Sitablogi

kolmapäev, juuni 07, 2006

Purr-purr

Käisin sital ja jälle ei midagi huvitavat. Tavapärane "teist korda päevas" puristamine - sitahäda on, aga välja midagi eriti ei tule. Pärast sittumist sai ainult ühtlaselt pruuniks puristatud potti imetleda. Poolvedel junn on ikka üsna mõtetu junn. Pohmasita mõnu on kõigile teada. Ka korraliku oksasita vorpinu võib oma teo üle uhke olla - ikkagi kunst. Aga kui kolm korda päevas käid ainult potile ja veele kollakaspruuni tooni lisamas, siis ei tunne küll erilist uhkust. Pask küll. Peaks menüüd vist muutma. Või mõnele sitaspetsialistile oma sita analüüsida viia, et mis puudu on.

6 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Lörin ja kärin !!! Sellised helid tuli Metsakombinaadi WC kabiini suletud ukse tagant , kui sital oli kohalik puiduekspert , kes tuntust kogunud avaliku peeretamise ja röhitsemisega.

3:29 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Purr murra kaka surra, persest tuli puuksu mõrra. Toas oli palju puuksu, sest me eile sõime juustu----------------------------------

3:00 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Purr Purr Mini-WC pott (13 cm sügav , Ø 5 cm ), emaileeritud materjalist tehtud . Kakaga võib saada aga kokku peenise otsik ning munandid (NB! võid seda panna ka toolile otsa, ja kakada püstijalu ),saadaval ka invaliidide pott (Ø 7,2 cm), pakeliidist päraku - rõngast augu tuulutaja.

11:03 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Sita häältel on ka omajagu õigus, aga nii või naa on vahe peeretamisel sees (mitte sellest, kes-kuna alustas peeretamist ), vaid selles et ei saada aru elementaarsetest peeru häältest (isegi ei viitsita mõista ja siis ollakse veel solvunud: miks siin nii haiseb ??? Ära mulle haisuta siia, pliis ).

3:45 PM  
Blogger oakleyses said...

converse outlet, herve leger, hollister clothing, lululemon, valentino shoes, oakley, vans, nike air max, bottega veneta, soccer jerseys, mont blanc pens, wedding dresses, vans outlet, celine handbags, nike huaraches, north face outlet, insanity workout, ray ban, mcm handbags, baseball bats, hollister, instyler, p90x workout, ghd hair, nike trainers uk, chi flat iron, iphone cases, nfl jerseys, mac cosmetics, nike roshe run, gucci, babyliss, nike air max, soccer shoes, asics running shoes, beats by dre, north face outlet, ferragamo shoes, converse, abercrombie and fitch, hermes belt, hollister, reebok outlet, new balance shoes, ralph lauren, longchamp uk, jimmy choo outlet, lancel, timberland boots, louboutin

3:50 AM  
Blogger raybanoutlet001 said...

jordan 8
yeezy shoes
gucci sito ufficiale
chargers jerseys
rolex replica
cheap ugg boots
michael kors bags
oakley sunglasses
ugg outlet
ugg boots

10:05 AM  

Postita kommentaar

<< Home