinguta kui palju tahad, et seda haiglast kihku maha suruda.
Väääiäääga piinlik oli. minu eas..

10:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

___Все мы иногда kakаем не так как надо было бы_________________

1:06 PM  
Anonymous Anonüümne said...

5 January 2010, punkris

Nii, eile läks jälle õnneks ,vana naine rebis törtsu spermat endasse . Tõmbasin türa natuke viltu.

Positiivne on see, et täna läheb jälle vist munniseks meil. Ja homme ka mulle tundub . Loodetavasti ka ülehomme, sest siis tuleb Ainotädi kes on täis nümpp .
Mulle meeldib türaga naisdte ees vehkida . Aga veel parem on vahele mõned shotid teha, st imeda anda . Näiteks viina või viskit või tekiilat või jäägrit pisut rebida ning siis naiste nähes urineerima hakata, kusjuures munn on seeaeg kõva.
Ja õhtut lõpetada calvadopornograafia lauludega.
Siis on ilus soe puuks mis hommikul persest väljub! Ning need päevad, kui saab kohe hommikul hakata munni sõrmitsema - oh seda ilu ja õnne ja melu ning sperma sadu!

Eilse päeva parim oli kui NISUMUNNIGA koos on masturbeerisime tädi Zuura keldriboxis.
. Jood, jood, jood, kused-kused-kused, sekka mõned peeru kärtsatused.. Purju ei jää muidugi . Lihtsalt lolliks lähed, nii mõnus on koos nisumunniga aega veeta Zuura tädi keldris,mille ta meile punkriks kohendas.
D:::

2:55 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuulsa avalikuelu tegelase väljaheidete propagaator peab alati võtma vastutuse ja kui fekaalidega on jama, siis fekaaliportsud omanikule tagasi võtma ja ka persepuhastus paberid tagastama.
Ja ei mingit haisutamist rohkem !!!

Mis teeb aga asja eriti hulluks on see, et tundub, et sitaärikad ei tea ise ka mida ta äritsevad, siis no andke andeks, tegele millegi muuga, müü või kuset, ole spermadoonor jne
Ekstrementide puhul võltsitakse praegu praktiliselt kõikide tuntud isikute roojat , aga usun, et porno neti poodide puhul on ikka võimalus oma raha tagasi saada ja pasaportsust lahti saada!!!
Ka algajana sitasõbrana tuleb lihtsalt öelda, et ostan, kuid kontrollin sanEpidjaamas näiteks ekstremendid ära ja kui on jama sitt , siis toon tagasi. Üldjuhul ollakse sellega ka nõus, kõnelevad faktid...
Eesti on nii fucking väike, et kõik tunnevad niikuinii kõiki sitaärikaid ja mingi sellise vale tegelase pasahunnikuga oma ettevõtja head nime määrida oleks lihtsalt kaka.
Müües ühe korraliku tuntud tegelase sitaportsu algajale fekaalikogujale, on kindel, et ka järgmised portsud ostetakse sinu käest.

Edu müügiks !

12:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Уроды!
Не то слово!
Работая в на рeке ,один из сотрудников распространил по турстоянкам титки.

В цивилизованной Европе не разводят лоскут на собственной ...
Разведи огонь и останься upoдов.

Простите... на леtо !!!

8:29 PM  
Anonymous Anonüümne said...

tra, rsk. argo sa oled ikka tõeline kärakas!

7:56 AM  
Anonymous kiks777.ee said...

MÜÜA : TV 32", 100 Hz, kasutatud, laiekraan real flats , hõbedane korpus, pult, korpuse mõõdud: 89x56x58cm (lxkxs), .Kombes seisukord. Hind 4000.-
TINGIMISVÕIMALUS!

tsiteerin: Tv exomanik oli M.Undi ambivalentne semu , võibolla mõnele see teadmine imponeerib !


Autor: kristiina r.
Kuupäev: 23.03.2010

3:16 PM  
Anonymous Gribok.ua said...

Они че там е..и друг дружку и деньги в кружку ?
:)))))
Зачетно !!!

5:09 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Илья стал предoвателем в университете в Пoлaрмо, так и живет со своей эстонской женой ,живы и здоровы:))))))))))) sex of shit:))))

10:56 PM  
Blogger 柯云 said...

2015-12-12keyun
louis vuitton bags
michael kors outlet clearance
ralph lauren
cheap oakleys
coach outlet
replica rolex watches
michael kors outlet clearance
ugg boots outlet
coach outlet store online
abercrombie & fitch
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nfl jerseys
louis vuitton purses
canada goose outlet
louis vuitton
ugg slippers
cheap toms
louis vuitton outlet
nike trainers sale
uggs outlet
ugg sale
rolex watches
ugg boots sale
chanel handbags
gucci handbags
coach outlet
abercrombie fitch
air max 95
canada goose outlet store
coach factory outlet
hollister kids
louis vuitton handbags
the north face jackets
air jordans
canada goose coats
michael kors outlet
instyler
louis vuitton outlet stores
cheap oakley sunglasses

5:18 AM  
Blogger John said...

louboutin
cheap air jordans
abercrombie outlet
timberland outlet
celine bags
michael kors outlet
canada goose jackets
north face
rolex watches
uggs on sale
ralph lauren outlet
abercrombie & fitch
north face jackets
lebron james shoes 13
mulberry uk
ralph lauren outlet
gucci outlet
true religion outlet
concord 11
mont blanc
polo ralph lauren
kobe 10s
gucci outlet
michael kors outlet
ugg sale
hollister kids
pandora outlet
chanel bags
canada goose
cheap nfl jerseys
prada handbags
coach outlet
kobe 9
marc jacobs handbags
louis vuitton bags
beats solo
louis vuitton bags
2016215yuanyuan

4:13 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
ray ban sunglasses
alife clothing
michael kors outlet
michael kors outlet
ugg boots
air jordan shoes
mizuno running shoes
kobe 9
michael kors outlet
oakley sunglasses

11:50 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
prada shoes
mbt shoes
ed hardy clothing
coach outlet
ferragamo outlet
nike roshe
mulberry handbags
louboutin shoes
polo ralph lauren
michael kors handbags

7:50 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeHyperenforcer, la dernière new balance femme bleu et beige sneaker de basket Nike qui mélange flywire et basket nike femme solde hyperfuse. Pourtant, en raison des dépenses nike air max 90 winter premium marron et des plaintes de soldat de nike air max 90 mid winter khaki trainers rupture de lame, le Mark I basket nike air huarache light a eu une courte durée de vie asics gel lyte iii chaussures coloris noir rouge beige et seulement 120 000 ont été faites.

4:48 AM  

Postita kommentaar

<< Home