Sitablogi

kolmapäev, september 06, 2006

Pikk päev - palju sitta

Eile ärkasin hommikul kell 7 ning läksin magama kell 4 öösel. Pikal päeval on muidugi omad miinused, kuid kindlasti on plussiks see, et mida kauem sa ärkvel oled, seda suurem on tõenäosus mitu korda päeva jooksul sittuda.

Hommikul uputasin oma valgesse kaunitari ühe keskpärase kõvaduse ja suurusega junni ning õhtul pahistasin veele hulpima kesmise tihedusega vedelsita.

Aga hommik pakkus taas üllatuse. Nagu refleksina tabas mind tööle saabudes sitahäda ning persest voolas välja korralik pasalaadung.

Peab nentima, et viimasel ajal on situmine võtnud taas nauditava suuna.

66 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Mingi poisike oli liftis kinni ja sittus välja pääsedes väga imeliku kujuga junni, hästi krobeline ja hiromantiline.

9:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Paraku ongi, kui kaua junni soolestikus kinni hoida, siis muutub ta pikaks ja peenikeseks. Aga oma kaalu ta säilitab nii et vahet nagu ei peaks olema

8:06 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Abivahendid : Suuseks ei seisne vaid kliitori ja perseaugu erutamises — teretulnud on kõik muud kättesaadavad abi-vahendid, mis erutust suurendavad. Sõrmed, vibraator , anaal tapp — mis iganes teile vastuvõetav on. Tihti kiirustatakse abivahendite perse ja tuppe sisestamisega, kuid tasub oodata, kuni partner on korralikult erutunud ja ta kehaõõnsused nõuavad seda.

Orgasm. Partneri reaktsioone jälgides on lihtne

2:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Viimasel-ajal ei suuda mõned sitahuvilised enam kuidagi võidelda siin foorumis teatud "munnitud" isikutega teatud teemadel. Teemaks Shit-Sharing.
Teeks ühe siiski ühe väikese kokkuleppe.
Kui kedagi huvitab sitahunnikute tehniline osa, arutame ja vaidleme ühe piirini mis on sobilik ja ei propageeri munnimist . Aga teemad, ''mina situn '', ''sealt saab sitta '', ''kakab niipalju'', ''näeb kakat- ja kuse '', lõpetaks ära. Ja kohe jäädavalt, kuni meie foorum töötab. Tahab keegi ''sitaga aga mängida'' andke minna aga mitte meil siin! Leidke mingi teine joobannõi nikutud koht selliseks munnitud tegevuseks. Debiilikuid, raisk .

10:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Новая kaka хорошо всосалась в наш дружный коллектив...

5:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jõhvis kustutavad päästjad ühe eramaja välipeldikut , mis süttis umbes poole nelja paiku öösel, peale onu Aareti kakalkäiku . Kuna tulekahju puhkes keset eramuid, on Ida-Eesti päästekeskus kohale saatnud 2 päästeautot, samuti on kohal kiirabi ning politsei, vahendasid Ets Uudised «Aktuaalset kaamerat ».Kiirabi oli kohal kakalkäija julgestuseks, sest põlev wc muutus varisemisohtlikuks. Kustutustöid raskendab asjaolu, et tualeti aknad ja uks on kitsad ning onuke ei ole nõus sealt enne enda tühjendamist väljuma...

8:38 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Täna kuulsin sellise loo.
Võrumaal elas Venemaa eestlane, laskurkorpuse veteran, hilisem julgeoleku tegelane ja küüditaja Valdur Pruss .
Oma tegemistest ta rääkida eriti ei armastanud. Jutustas vaid oma vanale mõrrale ( naisele ) ühe loo.
1994. a. Sõrve kämpingu vetsus sattus nende puhkajate grupi kätte paljas, tampooni paigaldanud noorem naine , kellelt kabistamise ajal leiti veel kullast nabarõngas, millele graveeritud pühendus "Anjale Vladimirilt hellituste eest".
Kahjuks pole teada, kuidas ehteke selle lipaka kätte sattus ning mis ta sellest omale nabasse toppis.Kas keegi teab midagi enamat antud ehtest ?

10:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Sakala jutustas : Poolteist nädalat tagasi Viljandis peetud turismikonverents lõppes 90 osalejale kõhulahtisusega, mille võis tekitada lõunaks pakutud mulgipuder. Konverentsi ühe korraldaja, maavalitsuse pressiesindaja Krall Mare sõnul hakkas neile pärast konverentsi tulema teateid, et paljudel üritusel osalenutel ilmnes õhtul tõsine seedeelundkonna rike . Maregi vaevles samal õhtul tugeva kõhuvalu ja -lahtisuse käes.( Istus ca 3 tundi potil ega suutnud sealt kõrvalise abita lahkudagi.) Toiduametile esitatud avalduses on nimetatud 90 inimest, kes pidid samasugust seedekulgla tõrkumist kannatama.Konverentsil osales 170 inimest, ülejäänutel esines vaid ohtraid kõhugaase ning soole krampe.

3:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kруто , kaka супер ! Понравился Боря , сволочь-kaka !

10:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

MÜÜN KOGU OMA TÄNASEPÄEVA SITAPORTSJONI .HIND: 2500eeki

P.S. Kuna kogu kupatus on komplekteeritud ja läbiseeditud ebaprofisionaalselt siis kõik ülalnimetatud sitastaff on müüa sellise pisut kõrge hinnaga, peapõhjusex hommikune 3-e astmeline elitaarhommiksöök restos Astoria !

6:33 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Жесть: ЖЕСТЬ НЕДЕЛИ!!!!!! 11.12.2008 . Я вас редко о чём-то прошу, а умолять - так это вообще было единственный раз в истории kakа.
(Это было kaka .)


ЭТО ЕСТЬ KAKA ! ЭТО НЕ ДЛЯ СЛАБОНЕРВНЫХ . ЭТО П*ЗД*Ц ! http://www.warnet.ws/news/25206

9:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kes olid need sitase persega töömehed kes Dekoltee klubi ees räuskasid möödujatega ? Kahjuks ei ole see tänaseni selgunud, sest eks ole aeg meie kõigi mälust nii mõndagi olulist maha kustutanud ja oleks vist palju tahta, et paljusid pervertide areteerimisi juhtinud KPP-komandör mäletaks paari purjus soomlase võõrakõlalist nime.
Aga mida need lõugavad mehed teevad täna ise? Arvatavasti on nad elu ja tervise juures ja võiksid märksa täpsemalt pajatada, kuidas nad enam kui kaks aastat tagasi mööduvatel suvenautlejatele roppusi ning perverssusi räuskasid . Muide, neid kõvasid soome mehi oleks vaja üles leida veel teiselgi põhjusel. Nimelt ütles B.Kandik ( advokaat) eespool kirja pandud jutu lõpetuseks: „Kui need mehed õnnestuks üles leida, tahaksin neile näkku peeretada või suhu kusta, loomastunud sexi ja sitaturistid sellised . "

6:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mужики, идите лучше воров ловите - сами знаете, чем такой kaka для вас кончится, и не будем мешать друг другу - ладно ?

9:18 PM  
Anonymous Anonüümne said...

http://ddfcash.com/PROMO/content/hoh/pics/018hot/fulm/005.jpg , Pilt siin, kus näha mida teha kui sitt hästi välja ei tule !

1:13 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ветеран Первой Мировой . Изготовлен из ободка от kakа. Красивое исполнение, глубокая поbа. Предмет в превосходном "сохране",( kaka, kaka.)

10:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Minu maakodu välisitamajas seisavad ka sõja ajal sohu kukkunud lennukiistmed . Lendurid hukkusid õnnetuses ning neid istmeid nad enam ei vajanud ja kaasasolnud muust varustusest tegi vanaisa kena välipeldiku, mis alles tänaseni. Hea on peale enese kergendamist noil istmetel pisut puhata ning uut toorainet peale süüa. ( Peldikus on nimelt meil üleval vana krõpsuautomaat, kust saab chipse ning muud krõbisevat välja nokitseda)

12:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Olin öösel täna päris šokeeritud, mu noormees kargas unepealt püsti,tal oli ka muidugi "püsti", et purjus ja metsistunud noorukit rahustada võtsin tal kohe suhu .Õnneks käitus ta kohe rahulikumalt ning ainult mõnust mõmises veits .Hoidsin ta munasid pihus ning mudisin malbelt ja tema vaid ropendas midagi sogast... Pidin kuidagi ju tal tühjaks imema...
Siis aga valati mind imemise käigus jällegi jubeda sopaga mind üle, kuid õnneks tuli tal kohe lahti ning ma sülitasin spermasolgi maha... Hõikasin veel üle toa , et kas sa, härrake, ise ka aru said, kui hästi sul nääriööl imeti ??? Selle järgnes aga muidugi venekeelne ropp sõim, sisu oli umbes selline: " So mnoi jebutsa i horosho i esli moi otets bõl so mnoi vmeste, sosala bõ i tõ unego huuja ", mis riigikeelde tõlgituna oleks : „minuga munnitaksegi ainult hästi ja kui mu vanamees kah kaasas oleks olnud praegu, oleks sa ka temal munni imenud ".
See lugu on järjekordselt näide sellest, et mõnele pervertgrupile ei lähe ikka mitte miski korda, isegi mitte hea ja mõnus imemine keset ööd.

11:45 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Где kakaли ? На заднем плане какоето непонятное переплетение высоковольтных поводов,а так похоже на Ауверскую дорогу в районе деревни...

2:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Aga Melliste küla lähedal metsatukas varjutab joodikute laulu lõpuks kellegi avastamisrõõmust pakatav röögatus: “Junnid! Siin on kõik kohad sitajunne täis!”

Vaid mõne minutiga tuleb lähikonnast välja veel kümmekond hiljti väljutatus fekaaliportsu , mille juures metsa alla on perset pühkinud pabereid pillutud. Asi on kindlamast kindlam – vaid kümmekond piirkonnas teada olevat roppu kohalikku meest ( või turisti) on ühe selliste roppustega hakkama saanud.

Ilmselt pole olemas sellist leitud junni, mis võiks ekstremaentide uurijatele leiust veel rohkem rõõmu valmistada kui omanike tuvastamine .

10:40 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Да вообще не надо верит, я kaka не смотрю, а про ужасы в WC , так они действительно есть, kaka там зажимают, а в большинстве WC культурный, нам бы немного перенять опыта у них по культуре, тогда бы и пробки и kaka в полях не валялись!

12:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Uskumatu kui ära võivad inimesed lagastada vanad tasuta WC-d .Auk sitaaugus kinni.Lastelastele pole enam midagi näidata.Kas siis nii raske on oma sitale mingit rämpsu peale visata .Ühes peldikus on u 1,5m sügavune auk, 1,2 meetrit sellest on sitakiht, segatud konide ja paberitega .Meie seas on ikka jube lohakaid sitalkäijaid .Mis siis saab kui kõik hakkame nii tegema? Mõelge ikka enne kui sitamajast lahkute, maha jättes sooja ja aurava sitaportsu !!!! Mida arvavad sellest nn `korralikud pasalkäijad ja vaid pissile tulijad ? Ropp on see kultuur, siin väikelinnas, Loode Eestis

6:02 PM  
Anonymous Anonüümne said...

" WC дворца Дудаева "

Нас было три роты, когда пошёл снег
Покрыв белизной всем бушлаты.
Отдышка намного замедлила бег
Горели в руках автоматы.

Я в бога не верил, но верить здесь стал
Под грохотом бомб и снарядов
Храни наши жизни и души солдат
Погибших от рук этих гадов.

Штурм был назначен на десять часов
Нелепым бездумным приказом
Военный преступник его подписал
На пару с мятежным Кавказом.

Загублены души Российских солдат
Статьёй боевые потери
И цинки на Родине всех известят
Со скрипом откроются двери.

А русский махор будит бить, будит мстить
За павшие братские души
Вгрызаясь в поганое горло врага
Хоть на воде хоть на суше.

1. o2. 2009 года

9:53 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Töökaaslase sitahunnik oli nagu ovaalne suur ketas , õhuke ja vist kellegil laiali astutud. Harta kohustab sellised perverssused koristama .

Medallion on Shit Game of Ordinance jagati pervodele, kingapaelal ja pikkus 80 cm, või spetsiaalse nahast pinaliga,juhul lihtsalt kui mujalegi oli panna kui kaela. Tegelikult on nad tihti vasakus rinnataskus või trussikutes. Ülemine pool oli sexikas igati, nagi tervikuna iga teine medaljon. ( переломленные)Siis need plaadid olid üle peakontorisse saadetud lisaks ja teade avalikkuselt toodud kui pervertsest ja ropust isikust.

3:42 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Müügiks porno lendlehed.( sittuvatest ja peeretavatest inimestest). Lendlehe mõõdud 39x45cm.
Hind 200.-/tk.
Lendlehti on kokku 8, pildistatud on neil lihtsalt suvalist sittujat või peeretajat, välismaal. Kõik nad on enamvähem ühesuguses konditsioonis, üldiselt vanem generatsioon. Igat lendlehte eraldi müüa väga ei jõua, eelistan kahe-kolme kaupa müüki.

Broneering maksimaalselt 31 päeva. Kui keegi kindlalt võtab. PS ainult avalikult!

1:53 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Нет снабжение в храмало, но чтобы kakами хлеб резали и "WC" письма писали! Ножи были и прочий инвентарь. И kakов тоже с лихвой хватало, все это росказни про то что ничего небыло. ---А гавно вот так кидали---

4:39 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Trancetantsija Kalkulaatör alias Tarmo Segisti abiellus täna Mammastes.Tema silmarõõmu väljavalituks osutus vana venelanna, kellega eestlane juba neliteist aastat tagasi tutvus Kaunase restoranis Tartus.

Abiellumise mõtted liikusid armunute meeltes samuti juba mõnda aega. Sellest hoolimata tunnistas träncetantsija exnaine ,pr Kaire Kalkun , et rõõmus uudis oli temalegi väikseks aga melanhoolseks üllatuseks.

«Jah, nad abiellusid täna, väikses väikelinnas . See tuli natukene ootamatult mullegi ,» selgitas ta. «Tegelikult teadsin juba ammu, et see on neil plaanis, sest raju seksiga vürtsitasid oma intiimseid öid ,väga häälekal moel, nad juba pikemat aega./ Noorpaar osaleb täna Pihkvas Vene Vabariigi aastapäeva peol./

7:34 PM  
Anonymous Anonüümne said...

KAKA ! Нормальное явление !!!

1:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Feb 28, 2009 Post subject:

--------SITAHUNNIKUSSE ASTUMINE------------------------------------------------------------------------

Sitahunnikute otsija auto tunneb selle järgi ära, et uksed ja pakiruumi ümbrus on pasa haisune . Meeeste jalg jääb ju pidevalt sitahunnikute külge kinni ja iga kord tuleb see 3 kg tõmbejõuga lahti kiskuda pasa seest. Kiduramad mehed, kes jalga pasahunnikust välja tõmmata ei jõua, ega neil polegi mõtet junne ostagi, jääb mingi suure sitajuraka külge kinni, lahti tõmmata ei jõua ja oledki oma jalgapidi pikemat aega teise inimese sitaga püsiühenduses /:

5:57 PM  
Anonymous Anonüümne said...

1 märts , 2009 Teema:

------PIKAPÄEVA JOOKSUL TEHA VÄHEKE BISNESSIT--------------------------------------------------------------------------

Kui on konkreetne huvi suurema koguse noorte naiste sita vastu, siis mina saaks kätta seda ca 4 nädalaga. ( Tellin seda Skandinaaviast .)Täpset aega ei julge öelda, mõnikord kiiremini, mõnikord natuke kauem, sõltub loovutajatest naistest ning kohalikest pasakülmutajatest. Kes tahab väiksemat kogust osta ( ühe inimese ports ), siis on kasvõi kohe pakkuda ka kasutatud 3-e Saksa raseda daami portsud,( Germaani vahendaja "Buckedo, Heckarbosso & Kommundos") metallist karbikestes. Kogustel alla 5 karbikese sitaga on ühiku hinnaks 500 krooni.

Nuputage, pervod ! Hinnasula ei kesta mitte üle NAISTEPÄEVA !!!!

7:31 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Perver M.K to you , : " If you look in the SHIT makers you will see an original shit one in there, compare the toilet , boothrooms, pis- mark, wings to the one you have shown, you will see the differences .....pervertion hobbys, my friend ! "

11:18 AM  
Anonymous Anonüümne said...

31 Märts, 2009 Teema:

-------SITANE PELDIKUPOTT-------------------------------------------------------------------------

Mis isiklikesse solvangutesse ja vulgaarsesse kõnepruuki puutub,kui kellegil kogemata peale roojamist pott sitaseks jäi, siis see on hoopis teine teema, millel esteetkorrektsusega pole midagi tegemist. ..
Ja kellel nii kunagi juhtunud poleks,meenutagem või galantseid härrasmehi või äridaame, kes toiletist väljuvad ning jätavad uuele "hädalisele" tahestahtmatult pahad gaasid nuusutamiseks + kroobatanud seintega unitaasid imetlemiseks...

11:58 AM  
Anonymous Anonüümne said...

А мне можешь kakнуть ?
Охота кakать , большая kaka, а мест WC не знаю.

6:14 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kakано-kakано!
Пара часов kakы и готово !

6:37 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Шутишь ??????? Убитое в ноль "kaka" которое ничего не стоит
Люди вот " kaka " находят, вот тогда поздравлять можно......



Мясо-kaka ,яичница прямо кухня kaka-кокаэта ....

5:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

24 Mai, 2009 17:21 Teema:

----SAITANE PERSEAUK----------------------------------------------------------------------------

Välimuselt on minu perseauk vahest sarnane bombashi omaga , kuid kõnealuse sitase objekti peenemas ( perseaugu suudmes ),otsas on/peaks olema 3-4 paisumis vahet (?) analoogselt kõhugaasidega. Lisaks oli soolikaots mitte "laiaks situtud" vaid justkui meditsiiniliselt / tööstuslikult kinni ja sile, nagu üks mehine perseauk olema peabki olema.

10:24 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Teis Juun 09, 2009 Teema:

--------3 korda käisin sital------------------------------------------------------------------------

Kuule sa mees oled vist natsa loll ikka , pese oma perse enne sõnavõttupuhtaks !

Jaga oma kakapurakas kahega ja ikka on seda raske potist alla lasta ,kuna läbimõõt jurakal ju suht suurekaliibriline, või mis ? !?

9:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

kusjuures,lp sitaanalüütik , olin täiesti kindel et sa midagi sellist oma persemulgust siia välja pasandad ja ma ei pidand pettuma.....
aga ei näind SU SITAHUNNIKUT seal põõsataga mida sa kakalkäies reostasid
.arvatavasti oli käigult maha kukkunud SITAPORTS täiesti vedel sul ja oli tükk tegu et teda haisujärgi mitte tähele panna. jäi ka ainukeseks sitahunnikuks sealkandis kuhu naiseõde sisse astus oma õnnetuseks,kui loomasitt välja arvata.
kui peaks kunagi veel mõne su sitahunniku leidma siis annan sellest pikantsete elamuste janus vaevlale vastavale avalikkusele kindlasti ka teada.

8:14 AM  
Anonymous nummik.eu said...

ООО,продолжение будет ???

6:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Oct 04, 2009 Post subject:

-------roojane persekannikas-------------------------------------------------------------------------

Traatharja ülemine on Ivan Julma persetrampimise jagu, väiksem kuulub noortele ( temperamentsetele ja üldjuhul ka slaavitaridele),naisperveritele-,kes oma kaasade pärakuid nii omarõõmuks öösel surgivad.
Poti otsas istumine on tegelikult barbaarne sitalkäimise toiming.

Tsiviliseeritud inimesed istuvad poti peal ja pragitavad peeru.
Poti peal istumisest tsiviliseeritud inimesed üldiselt ei räägi, nad lihtsalt õkva ennast vaikides nii kergendavad, ilmselt pasakoormast siis.
_________________
dr.Konteiner

6:09 PM  
Anonymous ljuda.Rjabova.ru said...

Да, долго kaka не было слышно, я уже думала, совсем kakал...
честно говоря, не совсем это понятно...
Но,если не пропало желание kakаться, можно продолжить!!!!!
У меня акулы уже кончились, так что mучусь и kakаю, времени свободного мало, а так, все нормально ! ! ! ! !
А значит, перебрался в WC, mетний сезон закончил...
Как походы зе kaками, продолжаются?
У нас сейчас в WC ведут раскопки, то что-то находят, даже в районе пл. Kaлена.
Пишу , "kpех"...


Хорошего дня!

9:43 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaка ведь уже у вас и не куда она не убежит.

7:42 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Mina olen ka sama moodi üritanud oma sitalkäimisega laiemast massist eristuda.
Ja kui address/nimetus sitamajal on mõne tuntud asutuse nimi siis peaks olema see olema VAIMNE ROOJAMINE VIST.
Aga kui mõne tasulise sitaurka kohta annab tööandja aga sellise vastuse: "Päring ei tagastanud ühtegi pärakuprobleemi ega rüvetamist kultuurses kergendamiskohas , siis peaks olema ju tööajal pasal käimisega nagu kombes .
Võibolla mõni teab rääkida paremat ülemuse käest sital käimise loa (tööajal siis) küsimise viisi ?
_________________
sitahäda on jube häda

6:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ну и как она дальше?
Kakaет, падает, вается?
Против чего или кого она вообще?

9:50 PM  
Anonymous ASTRONAUT.com said...

Postitatud: 19.12 .09 Teema:

-----------käi sital siis ära, noorhärra !---------------------------------------------------------------------

Oot-oot, mis sa siis ennast kergendamas ei käi ? Kas staažikas foorumlane vaevleb kõhukinnisuse või muude seedehäirete all ?

Üldiselt teemasse mittepuutuvad kuulutused , mitte-fekaalne jura , seedeorganite haigusnähtudega manipuleerimine ja muu praht selle foorumi juurde ei käi.
Rohkem manitsusi enam ei tule, bännin kinni IP !!!!!
( Tead küll, mis kaasfoorumlaste demagoogilisi sõnavõtte siin mõtlen !!! )

9:39 PM  
Anonymous moslemmail.eu said...

SITASEST NING PIKAST-PIKAST TÖÖPÄEVAST PAJATAS EILSEL EKSMATIKULEERITUD TUDENGITEÕHTUL MEILE HR.HELDUR .

Tee tõusis kergelt mäkke seal Emajõelinna idaserval, autosid Narva maanteel jäi järjest vähemaks. Vaid peamiselt veoautod, sageli marjakoormaid kandes, jätsid alla vasakule, Vahi tänavale pööramata ja sõitsid Raadi aiandi kontorini, mis asus ristmikust, linna tegelikust põhjapiirist, sadakond meetrit kaugemal, teest veidi eemal puude taga. Ja Punaarmee rasked tumedad veokid. Need sünged autod, vedades kastis sõdureid või Väga Salajasi Objekte, võisid pöörata ristmikule jõudes kas paremale, läbi metsistunud pargi viivale teele, mis lõppes, nagu räägiti, Raadi sõjaväelennuväljaga, kohaga, kuhu tavaline linnaelanik ei sattunud, või kihutada mööda Narva maanteed otse edasi, kiirust alandamata. Autod möödusid Raadi aiandi roosast kontorihoonest, mis võis pärineda 19. ja 20. sajandi vahetusest, ning jätkasid sõitu nüüd veelgi järsemalt tõusval ja korraga auklikuks ja kitsaks muutunud teel, kus üks auto teisest suurivaevu mööda mahtus, piki kunagist Raadi mõisa ja hilisemat Eesti Rahva Muuseumi ümbritsenud müüri.

Mõnesaja meetri pärast lõppes müür ja lõppes ka tee. Müüri lõpus paremat kätt kõrgus mõisavärav, mis oli niisama lagunenud nagu mõisa piirdemüürgi. Kaks automaatidega tunnimeest, kes värava ees vahti pidasid, lükkasid võretatud rauduksepooled lahti ja Punaarmee veok pööras sisse. Paarkümmend meetrit väravast edasi oli Narva maanteele tõmmatud ette okastraadipundar. Kraavi ja okastraadi taga algas maa-ala, mis kuulus Punaarmee lennuväljale. See oli n-ö strateegilise tähtsusega lennuväli kaugpommitajatele. Kusagil kaugemal asus ka, nagu hiljem on räägitud, tuumalõhkepeade ladu.

Müüriäärset teed ei kasutanud aga ainult punaarmeelased, kes kaugetele maadele pommitama suundusid (Nõukogude pomme heideti aastatel 1979–1989 näiteks Afganistanile). Tee vasak serv oli palistatud traataia ja arooniapõõsastega. Ja põõsaste taga laiusid Raadi aiandi põllud (kui ma ei eksi, kuulus see aiand Sootaga sovhoosile). Alt aiandikontori juurest kuni enam-vähem mõisaväravani kasvatati mustsõstraid, seejärel, peaaegu nii kaugele, kui silm ulatas, maasikaid. Kaugemale, Jõgeva maantee poole jäid tikri- ja punasesõstrapõllud. Aianditöölised, kevadeti sageli kõplajad, suviti enamasti marjakorjajad, kogunesid hommikul kell kaheksa kontori juurde (ja minna võis sinna igaüks, kes õigeks ajaks linnast kohale jõudis) ja liikusid siis peagi müüriäärset teed mööda üles põldudele. Vahel kõõlus võssa uppunud müürirusudel punaarmeelasi, kes möödujaid hõikusid, eriti tüdrukuid ja naisi: “Эй, “Красавица!” Mõisavärava vastas oli marjapõlde ümbritsevasse traataeda lõigatud paar auku, sealt mahtus kummargil läbi ka jalgrattaga või näitex talvel soomekelguga.

10:10 AM  
Anonymous jaunas.lv said...

под ёлкой прикаkывать и это нормально ?

10:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Я и говорю-проблемы со зрем.
Эту срочку не получилось проcpать.........

10:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

[color=#488]
Как дела? мм.. есть cупер предложение по[url=http://www.pi7.ru] видео[/url] порталу Думаю вам понравится

[url=http://www.pi7.ru]скачать бесплатно порно видео mpeg4 [/url]
aнекдот для разнообразия :)

Неудивительно, что древние приносильи в жертву девствнниц.
Они были не дураки, чтобы жертвовать теми, которые дают!

Я 6 часов блужала по сети, пока не вышела на всо форум! Дума,ю зхдсь останусь андолго!
поршу прошения за опеачтки.... очень маленькая клавиатура у PDA!

[/color]

6:19 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Genial brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you seeking your information.

11:58 AM  
Anonymous stringer.us said...

Äpardused sitaste trussuktega.

Alustan sellise teemaga, kuhu kirja panna ja viidata erinevatele äpardustele-veidrustele-koerustükkidele-vägitegudele, mida sitaste trussukute / stringidega kuskil on korda saadetud.
Oodatud on nii tuttavatelt kuuldu-nähtu kui ka ise kogetu. Siia algatusex kirjutada Teema, Koht, Aeg.
Võimalusel lisada viited allikale (alg-allikale), fotod, faktid,mis trussikutest hiljem sai, jms.
_________________
Reostatud aluspesu analüütik / fetishist.

7:54 AM  
Anonymous Anonüümne said...

В своё время ебал дуру !

5:11 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Potil pasal olles, jutustas naaberkabiini härrasmees lustaka anektoodi:
Meenus talle siis lugu vanast juudi värdjast kes müüs turul kirbumürki. Seda ostnud naistemehel asi ei toiminud,tuli ärimeest ropult sõimama. Juut küsima siis kokutades: kuidas toimisid, semu ?. Sai vastuse: panin sinna kus linaluuussid ikka mul liiguvad. Selge et nii asi ei toimi - oleks pidanud ussikesed kinni ennem püüdma, lõuad lahti ajama ja mürki neile peeruvahele panema, nii et ennekõike oskused ja teadmised.
Hihihiiiiiiii, irvitasin tervisex

7:58 PM  
Anonymous zura.ru said...

Тогда ужнадо, чтобы поkakали также из всех близлежащих магазинов, для начала.
Чтобы отрезать возможные пути пополнения припасов, так сказать:))))

8:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Vana" hea Google ikka abiks:-)
Midagi anaalsemat otsides sattusin tegusa fekaalblogi peale...
Pikk päev ja sitta tõesti igati palju:)))))))))))

8:56 AM  
Anonymous anti.eu said...

)))))))) Ei no tänud selle lünga täitmise eest mu teadmistes !)))))))

9:03 AM  
Blogger 柯云 said...

2015-12-12keyun
louis vuitton bags
michael kors outlet clearance
ralph lauren
cheap oakleys
coach outlet
replica rolex watches
michael kors outlet clearance
ugg boots outlet
coach outlet store online
abercrombie & fitch
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nfl jerseys
louis vuitton purses
canada goose outlet
louis vuitton
ugg slippers
cheap toms
louis vuitton outlet
nike trainers sale
uggs outlet
ugg sale
rolex watches
ugg boots sale
chanel handbags
gucci handbags
coach outlet
abercrombie fitch
air max 95
canada goose outlet store
coach factory outlet
hollister kids
louis vuitton handbags
the north face jackets
air jordans
canada goose coats
michael kors outlet
instyler
louis vuitton outlet stores
cheap oakley sunglasses

5:19 AM  
Blogger John said...

michael kors outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg boots outlet
ugg boots sale
kobe 8
christian louboutin shoes
michael kors outlet online sale
ugg boots on sale
cheap uggs
the north face outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet online
louboutin femme
air max 90
canada goose outlet store
uggs sale
tory burch outlet online
tory burch shoes
retro 11
canada goose outlet
michael kors outlet store
oakkey sunglasses
cheap jerseys
louis vuitton outlet stores
beats by dr dre
coach outlet store online clearance
hollister clothing
michael kors outlet online
vans sneakers
ugg boots
tods outlet store
louis vuitton outlet online
2016215yuanyuan

4:16 AM  
Blogger oakleyses said...

polo ralph lauren outlet online, oakley sunglasses, louis vuitton, burberry pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin, sac longchamp pas cher, christian louboutin uk, longchamp outlet, jordan shoes, kate spade outlet, christian louboutin outlet, louboutin pas cher, polo outlet, ray ban sunglasses, air max, tory burch outlet, cheap oakley sunglasses, jordan pas cher, ugg boots, uggs on sale, nike free run, oakley sunglasses wholesale, gucci handbags, nike outlet, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, tiffany and co, prada outlet, replica watches, ray ban sunglasses, nike roshe, longchamp pas cher, ugg boots, louis vuitton outlet, prada handbags, longchamp outlet, replica watches, nike air max, longchamp outlet, nike free, nike air max, louis vuitton, louis vuitton outlet, polo ralph lauren, michael kors pas cher, christian louboutin shoes

3:58 AM  
Blogger oakleyses said...

converse outlet, herve leger, hollister clothing, lululemon, valentino shoes, oakley, vans, nike air max, bottega veneta, soccer jerseys, mont blanc pens, wedding dresses, vans outlet, celine handbags, nike huaraches, north face outlet, insanity workout, ray ban, mcm handbags, baseball bats, hollister, instyler, p90x workout, ghd hair, nike trainers uk, chi flat iron, iphone cases, nfl jerseys, mac cosmetics, nike roshe run, gucci, babyliss, nike air max, soccer shoes, asics running shoes, beats by dre, north face outlet, ferragamo shoes, converse, abercrombie and fitch, hermes belt, hollister, reebok outlet, new balance shoes, ralph lauren, longchamp uk, jimmy choo outlet, lancel, timberland boots, louboutin

4:00 AM  
Blogger oakleyses said...

canada goose outlet, pandora uk, louis vuitton, louis vuitton, karen millen uk, toms shoes, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg uk, moncler uk, louis vuitton, montre pas cher, wedding dresses, canada goose, pandora jewelry, moncler, canada goose outlet, juicy couture outlet, moncler, canada goose, canada goose, moncler, louis vuitton, canada goose uk, ugg, moncler, hollister, thomas sabo, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, ugg pas cher, coach outlet, pandora jewelry, replica watches, swarovski crystal, supra shoes, louis vuitton, moncler outlet, swarovski, links of london, canada goose outlet, juicy couture outlet, marc jacobs, doudoune moncler, canada goose jackets, pandora charms

4:01 AM  
Blogger raybanoutlet001 said...

new york knicks jersey
cheap nfl jerseys
coach outlet
nike blazer pas cher
michael kors uk
jordan shoes
jordan shoes
rolex watches
michael kors purses
michael kors outlet
2017.7.25

10:02 AM  
Blogger Unknown said...

jordan shoes
hogan outlet
michael kors outlet online
louboutin shoes
golden goose
yeezy boost
chrome hearts online
chrome hearts online
retro jordans
nike huarache

5:21 AM  
Blogger Unknown said...

www0608

canada goose parka
birkenstock outlet
nfl jerseys wholesale
prada handbags
michael kors
oakley sunglasses
clippers jerseys
prada handbags
polo ralph lauren
true religion jeans

5:33 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeair jordan retro 11 low chaussure pour homme Étant un nike air jordan 11 retro low ie domaine de new balance pas cher soldes avis la médecine, l'ophtalmologie asics gel lyte v vert kaki nécessite une étude nike solde alger approfondie et intensive. nike chaussure canada Commencez à nike air force bebe pas cher vous prendre nike dunk france plus au air jordan 11 low concord retail price sérieux.

4:50 AM  
Blogger Unknown said...

true religion outlet
moncler online
pandora jewelry
cheap snapbacks
pandora
nike tn pas cher
ralph lauren uk
off white jordan 1
prada outlet
nike factory store

9:37 AM  
Blogger yanmaneee said...

cheap jordans
nike air max 95
michael kors handbags
fila
nba jerseys
chrome hearts
kobe shoes
timberlands
christian louboutin
yeezy boost 350

7:18 AM  

Postita kommentaar

<< Home