Sitablogi

neljapäev, juuli 27, 2006

Loskutovi-sitt

Loskutovi sitt on üks mõnusamaid. Istud maha, võtad Sõja ja Rahu kätte ja muudkui situd. See on nagu maratoni jooksmine - sitta valgub ühtlases tempos ja väga pika aja jooksul. Ja kui lõpuks pask otsa saab, on raamat poole peal.

27 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

http://www.ratemypoo.com/top.html

11:34 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kas titesitta pole mõelnud uurima hakata?
Vaata, kõigepealt on rinnapiimakaka. Seda võib olla väga erinevates toonides ja eri konsistentsiga. Ideaal, mida titemammad koos arstidega saavutada püüavad, on nagu sõmer munapuder.
Kui titt toitub rinnapiimaasendajast, võib sitt olla nagu tökat. Või nagu valge savi.
Siis hakkab titt lisatoitu saama ja asi läeb tõeliselt huvitavaks. Kõrvitsapüreekaka on selline päikese käes vedelenud oranžikas plastiliin. Porgand tekitab sügavama oranži tooni. Banaan tekitab kakasse justkui niidijupid, mida võib hea tahtmise korral ka ussikesteks pidada. Pirnipask on eriti huvitav: seda tuleb mitmes laaris, iga järgmine üha vedelam ja rohelisem. Lõpuks tuleb ainult rohelist vett.
Ja siis võib olla nii, et 2 päeva on totaalne kakapõud. Kolmandal päeval tuleb iga tunni tagant üks kõva plastiliinitükike. Ja neljandal päeval saabub siis 2 vinget laadungit, mõlemad mustjaspruunid ja vägevalt aromaatsed.
Ahjaa, titekakat võib ju isegi kollektsioneerida: seda ei pea kemmeris veega alla uhtma, huvitavamad mähkmed võib ju tuleviku huvides ää kuivatada.

12:04 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Galagonovil on persekannikal tatuu. Ja kiri selle all: Potshelui moevo kaku, i jem etovo, suka . Mis tõlkes vist midagi et _musita mu persekest ja näksi julka-.

10:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Madal lugu. Lugupeetud slaavi verd ornitoloog , herr Kabuurov , asukohaga Kiel, on filmid katkeid sittuvatest lindudest . Parim pala sitahuvilistele edasijõudmiseks oma teadmistes, soovitan

8:25 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Фраза на сайте компании " LOKSUTOVI SITT "
Сделайте наш сайт домашней страничкой.

9:07 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Человек увидел, как злой серый волк kakал на маленького беззащитного ягненка, LOSKUTOVU .

8:36 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: Laup Dets 27, 2008 , Teema: ACHTUNG! untermensch Loksutov !

--------------------------------------------------------------------------------

Tahaksin kaasfoorumlasi hoiatada liba Loksutovi sita ja uriini müügipakkumiste eest.
Tegemist siinjuures Häädemeeste pätipuraka ja vargalimuka Rainerpoisiga .
Mehikese hind kõigub nii mõne- ja mõnesaja krooni vahel.
Juhul, kui eelmainit tegelane on mingi nime all ka teistesse fekaalsetesse foorumitesse imendunud, oleks tore see sitasõpradele õigeaegselt avalikustada !
Lugu ise lihtne- pakkus odavat sitakaupa, saatsin raha tema parasiitkontole naabervabariigis ja tema saatis mind hetk hiljem munni .
Seega on teatud ärimehest alguse saanud lüpsiskeemid juba kasvupinnase leidnud ka porno ja -sitabisnises .
Ise olen neti kaudu pasa ja kuserahvaga äri ajanud aastat 7 ja pole ainsamatki sellist tagasilööki ennem olnud. Edaspidi juba nii sinisilmne olla ei tasu, kui pasakaupa ostad, siis ikka inimestelt, keda tunned ja kelle pask on ikka kordades kallim hetke nn sooduskampaaniahinnast .

9:51 AM  
Anonymous Anonüümne said...

HEAD UUT AASTAT, sõbrad pervod !

11:47 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Paljaste inimeste ranna suvise pealetungi algus 24.–25. juunil 2009 toimub järjekordne kokkutulek eesotsas nudistidega. Halastikultuuri eduga saavutati puhkeala privaatsus, mille tulemusel ei suutnud Loksutovi härra oma jõuguga ehitada oma villasid mereni ega haarata ida suunast tükikest magusat riigimetsa, kus sügiseti on palju pilvikuid .Tchik !


[redigeeri turrot]

12:21 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Все они сейчас белые и пушистые. А если бы папы этих теть из европарламента тогда наших пап все-таки побили, то сейчас эта тетя была бы владелицей какой-нибудь фермы или завода где-нибудь в Тверской области. И в обморок бы не падала.И ее бы обслуживали русские полулюди.
Пусть валяются их кости по лесам. Им, бл...дь, очень весело тут было поначалу. Это враги. А их kaka только маскируются до поры до времени. Дай м волю - сожрут и не подавятся.

2:50 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Владельцы каka будут стимулировать рабочий класс покупать все больше и больше дорогих товаров, зданий и техники.

Толкая их тем самым на то, чтобы они брали все более дорогие кредиты, до тех пор, пока кредиты не станут невыплачиваемыми.

8:31 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Nõukogude ajal oli näitex ka eliit sita-kangelane kõrgeim aunimetus mida nii tsiviilisikutele kui troopilistele märtritele sittumise saavutuste eest fekalismi ja neo-separatismiismi arendamise, avaliku tualeti kaitse või lihtsalt kangelasliku ja ennastsalgava vanuri/invaliidi aitamisel kakamisel ,või siis ka potile asetamisel jagati !

4:03 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Eile õhtul kütuseärikate autoalla aetud noore spanjeli tõttu surnud pataloogilisse surma tema omaniku Aino Ruleti elu oli küllastunud erinevatest seksuaalprobleemidest ja sellega seoses olevatest nn voodiõnnetustest.
Seega ärgem kütuseärikaid siin kritiseerigem ja arvestagem ka muude ettenägematute teguritega, lp blogirahvad!

4:20 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Oct 05, 2009 Post subject:

-------slaavi puuks-------------------------------------------------------------------------

Ja mõni eriti haige inimene seostab seda puuksatust siin kohe nüüd kulla ja hõbedaga.
Dement ,haista perse aurusid !!!
_________________

dr.Konteiner

6:11 PM  
Anonymous tudert.ua said...

Hello everyone, joung perverts people!
Alates 1979-2008 - Instructor Of Asshole , pärast langust Oscar Galipso asukoht on vennasvabariik Leedu sideministeerium. Taaskasutatavate toitude reservijõudude teenistuses , Intendentuuri on Belgograshi maakonnas.( Ukr)
See sai ka korteris proovitud järgi.
Abielus enam pole, kaks tütart hülgasid oma esivanemad.
Tore kuulda on minul, et kõik probleemi mõistavad !

5:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ничево себе немножко !!!
Это за раз b WC ?

6:01 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Oh seda pasast elu elukest!
Ostsin viimase A.Veski , et seekord pikk intekas Ihsalla ja tema lugu plaadil kah.
Ega's midagi, trügisin kassirajakate liiva- ja sitaga koju ja uhasin erutusest peaaegu ejakuleerides plaadi massinasse. Aga ma pold arvestanud, et seekord on Õõvakomm eriti magus saanud! Esimene lugu seekord Opethilt, bändilt, mis mind never pole kottind, sest neil kombeks pehmelt öeldes keskpärast sitta nooti raiuda. Nüüd aga trossid teind ühe üllatavalt hea loo! Ihsahni vikerviisid on plaadil kohe teisena, kontrast saundi osas jõhker, 1:0 Opethi kasuks. Aga muusikaliselt Ihsashn ikka sitaks hüva asja teind (vahepeal ta ka igasugust käkki kokku keeranud vanale Emperori fännile, nagu ma olen). Üldse sedapuhku päris huvitavat mussi sellele salatplaadile sattund, vahest olen pidanud plaadi peale esimest kuulamist vastu sitamaja seina kleepima ning selle täis roojama, melomaanid härrased, mis ?

9:12 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Õige jutt, mees !
Parem jääda sada korda lolliks kui üks kord munniks.
Vene ärimeeste pasa pähe on pakutud pizzaplaate, kurgikastiga hüdroklokit, täis räimekonservikarpe, mulda täis suuri rattalaagreid...
Pasahunnikuteks peetud asjadest määrdepritsid, salaamimootorite tukrud...
Ei peagi inimesed kõigi kuse ja saviga koos olevate asjade otstarvet teadma.
Kui pole tegu ilmselgelt pahatahtliku sita maha jätmisega avalikku kohta, ei öelda sisseastujale kindlasti ühtki paha sõna.

Ärka üles ,pasakott !

11:22 PM  
Anonymous Anonüümne said...

oOoeh, armastus vene sitajunnide vastu, armastus peeruhaisu vastu ja armastada oma kakaportsjonit, tahta olla parim peeretaja Kalamaja rajoonis ja armastada edasi anda oma kõhugaase nuusutamiseks ka ühiskonnale , mida sa veel hing oskad....
armastada neid, keda sa oma peeruga lämmatad ja armastada neid, kes su klosetist alla laskmatta sitaportsu näevad .
Armastada jõuda sitamajja , jõuda teistest sittujattest ette ja enne neid end tühjaks kergendada, et saaks armastada oma kakaportsjonit , et armastada õnnestumisi keha kergendamisel pasast , et saaks sittuda ja peeretada omaette rahus , et saaks armastada potilt püsti tõusmist.
siis armastada perseauku pühkida, sest keegi armastab olla ka puhta perseauguga ja on pannud sind uskuma, et võibolla sa isegi oled unustand vahel eend pühkida.
armastada ja armastatud olla oma perse poolt.
kas me mitte kõik ei taha seda et perse oleks peale söömingut rahu ? ja kes väidab vastupidist on kibestunud või nõrgamõistuslik, hälvikinimene. armastus sitttumise vastu on üks edasiviiv jõud.
"La Viva de Shit to LOVE"

12:28 AM  
Anonymous Brjaga.ge said...

Кто кakает - тот всегда до чего-нибудь докakает !

11:49 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Postitatud: 5 Dets, 2010 Teema:

--------Kaka Loksutova gospodina------------------------------------------------------------------------

Täiskäigul kümne rikkama riigi hulka fekaalikoguste nominaali kaaluindeksi järgi- aga meelelaad tundub järjest seedeorganeid ellimineerivaks muutuvat.
See tasuliste luksusWC-de järjest sõjakam alamklassi inimeste eest "kaitsmine" näib ka olevat üks suureneva vaesuse tundemärk.
Võib muidugi olla, et üleüldise ühiskondliku vaesuse, ent pigem tundub mõnede kõrgemalpool toimetavate koalitsiooni varjuall isikute vaimuvaesusena. Pakkus välja Björk mu aatekaaslane Ahvenamaalt

5:34 PM  
Anonymous Как kakать.ру said...

Cегодня на жопе огромнaя kakа вылезло ! ! ! ! !
:)))))))))

11:17 PM  
Blogger oakleyses said...

converse outlet, herve leger, hollister clothing, lululemon, valentino shoes, oakley, vans, nike air max, bottega veneta, soccer jerseys, mont blanc pens, wedding dresses, vans outlet, celine handbags, nike huaraches, north face outlet, insanity workout, ray ban, mcm handbags, baseball bats, hollister, instyler, p90x workout, ghd hair, nike trainers uk, chi flat iron, iphone cases, nfl jerseys, mac cosmetics, nike roshe run, gucci, babyliss, nike air max, soccer shoes, asics running shoes, beats by dre, north face outlet, ferragamo shoes, converse, abercrombie and fitch, hermes belt, hollister, reebok outlet, new balance shoes, ralph lauren, longchamp uk, jimmy choo outlet, lancel, timberland boots, louboutin

3:50 AM  
Blogger oakleyses said...

canada goose outlet, pandora uk, louis vuitton, louis vuitton, karen millen uk, toms shoes, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg uk, moncler uk, louis vuitton, montre pas cher, wedding dresses, canada goose, pandora jewelry, moncler, canada goose outlet, juicy couture outlet, moncler, canada goose, canada goose, moncler, louis vuitton, canada goose uk, ugg, moncler, hollister, thomas sabo, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, ugg pas cher, coach outlet, pandora jewelry, replica watches, swarovski crystal, supra shoes, louis vuitton, moncler outlet, swarovski, links of london, canada goose outlet, juicy couture outlet, marc jacobs, doudoune moncler, canada goose jackets, pandora charms

3:52 AM  
Blogger gayanbelousova said...

Game Killer atavist.com/ Apk No Root Android tool that gives you sustain Check this Website to jeopardize your favored video games that Game Killer Download – PC, Android, iPhone & APK Free you merely play offline. You have the ability to hack scores, coins as well as money easily Game Killer Download The best variable is you can hack any Game Killer kind of offline android video game.

2:12 PM  
Blogger Unknown said...

It likewise has a parent mug owner. Going pearltrees.com/ better the additional huge Website storage basket under the seat can Convertible Car Seat Reviews 2016-2017 store all your kid's fundamentals.

10:55 AM  
Blogger Unknown said...

I like all of the points you have made.
http://www.prokr.net/2016/09/saudi-arabia-cleaning-companies-8.html
http://www.prokr.net/2016/09/saudi-arabia-cleaning-companies-11.html
http://www.prokr.net/2016/09/saudi-arabia-cleaning-companies-10.html
http://www.prokr.net/2016/09/saudi-arabia-cleaning-companies-9.html

9:50 PM  

Postita kommentaar

<< Home