Sitablogi

reede, juuni 09, 2006

Reedene rõõm

Hehh, töönädal sai kohe päris ilusa lõpu. Täna hommikul jätsin targu õrnale sitahädale reageerimata ja otsustasin pisut koguda. See oli õige otsus. Peale lõunat tegin üle kolme nädala jälle ühe suitsu, mis omakorda tekitas ka pärasooles kerge pakitsuse. Oli tunda, et tegu on väärika sitaga. Kannatasin seda pakitsust surve kasvatamise eesmärgil nii umbes pool tunnikest. Mõni hetk tagasi lasin junnilõikurlihase lõdvaks ning kuna pärasooles olev rõhk ületas tunduvalt õhurõhu, pudenes mõnus hunnik korralikku poolkõva pruuni sitta potti. Njah, suitsetamisest on mõnikord ikka kasu kah.
Vahepealne sittumise madalseis väsitas juba ära ning tekitas sitastressi. Päevas kolm korda sital käia tähendab ju ka üliväikestes kogustes sittumist. Pressimislihas oli vahepeal juba nii julmalt treenitud, et võisin juba ka ilma sitahädata mingi koguse kakat persest välja pressida.
Enivei, pärasoolt ei tohi hooleta jätta. Nädalavahetusel korraldan soolestikule tõmmu hiiu või mõne muu sobiva joogiga (kuuldavasti sobib ka kvaliteetvein "Kosmos") tugeva survepesu.

15 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Laupäevane rõõm oli sittuda-peeretada uues tasulises käimlas, klaas vaheseinte vahel . Naaberboksis sittus keegi nooremapoolne daam, kes vahetpidamata bluedoothiga midagi kõneles . Teisel pool naaber raseeris vist vittu, või paigaldas sidet, igatahes täielik vaikus segatud mingi krõbinaga . Hea ja puhas koht oli, hais oli ka suht malbe.

3:02 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Muidugi pakub see igale anoreksikule rõõmu saada mõnisada grammi kergemaks, st pasast oma sees lahti . Normaalne ju .

3:45 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kas sitaaugu ette kannatab paigaldada bojenet-i. St kork nagu bensiini kanistril. Et oleks avades kõik valla ja sulgedes kindel tõkis . Soomes/Rootsis vist sex-poes müügil.

8:46 PM  
Anonymous Anonüümne said...

On müügis küll, Malmö apteegis Vanurite hooldekodu keskus, 23 eurtsi pakk.

9:54 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Reedese kreemi määrisin õrnalt kõdisti ja kakaaugu piirkonda masseerides avastasin ka uusi sensatsioone. Anal Garden on kree , mis tõstab kliitori ja pepuaugu tundlikust, muutes orgasmid palju rohkem naudingut pakkuvamateks. Sa tunned rõõmu kohesest munni pepusse või vittu panemisest , mis viib ju orgasmini. Mõned vanad naised tunnevad efekti koheselt, teistel võib võtta kuni pool päeva.

10:59 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Müüa : "GLIDE ASS " , päraku eesnäärme sulgur-stimulaator, heledav öösel ja kergelt desinfitseeritav . Diskreetne abiline üllatada voodis oma partnerit ja tunda püsivat mõnu oma p....augu piirkonnas.

11:19 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Vaata suuremat kakajunni ! ( näeb koduleheküljel ! )

Punased ahvatleva välimusega kakajunni taolised rõõmukuulid karvasest ja libedast materjalist. Reageerivad perse sees olevad rasked kuulikesed peeretamisel ning kakamisel , mis tekitavad meeldivaid ja ootamatuid vibratsioone pärakus kuni maoni välja .
Pikkus jämesoolel alates : 24 cm.

7:56 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Soovitan ka siinkohal lasta oma anaaltapile paigaldada WeaAss tüüpi käepideme vibratsioon . Sinna peale on juba pärakurõngaste valik nii suur , et silme eest lähaeb mustaks . Mida iganes - plastikust või silikoonist , kiireid ja fikseerituid ...peaasi et mõnus suristada olex

11:09 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Нормальные чуваки ! ! !

5:51 PM  
Anonymous KURGAAN.ge said...

Meie, reede hilisõhtuste pasandeerikute asi ei ole sittuvatele nudistile Pärnu randa mööda järele joosta, kuid kui püstijalu pasandav nudist mööda randa ringi jalutab ja teised rannalised end sellest häirituna tunnevad ning nt meie poole pöörduvad, siis peame midagi ette võtma.Kasvõi talle hundinuija annusesse toppima :)))
Kas püsti kõndides sittuvad ja urineerivad nudistid on kerge vaimse arengupeetusega või anaal-seksuaalvähemus, sellest me pole tänini aru saanud.:))))
Senini oleme neisse suhtunud nagu disainilenduritesse või pornoilatelistidesse. Täpselt samuti püüame kehakergendust vajavaid aidata ,normaalseid ja randu mittereostavaid nudiste, kui nende tagasihoidlikus rannalõpujupis äkki mõni kurguni kinninööbitud sitahädaline riides pasandamiseprotsessi eeliseid peaks kuulutama.
Kaaskodanike ees ei tohi püstijalu pasandada, pealtvaatajaid oma häälitsustega tüüdata ja neid toimuva protsessiga häirida.

3:38 PM  
Blogger oakleyses said...

polo ralph lauren outlet online, oakley sunglasses, louis vuitton, burberry pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin, sac longchamp pas cher, christian louboutin uk, longchamp outlet, jordan shoes, kate spade outlet, christian louboutin outlet, louboutin pas cher, polo outlet, ray ban sunglasses, air max, tory burch outlet, cheap oakley sunglasses, jordan pas cher, ugg boots, uggs on sale, nike free run, oakley sunglasses wholesale, gucci handbags, nike outlet, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, tiffany and co, prada outlet, replica watches, ray ban sunglasses, nike roshe, longchamp pas cher, ugg boots, louis vuitton outlet, prada handbags, longchamp outlet, replica watches, nike air max, longchamp outlet, nike free, nike air max, louis vuitton, louis vuitton outlet, polo ralph lauren, michael kors pas cher, christian louboutin shoes

3:42 AM  
Blogger oakleyses said...

canada goose outlet, pandora uk, louis vuitton, louis vuitton, karen millen uk, toms shoes, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg uk, moncler uk, louis vuitton, montre pas cher, wedding dresses, canada goose, pandora jewelry, moncler, canada goose outlet, juicy couture outlet, moncler, canada goose, canada goose, moncler, louis vuitton, canada goose uk, ugg, moncler, hollister, thomas sabo, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, ugg pas cher, coach outlet, pandora jewelry, replica watches, swarovski crystal, supra shoes, louis vuitton, moncler outlet, swarovski, links of london, canada goose outlet, juicy couture outlet, marc jacobs, doudoune moncler, canada goose jackets, pandora charms

3:51 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
michael kors outlet
lacoste soldes
prada sunglasses
champion clothing
new balance shoes
marc jacobs outlet
michael kors outlet
michael kors
pandora charms sale clearance
longchamp handbags

7:35 AM  
Blogger qinaide said...

0802jejenike internationalist homme mid Habituellement, la new balance pas cher du tout livraison notera le retard mais sera rapide et dépendra de la proximité Air Jordan 14 France du client au magasin qui fournit le nike air max thea liberty prix produit ou le service. Souvenez-vous que votre produit new balance homme running ne sera probablement pas aussi facile à modifier avis asics gel noosa tri 10 m en apparence que votre modèle, alors construisez-le en fonction asics femme bordeaux de vos besoins et remplacez-le au lieu d'avoir un new balance 999 homme blanche concept.

4:47 AM  
Blogger yanmaneee said...

cheap jordans
fila
air max 97
timberland boots
curry 5 shoes
michael kors outlet online
golden goose sneakers
moncler
moncler outlet
gucci belts

7:14 AM  

Postita kommentaar

<< Home