Sitablogi

teisipäev, oktoober 03, 2006

Pöialpoiste-sitt

See sitt on taas üsna haruldane ning registreerimiseks on ilmtingimata vajalik astanguga pott (aga võib ka näiteks murul proovida). Ehkki Ida-Euroopas kutsustakse seda pöialpoiste-sitaks, nimetavad näiteks slaavlased seda matrjoshka-sitaks ja ladinaameeriklased piprakauna-sitaks.

Persest tulevad siis välja junnid, mis on üle keskmise kõvad ning erineva pikkusega. Jäävad nad ilusti üksteise kõrvale nagu oreliviled (samas ei pea nad olema sama jämedad). Tuleb meeles pidada, et alla nelja junni ei lähe arvesse!

56 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

kle ärka oma talveunest ja postita mõni uus pasatragoodia, on ju huvitav lugeda ! Näiteks minu tänaommikune kang meenutas rohkem nagu grillsütt, kuiv kui vana värdjas, võttis ikka aega et asi persses välja suruda ja kuradi hais ja värvus oli asjal täpselt söevääriline. Noh mis siin salata, sai ka 3 päeva ju pudeli otsas riputud!

5:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

JHõulöuvana sitahunnik on suurem ja haiseb kõvemini ja kauem . Lumehelbekese pask on ka pöialpoisi omast nõks kenam, see on pisut ka vedelam. Lörin persest pole nii vali kah kui meestel .

8:51 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Lumehelbekestel on üldjuhul väike sitaauk ja ega sealt midagi suurt tule. Nii umbes nagu hambapasta tuubist üks törtsakas maha vedada, ainult tumedam ja haiseb .

3:34 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Päkapiku sitt võib ka väike olla, samas Pöialpoiste sitta on päris suuri jurakaid. Tavaliselt peale advente ja kuuse all, suure kaliibrilised ekstremandid, maskeeritud kuuseokastega .

3:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Pöialpoistel olevat ka suuri sitaauke, vaatamata nende väikest kasvu.. Ja isegi lumivalgukestel, räägitakse , on vitt karvane ja tissidki ees . No on ka ju tegelikult eakaid ja krimpsus lumivagukesi.

9:24 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Miks on pöialpoistel valdavalt munnid karvased ja munad pügatud ? Et Jõuluvana ei eruta neid ? Või Lumehelbeke ?

7:17 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Pöialpoiss näitas luuletuselugejale soovi peale oma tillukest munni . Ja tõsi ta on, see munn oli üsna villane. Üle ootuste.

7:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

ВВП спросили на интернет-конференции: "Что такое, по-вашему, права человека?"

7:40 PM  
Anonymous Anonüümne said...

I like the " Christmas Shit " from holy noise ! I listen them years ago holy GREAT!!! Fuck my ass , yellow boy .

6:58 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Venivast laste kaka sarnasest materjalist topeltrõngaga pepuaugu kõdisti stimulaator. Suurem rõngas käib munandite taha, tekitades mehele suurema mõnutunde , väiksem viiakse pärakusse , 10 cm sügavusele .Pöialpoiste pilt on peal

3:55 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui sekslelusid tootev Läti firma Kondomerietis internetis anaaltappide ja vibraatoritestijaid otsis, ei osatud uneski näha, et huvilisi nii palju tekib . Eeskätt isegi anaaltappidele kuigi need olid XXL suuruse ja üsna robustse viimistlusega. Aga hea ju Pöialpoistel neid kingiks tassida !

1:53 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Маша, твоя kaka в руках пришла !

9:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mulle isiklikult seondub kakamine eelkõige voodiga. Ei tea küll, miks (mõnele tualetiga )

Seega võiks olla asjakohane jagada muljeid, milliseid junne olete sinna teinud teie.

Kodus hetkel 180 cm lai voodi, aga võiks mõelda laiema peale.... Madrats võiks olla parajalt pehme-parajalt kõva ja voodi mitte krigiseda , istun siin auk laiali ja törtsutan peeru. Prr pr prrr..

9:14 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ühed perverdid teadsid rääkida , et nad olid üheksakümnendate lõpus käinud vaatamas mustlastest sõjavange, kes töötasid Kabina karjääris. Vähemalt siis selles osas, mis praeguseks mahajäätud on ja suviti asustatud puhkajatega .Vangidele oli see olnud vahepeatus enne Põlva viimimist. Käisin nädalavahetusel siis seal väikse tiiru , kuid ei leidnud karjääri mahajäätud osast küll midagi mis oleks viitanud vangidele või nende nikerdustele. Oli vaid mingi GZA vrakk(GAZ ninaga autobuss), mida võiks seostada vangide toidujagamisbussiga ehk (oh seda haiget minu fantaasiat), kuid aastaarvud ei klapi ja vana Roiu bussijaama maja, mis hetkel kasutusel vist elumajana , ning veel mingi ojatammi kõrval olev vare. Pidi olema vist kartser vms. See selleks. Tahaksin teada kas vangid töötasid ainult seal karjääris või asusid seal kuskil ka mingid barrakid ,nt seal kus hetkel on venelaste tarekesed ? Omal ajal polnud sinna ligi igatahes pääsenud , sest traataed ümberringi. Ega keegi midagi asjast tea juhuslikult ?

9:11 PM  
Anonymous Anonüümne said...

On sellist infot ringluses jah, vestlesin kohalikega just täna .Hoolimata ülalmärgitud asjaoludest õnnestus meie tuvastamisel laiendada esialgselt platsdarmi ligi kahe kilomeetrini Emajõest, kuni praeguste suvilateni siis välja . Siis aga oldi piknikupidajate ägeda vastuseisu ning ropu vene sõimu tõttu sunnitud taanduma tagasi oma bussikesse ning lahkuma Tartu poole. Ööpimeduse varjus alustasid meie 2 härrat kes sinna aga maha jäid piknikepidajate ja kalameeste vastu 31. novembri varahommikul vastusolvanguid nende aadressil, sekka pildudes tegelasi lume, kivide ja tühjade õllepudelitega . Kabinast Liivale viivat teed mööda nad hiljem muidugi põgenesid, kui venelased nad "kotti" võtsid ning korralikult oma telginööride/vaiadega läbi nüpeldasid.

6:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Сплав ! Феро-чего-то ? Фекaль ! Используется при производстве легированых kakей.

Мне в Липецкой области попадалась аналогичная kaka-хрень.

Сообщение отредактировано . Nov 30 2008

9:42 AM  
Anonymous Anonüümne said...

" Pöialpoiste telgi juures ,kuuse pool on peidetud kott maiustustega, millega ma end metsas toitsin. Barankad, pähklid, zhrbett ja muu rokk . Võta see endale, seda võib sul vaja minna, näljane pervert . Ainult ära sellest kellelegi räägi, muidu päkapikud situvad sulle unepealt suhu, ja kusevad kõrva.

Kõige vanem päkapikk oli end varjanud Vastse-Roosa koolimaja põranda all, kui koolijuhatajast õppejõud tema pea kohal lastele tarkust jagas. Kelmurist ja SMS laenu võlgnikust päkapikk oli redus nii 4 aastat ning tuli välja alles 2008. aastal, kui petistele ja laostunud logarditele amnestiat lubati.

«Nii massiivsest protsentidega laenust ei teadnud keegi, isegi mitte hr Jõuluvana,» rääkis Meelis Stritsel, kes teist aastat turismimessil oma Jõuluvanaks kehastumise kogemusi tutvustab.

Vene jalaga õmblusmasin " Bõtovka" ripub praegugi ta kuurilobudiku seinal. Päkapikk kandis Jõuluvanalt saadud asja saladust 3 aastat, tuues jalaga õmbluriistapuu välja alles vabariigi 85. aastapäeval. Päkapikkude telgi edaspidine alatine asukoht on Tuki külamuuseumis.

Telgi taga metsas saab vaadata päkapikkude punkreid, kuulata nende aegumatuid mälestusi, süüa suitsupekki pipraga ja maitsta zherbetti pähklitega, katsuda kingikottide materjali, teha läbi kotisisu rekvidatsioone ja pugeda lihtsalt akna taha peitu.

9:15 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Sel aastal vist päkapiku sitaga suht õhuke, majanduslangus ja ega neilgi lähtematerjali jagu... http://e.imagehost.org/view/0978/

5:38 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: 22 dets, 2008 Teema:

------Pöialpisil on kõht lahti--------------------------------------------------------------------------

Äkki käib jutt see kuhugi sitafotograafi varustuse hulka. Kunagi ju oli fotograafidel riie niimoodi üle persetõmmatud et päevavalgust persepeale ei satuks. Pilti kahjuks selle kohta ei netist leia, päkapikul oli ka kõht lahti ning tema ind infoga ei suutnudvalgustada

10:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Müün pöialpoiste poolt toodud ja kingitud uuepõlbkonna anaaltappi "CrocetAss" ,kasutamiseks oma seksuaalelu jafantaasiate vürtsitamiseks . Uue tüübi tehnoloogia neutraalse vibraatori ja soolestiku seestpoolt valgustamisega: LED - 4000 K, kestvus 500 tundi jutti, vajadusel . Eriti hea vibreerimine edasi-tagasi või nn tukslevas vormis, suurepärane nähtavus toiminguist neile kellele võimalus jälgida mõnuleja nn "B"-poolt. 2 valgusrežiimi regullimisega. Poleeritud käepide ning akude luuk - ,sistamiseks soolestikku kuni 18 cm. Veekindel ja seedeosakeste kindel vastavalt PX-8 standardile. Tagavaratihendid kaasas. Kere alumiiniumist tüüp III anodiseeritud kõvatöötlusega, käepide karestatud. Kasutab 2xAA patareid (Alkaline, Ni-MH, Liitium). Mõõdud 158,8mm (P) x34,1mm (D), kaal 152 g (akudetta).
----HIND JÕULUDEKS 4 000 eek.----

8:17 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Soovin tutvuda suuremat kasvu Põialpoisiga :olen Liisuke (38-aastane)
Asukoht: Tartu, Ropka linnaosa
Kuulutuse sisu: 38/169/80 naine otsib 55-59a meest pikemaajalise seksuaalsuhte loomise eesmärgil. Olen seltskondlik, huumorimeelega, seiklushimuline ja kiiresti erutuv lesknaine . Kataloogipidajatel mitte tülitada, üheöösuhet ei poolda,korra päevas võin aga Teie autos rahaeest teha teile head suuseksi,tegelt tahaks ikka pikemat sorti suhet luua,ja rohke seksiga et nautida teineteise sooja hingeauru ning käsihellitusi...........

10:26 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Liisuke. Keri putsi . Ära siia sitafoorumisse küll omale kosilast otsima tule. Selleks mine landi tänavatel,logi adult.pri või muu kus võid oma vittu demonstreerida.See siin on sitasõprade veebikeskond, saa sellest aru, MÕRD !

1:09 PM  
Anonymous Anonüümne said...

прикольная ! A каkушек какой ??

7:57 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Человек просто не понимает что такое kaka и как с ней связано зальство.......

9:53 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Tähenärija Pöialpoiss , ma mõtlesin pigem seda, et vanaisa aardelaekast välja tulnud päkapitu sitakuulikesed , vanaisa oli koduuurija ja perver , seega tõenäoliselt on need sitajubulad maapõuest välja vupsanud mingil ajastul , uurin selle karbi kohta edasi,hetkel huvilistele muud ei oska öelda ..

2:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Чищеную жбонь в студию. Поледний колпак - пиздец. Давно kaka уже что то похожее не всплывало !

9:45 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui sel kevad-suvisel sesoonil tänavapildis Venno Turjakut ilgelt rõvedates beežides persevahepükstes sitamajas kallerdamas näete, siis teadke, et need elusitalt istuvad kaatsad soetas ta eila päeval Hinnapommi butiigist Mummi teel! Tundmatiks jääda sooviva allika sõnul andis käsu koledate säärevarjude soetamiseks korduvalt Eesti koledaima näitleja tiitli ja meie sajandi Mõttetuimate Meeste topis teist kohta hoidev (esimesel Toomas Lunge ja Karl Trammrga võrdse punktisummaga) Sergei Murel.

11:45 PM  
Anonymous Anonüümne said...

у меня то номер телефона есть, а вот только зачем он тебе, IGORJOK ?

хочешь услышать мой голос?
или просто ради любопытства kaka ?
29.04.2009

11:22 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Я довго чекав край дороги у лісі
Багато років як скінчилась війна
Не чув Перемоги травневих тих пісень
Не чув як святкує Вітчизна моя.

Останній мій бій був запеклим і довгим
Я думав: - «Ще трохи, й закінчиться він…»
Та куля гаряча мне зупинила
Я з нею зустрівся, один – на один.

Лягли ми пліч о пліч із другом в окопі
Минали роки, й трава піднялась.
І тільки медаль, бойова нагорода
Від безвісти нас берегла весь цей час.

Та ось після довгих років, безіменні,
Дає доля шанс повернутись до вас.
Але тільки прізвищем в гранітнім камені
Щоб ви пам’ятали й пом’янули нас.

11:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

А мы и не беспокоимся...
Твоя же kaка, а не наша !!!!!


--------------------

##############################
ЖИВЁМ ОДИН РАЗ!! А КAKАЕМ МНОГО!!
#############################

10:37 PM  
Anonymous draakon.com said...

Postitatud: 24 Juun, 2009 Teema:

---------väikse inimese pasa-----------------------------------------------------------------------

No mis teha?
Kas lõpetada SITTUMINE ära või? Nu idee ise mind rahuldaks küll, rasked ajad ,toiduga on defka. Aga vaat kuidas need asjad tavaks old, et mõni perast sitajulkadega pilduma mind ei kipu, et oleks kaaaa hädalist pervertinud või nii aga..., mh , perse konserveerida mõneks perioodiks ?

10:05 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jul 13, 2009 Post subject:

---------väikse inimese pasahunnik-----------------------------------------------------------------------

Ainult kiidusõnad, sest ise mina pigem oma fekaalseid "asju" näitan SITAmuuseumis, kui hoian potis ja vett pealetõmbamatta .
Kuigi mul natuke teine ja perverssem suunitlus, st erutun rohkem sita ja kuse keemiliste reaktsioonide ning anaboolsete steroidide ühis orientatsioonidele.
Aga raske ,läbi korralikult seedimatta pask on mu lemmik.
sulps!

4:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Здравствуйте!
Подскажите пожалуйсta kakaная рама!

1:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Köstner gustas !
...да eпaть и кakать будем дньом и ночу !

6:03 PM  
Anonymous Lott.ge said...

Ajendas kirjutama veel see,et viimasel ajal on nähtud rõdude alla ning sektsioonidesse isegi lastud sitaportse, ja laiali loobitud persepuhastamise pabereid ja muud kaa, nagu kasutatud hügieenisidemed, tampoonid vms.

Ma loodan,et meie foorumi lugupeetud liikmetest keegi selliseid pervessusi pole seal teinud.
Kutsukski üles teda andma sellistest kohapeal tabatud sitturitest ja ka nendest keda võib sellega seostada !!!
Ja pöialpoiste peale ärge oma roojase sõrmega siis näidake !!!!!!!

5:29 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Нахуя ,братан так биздиш ?
тсо, шопа болит после ........протсесса ?

11:47 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Ma olen nii-nii-nii kurb, sest ma ei saa aru, mis mu perses viga on.
Ma ei näe enam seda ilu oma persel nagu varem koolimajast välja astudes olid lehed kuldsed ja jõulude aegu päkapikukesed vaarusid siin ringi.

Me päkapikkude peeretused ei ole enam nii vaimustavad.
Kas asi on minus või oleme me muutunud immuunsemaks- üks ütleb midagi min u perse kohta ja teine ütleb midagi vastu mulle vaid selleks, et juhtida tähelepanu liiga väidetavalt liiga punnis persele.
Ja nii see jätkub kuni lõpuks päkapikud või mõlemad näärivanakesed päriselt solvuvad aga ei näita seda ometi välja, et koos siiapoole karjuda : häid Jõule pervert !.
Täna ma olen nõrga seedimisega , sest ma olen kõigest toitunud vaid praemuna, pasteedisaiu ning pool tassikest sooja piima.
Päkapikud ehk toovad paremat miskit jõuludeks ma loodan :)))

2:31 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Вечер в радость!

Подскажите kто kаkaлaсь ???
представляет ли " WC " какой интерес ?

Kазaмер. M.

6:10 PM  
Anonymous Anonüümne said...

03, 2009 Post subject:

-----pöialpoisi sitt---------------------------------------------------------------------------

vot seda ei oska öelda mina öelda kas nonde jõulupoiste sitt tavakodaniku sitast erineb.
siin tuleb juba jälgi ajada mööda netti ja san.asutusi vist, millisesse liigitusse see kujunduse ja fekaalikoosluse poolest sobiks.
ma arvan, et siin on juba pädevamaid sitapersoone vaja, sest traditsiooniline pealejõulu aegne sitavolask on liiga klassikaline ese, mille kooslus ning kujundus pole ajaloo jooksul just erirti palju muutusi läbi teinud.
Püüan pühadeaegu mõnd sitta ka fotkata !

6:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Aga kus on jõulu salmid, härrased sitasõpsid ???

Küünlasära valgustagu peldikusse viivat teed,
piparkoogid kõdistagu minu pesematta peed ,
õllekapa sisu hästi maitsku,
Kakajumal seedeelundeid kaitsku.
Ja kui söödud juba palju verivorsti ,
tuleb pikk ja tume junn persest nigu törtsti.
Kui läbi mälutud on viimane suutäis jänku neeru,
käib pükstes kärakas, mis meenutab valjut peeru...

Kõik siitpoolt.

1:53 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Так правильно или нет по вашему ?

" mu mees tahaks, et me prooviksime grupi seksi, ei tea kuidas see meie noorele suhtele mõjub ? "

2:46 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Suur tänu vastuste ( discreet !!!)ja samas ka soovituste eest...loodan peagi,et ei hakanud end häbistama kaasfoorumlaste ees...
Saate ju aru, noorte ,algajate sexisõprade olukorras ise

6:56 PM  
Anonymous patrul.hu said...

Ни фига не куkилo !

К своему сожалению.
Друг дал временно на аттрибуцию. Кpулю ЗДОРОГО !!!!
(какa и НР-шейники).
__________________

4:42 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Pöialpoiste kupeldaja sõnul oli tegemist väga põhimõttelise pättpäkkapikkude kohtuasjaga, mis pidi näitama, kas Eesti riik seisab jõulurõõmude nautijate õiguste kaitsmise eest või mitte (www.creator777.com)

Pisikese jässaka ja kõigevanema päkapikutondiga olen tuttav juba aastaid, tegu on siiki väike suliga .
Selliseid karistusi tuleks määrata siiski vähe suurema kaliibriga petistele, nagu "päkapikk" Lumehelbeke kes platseerub püsivalt "soojal maal" .

7:02 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Народ, хочу porno* паспорта как у Цыбулёнка :)))

9:48 AM  
Anonymous Korts.eu said...

Tere .
Päkapiku asemik Raivo, kas saaksid öelda koha kuhu sa need tatikatelt varastatud präänikud matsid ,tahaksin need maiused ise üles otsida sealt kohast kus need maetud ja oma kasulastele annetada ja oma korvi mõne ka lisada (ei taha neid müümise või äri tegemise eesmärgil)
.Kui saad mulle selle koha öelda siis saada pm palun, Raits ! ( kaasfoorumlane Korts )

9:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Silent night, holy night,
All is in ass, all is bright
Round yon virgin shit and child.
Holy infant so tender and mild,
Sleep in heavenly peace.
Sleep in heavenly peace.

Silent night, holy night,
Shepherds quake at the shit,
Glories stream from toilet afar,
Heavely hosts sing crack;
Porno the Saviour, is born!
Porno the Saviour, is born, its still alive, dead or live!

7:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Pole just teab mis kakavat inimest vaadates tekitada silmailu,, aga väike kajunni pottikukkumis summutus ja vetsupaber jääb ka sellesse pidama,samuti kulub vähem vett vedelama portsu juures!
Mingi aeg peab ka seda püdelamat purtsutama tagant peale pühi, ent tahkem sitasodi võimalik koos paberitega ju vetsuaknast talvehakul välja visata või vajadusel kas prügijäätmetesse või naabri postkasti toppida. Tcik.

4:42 PM  
Blogger 柯云 said...

2015-12-12keyun
louis vuitton bags
michael kors outlet clearance
ralph lauren
cheap oakleys
coach outlet
replica rolex watches
michael kors outlet clearance
ugg boots outlet
coach outlet store online
abercrombie & fitch
michael kors outlet
louis vuitton outlet
nfl jerseys
louis vuitton purses
canada goose outlet
louis vuitton
ugg slippers
cheap toms
louis vuitton outlet
nike trainers sale
uggs outlet
ugg sale
rolex watches
ugg boots sale
chanel handbags
gucci handbags
coach outlet
abercrombie fitch
air max 95
canada goose outlet store
coach factory outlet
hollister kids
louis vuitton handbags
the north face jackets
air jordans
canada goose coats
michael kors outlet
instyler
louis vuitton outlet stores
cheap oakley sunglasses

5:16 AM  
Blogger oakleyses said...

polo ralph lauren outlet online, oakley sunglasses, louis vuitton, burberry pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin, sac longchamp pas cher, christian louboutin uk, longchamp outlet, jordan shoes, kate spade outlet, christian louboutin outlet, louboutin pas cher, polo outlet, ray ban sunglasses, air max, tory burch outlet, cheap oakley sunglasses, jordan pas cher, ugg boots, uggs on sale, nike free run, oakley sunglasses wholesale, gucci handbags, nike outlet, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, tiffany and co, prada outlet, replica watches, ray ban sunglasses, nike roshe, longchamp pas cher, ugg boots, louis vuitton outlet, prada handbags, longchamp outlet, replica watches, nike air max, longchamp outlet, nike free, nike air max, louis vuitton, louis vuitton outlet, polo ralph lauren, michael kors pas cher, christian louboutin shoes

3:58 AM  
Blogger Unknown said...




Finally I've found something that helped me
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies-3.html
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies-2.html
http://www.prokr.net/2016/09/insulating-companies.html

7:29 PM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
coach outlet store online
ray ban sunglasses
pandora jewelry
air huarache
ray ban sunglasses
vans shoes
football shirts
wellensteyn jackets
longchamp solde
fitflops sale

11:47 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
canada goose outlet
ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jersey
ugg outlet
10 deep clothing
air max 90
cartier jewelry
nba jerseys
furla handbags
salomon shoes

7:34 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejenike chaussure a talon femme Le air jordan pas cher du tout fabricant a réussi à introduire quelque chose qui n'a chaussure nike roshe run print jamais été fait auparavant. Les chaussures nike air huarache homme pas cher de sport ne se sont pas développées nike air presto france en 1924, quand Adidas a chaussures asics bébé été créé par un Allemand nommé Adi asics go sport promo Dassler.

4:47 AM  
Blogger Unknown said...

ralph lauren outlet
yeezy boost 350 v2
reebok shoes
nike presto
oakley sunglasses wholesale
canada goose jackets
ray ban eyeglasses
jordan shoes
longchamp outlet
ugg boots uk

9:34 AM  
Blogger John said...

cheap jordan shoes
adidas outlet store
louboutin outlet
adidas yeezy boost 350
birkenstock shoes
ugg outlet sale
moncler pas cher
adidas nmd
ysl outlet
prada sunglasses
yolo

11:16 AM  

Postita kommentaar

<< Home