Sitablogi

teisipäev, september 19, 2006

Eilne sitt

Eilne päev tuleks kirjutada sitaajalukku. Midagi nii võimsat pole ma enam ammu kohanud.

Siiski ei viidanud eilne ärkamine millelegi, et päev võiks lõppeda sitaloo klassikasse kuuluva meistriteosega. Kuna oli üsna korralik mitmepäeva pohmakas, siis hommikul saatsin Tallinna kanalisatsioonitorustikesse keskpärase pohmasita. Sellel järgnes aga midagi üsna imelikku - persest hiilis välja kausitäis väga pisikesi piklikuid kollaseid junne, kes jõllitasid mind potist nagu mini-hiinlased. Uputasin nad raisad ära.

Aga see oli alles tagasihoidlik algus päeva finaalile.

Õhtul hakkas kõhus meeldivalt keerama ning oodata oli korralikku "torustik tühjaks" vedelsitta. Ootasin õige hetke, võib-olla isegi natuke liiga kaua, ja sööstsin sitamajja. Seal aga algas midagi enneolematut! Perse vahutas ja kees kui vulkaan. Meeletu kiiruse ning jõuga hakkas sitta pritsima igasse ilmakaarde ja suurest õnnest läks pilt taskusse. Kui ma toibusin, oli pott paska pilgeni täis.

Aga see ei olnud kõik! Umbes pooletunnise intervalliga toimus veel kaks järeltõuget. Viimane sitt koosnes küll ainult veest, aga järelmänguks oli see suurepärane lahendus.

Vapustav!

66 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

see on küll tegija

8:28 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Värske sitt on palju parem, eilsele tõmbame ikka vee peale, mingu ta putsi, vana ja haisev pläsa

8:53 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Eilset ja veel vanemat sitta pole küll jumaldada mõtet. See on täielikult oma sära ja värskuse kaotand . Ega sitt ju otsa saa, et seda eilset taga nutta !

1:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Sitaga laiutada pole ka nüüd mõtet, ilusaid ja profiilseid junne ei teki just sageli. Sama on pläsaga, ilusaid sümmeetrilisi sitaloike ei kohta ka igapäev .

7:19 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Murueide apteeki on ilmunud ka meestele hügieenisidemed , nüüd jäävad alukad puhtaks ja perse ei lähe hauduma ! Priiiiima !!!

8:19 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kuskil Piimakombinadis mingi öövaht pidavat ööseti urineerima plekk-hoidlatesse, mis kaudselt tähendab et me kõik oleme mingi rokakoti kuse joonud . Säöshh.

9:47 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Hullem oli Aluksnes kus mölder sittus prääniku-tsehhi katlasse. Hiljem oli massiline pasanteeria kõikidel Läti pipargoogisõltlastel.

2:07 PM  
Anonymous Anonüümne said...

To Algis Puuks ! Sellest võis lugeda Daugavpilsi nädalalehest " Luji das maksaa " . Ja nagu aru sain, oli to mölder ka onaneerinud ja hiljem sinna taignasse ka ejekteerunud . Pervert !

8:04 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kas keegi soovib näha raha eest minu perseauku ja võib seda siis ka sorkida. Tasu eest. Huvi puhul SmS.

9:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Perseaugu vastu on huvi leige , eeskätt huvitab sitt ja kuse, mõlemad segunenud olekus või klaasanumas peer .

5:07 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Olen ammu unistanud olla kahe mehega korraga... üks paneb ühte ja teine teise augukesse. aga esialgu pole mul ettevõtlikkust et midagi selles suhtes ette võtta:) jäään siis ootama et ehk elu pakub mõne võimaluse.

Teine soov oleks et tahaks kakal käia nii, et poti kõrval istub keegi mees ja vaatab toimuvat pealt.

siuksed lood.


vasta sellele teatele
Re: erutav

9:07 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Александр Доршенко запретил в своем отряде " ANAL BOYS " сжигать в костре. Людям, убежденным, что старый HUI может лишь гореть, но не детонировать, он наглядно продемонстрировал обратное.

8:40 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kaka ja kuse tarbimine keelati Malediividel pärast 1979. aasta islamirevolutsiooni. Sellest ajast alates võivad riigis suletud uste taga napsu võtta ja kakal käia ning peeretada valjusti vaid ametlikult tunnustatud kristlikud vähemusrahvad, kelle hulka kuuluvad näiteks tsurkad ja handid,mandid .

3:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jutt eilsest sitast on nagu õige .
Võtan täiesti omaks, et mu kysimused muutuvad väga anaalseks , kui näen , et keegi hakkab oma munni teritama et see mulle soolikasse toppida , aga antud juhul anti puhtalt soovitus perseauk laiali tõmmata ning lasta teisel mehel oma munn munn mulle perse pista. Ok teema lukku , peale eilset polegi nüüd saanud sital käia, auk nii tuikab ja pakitseb....esimene kord ikkagi.

1:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postituse teema: JÄTSIN SITALE VEE PEALETÕMBAMATA, eile .Märts 09, 2007

sita*fänn


Liitunud: Okt 11, 2007 .
Postitusi: 13
Asukoht: Läänemaa, Noarootsi
Tundub vägisi, et TÄIELIK türa mängimine on jälle ! Halloo, Kus te olete !!!!! Kas kõik sital, väää ???

9:44 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Представляешь, черная кaка... HELP ME !!!

9:14 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Selle kohta, et mõni kõhukinnisuse all kannatav kaaskodanik surma oleks saanud, teated hospidalis puuduvad.

Viimasel ajal aga on muutunud üha sagedamaks hospidalide ja haiglate vastased rünnakud riigi lõunapoolsemates väikelinnades .

Eile leidis aset ka juhtum, kus haige pervo fekaliseeris oma seedetrakti vedelama portsu otse jõulukuuse all olevale annetusurnile.Selle lähistel oli aga veel kaks juhuslikku pervot, kes otsustasid tekkinud "portsu" kah omakorda uriiniga üle lahistada, rõve .

2:06 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kакнуть не должна....
При нагревании - будет эффект направленного бенгальского огня...
Лучше, чтоб не в физиономию kakа...

10:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kõhulahtisuse all kannatavate kaaskodanike klubi Hot shit Line näidispasandamine tõi Tulke valda korraliku hulga pealtvaatajaid, kellele mängiti ette ehe pilt ettenägematutest väljutusprotsessidest ning mis sellega kaasneb ainetel.

Üritusel osales Eestist ligi 240 isikut ja umbes 39 siin viibivat vaeguseall kannatavat välismaalast.

10:38 PM  
Anonymous Anonüümne said...

...Поймаем кого нибуть b WC , переламаем ноги и руки козлам !!!!!
_________________
*Separator*

9:05 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: 20 Dets, 2008 Teema:

----------Eile ma sital ei käinudki----------------------------------------------------------------------

Irwww, ma kohe ei saa ütlemata jätta, et see samasugune jutt, kas keegi ikka eilse sitalkäimise vahele jättis või ei ...kui kellegile öeldakse perseauk, siis.... oledki üks suur ,tõmblev ,sitane auk !

Sorry, aga see ei olnud roppusena mõeldud, no ei saanud kiusatusele vastu panna ja ütlematta,et ka mina ei käinud eile sital .( Meditsiinilistel põhjustel.)

8:07 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui Sitablogi lugeja ehk kunagi Kasepääle peaks sattuma, siis seisatagu ta alevikku läbiva jõe sillal näoga Peipsi poole. Paremal kerkib pisike seljandik, millel veel praegu on näha ühe talu varemed. Metsas, mis kõrgub seljandikul,aga paiknevad pervitede poolt tehtud oonikesed, piilumaks siin "oma keresid kergendavaid" suvitajaid. (Mõned onnikesed on metsaservas praegugi alles, peale seda kui Vetelpääste poisid need lammutasid) Kui nüüd nimetatud pervertide onnide juurde kõndida (maanteest 300 - 650 m), siis näeme, kuivõrd hästi saavad pervod jälgida kakavaid või pissuvaid inimesi. Küllaltki sügava jõe ääres käisid suvitajad pasal / kusel teadmata et neid otse käeulatusest jälgitakse . ( Pervertide tuvastamine ei tulnud esialgu kõne alla muidugi ei tulnud* )

5:07 PM  
Anonymous Anonüümne said...

O как, а сейчас kakaми не пользуются ?

9:24 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Kas kellegil on anda mõnda linki või siin rääkida kuidas käival sital liikumispuudega invaliidid ... ja pilti või õpetust,selle üle oleks ka väga õnnelik...Ette tänades - ATV ga sõites invaliidistunud FiE.
_________________
Ja need kes proteeside paigaldamisel vastupanu ei osutanud, lubati teha neil oma viimane sigaret ja väike drink.

10:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Лежбище "kakок", ну их на хa...й, пусть спят.

10:02 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Paljude arvates olem mina sitta ja peeru purtsunud. Tänase päeva seisuga on pigem härra Kukal endale ISE SITAÄMBRI PÄHE VALANUD JA TA ULBIB PÄRIS PASAS ,KUI TA MITTE JUBA PÕHJA VAJUNUD EI OLE, VEDELA SITA SEES MUIDE, nii on lood seal sitaaugus.
See ei ole ainult minu ja tema jurakate probleem nii nagu enamus sitafänne arvasid, kõlapind on OLULISELT laiem siinjuures. Seda inspireeringut näitavad minule saabunud pervertide kõned ja ps postitused. LUBADUSED ON SENI JÄÄNUD LUBADUSTEKS, vaatamata sellele, et olen elusa pervertriga kord juhuslikult vanalinnas isegi kohtunud, vestelnud ja ta on tunnistanud, et oma roppusi enam minu naise ees ei demonstreeri .

Loomulikult, on arusaadav, et osadel on temaga positiivsed kogemused minevikust, kuid nüüd on olevik ja tulevik ja see on juba hoopis teisest sitajunnist teema.

Postitus on kirjutatud hoiatava eesmärgig***.

( Hr Kukla sõbrad ,andke nüüd oma sitaaugus minu jutupihta tuld.)

1:32 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ükski sitaametnik ei tohi oma tegevust kavandada emotsioonide põhjal avalikesse kohtadesse sittunute halvustamise suhtes, vaid vastupidi, tuleb säilitada selge mõistus !!!
Siin teemas loed ainult ühe mehe vahutavast vihast oma astumisest noore daami sitahunnikusse öises pargiallees ja teiste pervode lollitavatest provokatsioonidest.
( Vahel aga sekka viskab ka mõnel nelja jalaga maa peal olijal ära ja lisab paar asjaliku kommentaari sekka. )
Kujutan lausa ette, kuidas üks kõigile teada tegelane vahutama hakkab ja kust pritsib kakavat inimest nähes ja teine samuti juba doktori nime teinu peab kõiki metsas kakijaid lollideks, kes on 1 krooni eest nõus oma sitakökatsi maha müüma või lubab seda pildistada pasapervertidel. ÖÄKKK ,tyra ,rsk...

10:23 PM  
Anonymous Anonüümne said...

... и что с такими " кakачtkами " делать ,если встретишь в WC ??

11:17 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Nii lootusetu olukord õnneks eilse, juba kuivanud ekstremandi hunnikuga pole!
Kui pasahunnik on veel seestpoolt poolpüde , siis saab kilo selliste kuivanud sitakärakate eest "kolhooside" siloosakonna kokkuostus ca 0,5.-EEK
Ja kehval ajal on ka 0,5 krooni siiski arvestatav väärtus !

Rääkimata sellest, et meie elukeskkond saab puhtamaks...Ja silositt leiab õige vajaja !

9:41 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: 9 Apr, 2009 Teema:

-----------EILE ei käinud ma sital, paar törtsu peeru oli kõik mis tuli---------------------------------------------------------------------

Minu arvamus on selline et kõiki pörnopedias esitatud fakte etsital käiakse ikka ogapäevaselt kohta ei maksa küll puhta kullana võtta.
Detailidesse ma ei lasku ja näiteks eile ka pasal ei käinud. Järeldused tehke ise oma libaagitaatorist !

9:25 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mikiver ja Villemsomi tattnina olid lasteaias. Nad mängisid parajasti klotsidega, kui Mikk korraga käraka puuksu tegi.
„Minu ema ütleb, et toas ei tohi eriti kõvat puuksu lasta,” ütles Villemson.
“Puuksule ei meeldi toas olla, perses on tal soojem.
Puuksu tuleb teha õues või kuskil avalikus kohas, siis ta saab vabalt lennata ning rõõmustada inimesi.”

„Akna võib ju lahti teha, siis pääseb puuks sealt välja inimeste sekka,” vastas Mikiver.
“Minu isa teeb alati akna lahti, kui ta puuksu teeb.
Ta ütleb, et laseme puuksu õue, siis ta saab ära inimeste sekka lennata.”

„Kuu peale keri oma peeru jutuga, hullike” ütles aga Villemsoni noor blondiinist emme

11:53 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Июн 5, 2009 Заголовок сообщения:

---------XXX-----------------------------------------------------------------------

...ценности никакой ,зато kaka интересно!
а как Bы kakаете ???

3:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Botulism on väga raske, lihashalvatusega kulgev haigus, mida põhjustab anaeroobse bakteri Clostridium botulinum eritatav mürkaine - botuliin.
Kuule, värdjake ALGIS PUUKS, nagu Sa siin ennast tituleerid !
Oma präänikusita propageerimist ja oma jaoks selle imponeerimist, vii end kurssi ühe meditsiinilise näpunäitega !

Botuliin blokeerib taaspöördumatult atsetüülkoliini vabanemise Sinu jämesoole väljuvas osas, ehk perseaugus.
Selle tagajärjel tekib sulgurlihaste paralüüs.
Surm halvimal juhul saabub seedimis- ja seedimislihaste osalise halvatuse tagajärjel.

On 2 peamist botulismi vormi põhustajat :
1. oma soolestiku mürgitamine roiskunud / kõdunenud ropptoiduga.
2. pärasoole funktsioneerimise tõkestamine erinevate anaaltapp-ja pärakukuulikeste asetamisega sinna pikemaks perioodiks, mõnu esilekutsumises eelpool mainitud organites.
Hoia end, ALGIS !!!!!!!!!

6:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Rõveda otsuse tõi kaasa märtsis igaõhtuses pööno luulesaates kõlanud Marju Kangro luuletus "Sitajunnimärk", kus esinenud sõna "türa eesnahk " tundlikke televaatajaid hingepõhjani solvas ja kutsus esile kõhugaasi pilveid.

Aprillis rääkis Kamroon Martin oma luuletuses "Otsa otsik" pikalt-laialt nokust ja selle otstarvest .
Nüüd jälgitaksegi sitamajas, et ajal, mil vanakesed sitapoti ette võivad sattuda, selliseid jubedusi peldikupoti etteb enam ei paisataks.

12:14 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Привet !!
Вы уже b wc ?
Судя по одной из kakок, вам там не скучно!!!
Блин, хочу к kам.......
Если будете до пятницы - заеду , kakаю !!!!!!!

11:58 AM  
Anonymous Anonüümne said...

: 13 Aug, 2009 Teema: NÄRAKAS SITTA.

--------------------------------------------------------------------------------

Eks minu sitapurakas 12-tolline ehk 305 mm ,PIKK EILNE JUNNIJURAKAS ole.
Täpse kooslusetüübi jään võlgu, kuid eilse sitajunniga on üldiselt selline dementne lugu et, mida ei maksa isegi kõnelda tuttavatele, eriti kui sitavolask on välja heidetud kuhugi avalikku kohta või siis näiteks sitamonstrumi hävitamisel jääb jalg või mõni muu ese roojaga pöördumatult kokku

11:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jura, ikka veel ei ole haisuta sittumine selge?

Järgmine kord saad sittumiseks perse-bänni.

1, 2, igaksjuhuks 3 nädalat...,krants

6:57 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Я за tозик + космос wc.
Я вообще не kakаю, каka можно ехать в новое место лазить по wc, не посмотрев космос н peмки, а лучше распечатав их, хоть какая то привязка к болотам, просекам, kопушкам и сторонам веpа.

4:21 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Eheeee, näe ,vaatasin neid sitaportsu sondeerimise jutte vähe netist ja üks "pööno" veebipood üle lombi on ka umbes sellise fakaalse funktsioneerimise jutu välja pannud.
Nu ei tea kas mingi persepraska on aia taha läinud või on siis tegemist isikliku kanakitkumisega kahe persekrati vahel.
äge manipuleerimine igatahes eilse ja tänase värske sitakuhja teemadel.

http://babuska.info/galleries.php?u=aHR0cDovL3dob3Jlc2Jsb2cuY29tL2R0ci9nYWxscy85OTY2Y2Qv

5:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Да-а...
Как у вас всё запущено. Заходите к нам на "Коmик" - найдёте в том числе и о юпkе.

С уважением...!

10:20 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Bирусы надо лечить своевременно...
и чем я Вас так заkakала?

4:19 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Eilne räme vahejuhtum mida ei saa mitte teps avalikkuse ette toomata jätta .
Nimelt ülbed tasuliste wc-de teenindajad ei kao ka kunagi kuhugi, kuigi praegu solvab müüjapoolne ebaviisakus ostjat Hea Teeninduse Dekaad tõttu veel eriti.
See, kui tualeti kabiini ukse taga teine hädaline , seisja sinuga põhjusetult tigetseb, viib tuju tükiks ajaks dramaatiliselt nulli.

Tahate näidet, armsad semud ?
Aga palun — eelmisel nädalavahetusel käisin sõbraga Tallinnas ühes kohvikus, mille tualeti teenindaja hapu nägu ja tige pilk juba uksest sisse astudes olemise ebamugavaks tegid ning minu range kakamisevajalduse annuleerisid.

Olime vaevalt jõudnud kakalt tuleva noorhärra poole pilgu heita, kui WCtädi juba tülpinud häälel “Palun ärge jõllitage ennast kergendanud inimesi!” käratas. “Palun mulle üks tampoon, proua, mul on valgevooluse heatahtlik eritumine ,pliis…” alustasin, kui mingil põhjuseks vihaseks saanud peldikukoristaja sapisel häälel küsis, kas me maksame koos oma boyfriendiga , kas situme teineteise süles istudes nüüd üheaaegselt, ning kuulnud meie lõkerdavat ,reibast jaatavat vastust, õiendas tükk aega, et protsess tuleb sel juhul teha suisa korraga, et tema ei peaks kaks korda tualetikabiini potti puhastama ning õhku värskendama sammuma.

Kabiinist aga paberit otsides (sorte oli mitu) pidime jälle taluma teenindajanaise vihast pilku ja tigedat nohinat ning kuulama uuesti loengut teemal, et me ikka poti seinu täis ei roojaks, pabereid laiali ei pilluks ja et teeksime kiiremini, sest kakahädalisi on siin teisigi !

1:57 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Need minu klassi poisid võtsid kohe ise oma munnid tüdrukute ees paljaks ja õrritasid hoopis plikasid !
Poisse tegema puuksu, jäädes samas ise kavalalt eemale haisu piirkonnast välja.
Mul oli kord nii, et läksin koos ühe ööklubis tutvutud plikaga privaatsauna vetsu, võtsime eesruumis end pesuväele ja tema siis äkki ootamatult kamandas mind: "Hakka sitale ,raibe!" samal ajal kui kõik suht võõrad teised olid seal ukse taga sabas... riietes, kergemeelne ja tasakaalutu plika aga urineeris vetsu paberi korvi... see oleks olnud justkui eile...

11:34 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Apsveicu!

ir vel ko rakt kurzeme n !!!


Bodla, kakins .

11:21 PM  
Anonymous krooks.sv said...

Sun Nov 29, 2009 Post subject:

-------Eile sittusin, täna pole veel jõudnud-------------------------------------------------------------------------

Just,just,hakkab sitta VIST tulema......
juba see nimi `avanev kakaauk` ajab oksele.....
ja loodate et mingeid perseaugu / munniotsa pilte teile siia ules panen..... käige naahui
!!!!!

8:51 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Hundiperse, kriimsilma perseauku me kõik teame hästi, seda näitab meile pornomeedia ja selgitab ornitoloogitädi Urve.
Paljusid muid sitaperseid me ei näe ega tahagi näha ega nende sitalehka tunda.
Kõik sita ja peeruhaisu hantimise skeemid ei ole nii positiivsed, on pepupaberivahetust, kliitorivakastusi, vinduvaid tupesambaid, munandi paiseid, soolestiku üle nuumamist, türa turgutamist ja tõstmist hommikusel uriinisel ajal ja palju lehka magaja prinkis hambutust suust..

11:41 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ass been improved as wellhouse,, good!

8:34 PM  
Anonymous vadim.ru said...

Дружище,а чего Вы так нервничаете сразу ?
( Есть такая поговорка-прауда вочы коле...)

Всем уже и так всё ясно и не надо срaть ! ! !

12:15 PM  
Anonymous bratan.ru said...

Сашка, супер текст, супер !
Хоть какая-то информация на форуме, да еще и в открытом разделе. Приятно посмотреть ! ! !

6:22 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Inspireeritud Oliveri eilse sitahunniku sardoonilise eksperimenteerimise vajadusest KooliRockKoffeeFlaieri järele.

Tee sellega, mis tahad, tra. Pane oma JUUTuubikanali taustaks,kus ragistad peeru, keevita särgile või vorbi sadu viletsa kvaliteediga perseauguflaiereid ja kasuta neid IRLO (In Real Life Orcestro, mette Isamaa-Res Publica Liit) spämmimiseks. Eilne sitt oli vahva, vahvam kui nooriku vulva, kes seda öölokaali naistepellaris mulle eksperimenteeris ! Creckk

3:42 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Inspireeritud Oliveri eilse sitahunniku sardoonilise eksperimenteerimise vajadusest KooliRockKoffeeFlaieri järele.

Tee sellega, mis tahad, tra. Pane oma JUUTuubikanali taustaks,kus ragistad peeru, keevita särgile või vorbi sadu viletsa kvaliteediga perseauguflaiereid ja kasuta neid IRLO (In Real Life Orcestro, mette Isamaa-Res Publica Liit) spämmimiseks. Eilne sitt oli vahva, vahvam kui nooriku vulva, kes seda öölokaali naistepellaris mulle eksperimenteeris ! Creckk

3:43 PM  
Anonymous Anonüümne said...

inimene on stabiilselt terve, siis pole ka vaja profülaktikaks ja uudishimuks endale igast seniilsust sisse ajada.
Säästa end, kunagi pead nagunii mia Alcapone'iks hakkama. Muidugi kui arst kirjutab sulle vastavAD rohud, siis ole jälle teistpidi mees ja võta need ikka ära, pille ei pea kartma ja nende pärast jonnima:)))))))
Saad oma eilsele extremandiportsule siiralt ülalt alla potti vaadata, semu !

4:31 PM  
Anonymous trulla.se said...

Eile sittusin end täis..MA tõesti ei tia, mis põhjusega või kelle või mille määrimise jauks sitapaber tehtud on, igatahes -10 kraadi külmutab värskelt pühitud persekann kindlasti kinni.
Kasulikum on perset pühkida ligi 4 korda odavamat vedelat määret (sortebo moodi pudelis või asssprayd, mis mõjub).
Minu õppetunni hind oli katkine persekann + olematute mõõtmetega sitaköks, mille tahaks sitapaberi müün ud müüjatari teatud kohta lükata.

7:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Какa.... скуучно жить!

10:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ждем нового отчета о раскaпках.
Вы точно отмороженные по kakу :)))))))

9:06 AM  
Blogger John said...

michael kors outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg boots outlet
ugg boots sale
kobe 8
christian louboutin shoes
michael kors outlet online sale
ugg boots on sale
cheap uggs
the north face outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet online
louboutin femme
air max 90
canada goose outlet store
uggs sale
tory burch outlet online
tory burch shoes
retro 11
canada goose outlet
michael kors outlet store
oakkey sunglasses
cheap jerseys
louis vuitton outlet stores
beats by dr dre
coach outlet store online clearance
hollister clothing
michael kors outlet online
vans sneakers
ugg boots
tods outlet store
louis vuitton outlet online
2016215yuanyuan

4:16 AM  
Blogger oakleyses said...

canada goose outlet, pandora uk, louis vuitton, louis vuitton, karen millen uk, toms shoes, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg uk, moncler uk, louis vuitton, montre pas cher, wedding dresses, canada goose, pandora jewelry, moncler, canada goose outlet, juicy couture outlet, moncler, canada goose, canada goose, moncler, louis vuitton, canada goose uk, ugg, moncler, hollister, thomas sabo, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, ugg pas cher, coach outlet, pandora jewelry, replica watches, swarovski crystal, supra shoes, louis vuitton, moncler outlet, swarovski, links of london, canada goose outlet, juicy couture outlet, marc jacobs, doudoune moncler, canada goose jackets, pandora charms

4:01 AM  
Blogger Unknown said...

www0608

ugg outlet
cheap mlb jerseys
air max 90
fitflops outlet
stussy clothing
cheap jordans
michael kors handbags
air max 90
oakley sunglasses
coach outlet

5:32 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
coach outlet
ugg boots clearance
gucci outlet
polo ralph lauren
nike shoes
true religion outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
nba jerseys
brequet wathes

11:52 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
prada shoes
mbt shoes
ed hardy clothing
coach outlet
ferragamo outlet
nike roshe
mulberry handbags
louboutin shoes
polo ralph lauren
michael kors handbags

7:51 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejeair jordan retro 11 low chaussure pour homme Étant un nike air jordan 11 retro low ie domaine de new balance pas cher soldes avis la médecine, l'ophtalmologie asics gel lyte v vert kaki nécessite une étude nike solde alger approfondie et intensive. nike chaussure canada Commencez à nike air force bebe pas cher vous prendre nike dunk france plus au air jordan 11 low concord retail price sérieux.

4:50 AM  
Blogger Unknown said...

true religion outlet
moncler online
pandora jewelry
cheap snapbacks
pandora
nike tn pas cher
ralph lauren uk
off white jordan 1
prada outlet
nike factory store

9:37 AM  
Blogger rehabgad1 said...

Good write-up. I definitely love this site. Keep it up
https://sites.google.com/view/prokr111/prokr111
http://prokr114.bravesites.com/
https://www.tumblr.com/blog/rehabgad
http://v9v6.net/
https://www.prokr.net/ksa/jeddah-water-leaks-detection-isolate-companies/

7:41 PM  
Blogger Mai said...

خدمات عجمان
صيانة مكيفات جنرال عجمان
صيانة مكيفات ماتاتسوبشي عجمان

9:15 PM  
Blogger Mai said...

خدمات تلال
شركة تعقيم وتطهير بالشارقة
شركة تعقيم بالبخار فى الشارقة

1:38 PM  
Blogger rabab saad said...

عمالة تنظيف بالساعة بالخبر

3:35 PM  

Postita kommentaar

<< Home