Sitablogi

pühapäev, juuni 11, 2006

Jesss

Üle pika aja sain ühe mõnusa sitaga maha. Oi kuidas mulle meeldib, kui pask korralikult lahti on ja väike kõhuvalu enne situmist. See on taevas. See on orgasm kuubis. Vedelat pritsib ja veepiisad pritsivad alt vastu põski vastu. Sellise tundega võiks vabalt surra.

29 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Suur-suur-suur ja turske sitahunnik oli hommikul meie sektsiooni ette maha situtud . Kojamees kõneles mingist pikakoivalisest brünetist, kes tema meelest seal tampooni paigaldas . Ainult et tema lahkudes auras seal umbes kilone sita jurakas

3:31 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Ajee, sita lasu haises ja lehkas tgrepikojas, mitte üks türa ei korjand seda kokku ega viskand ajalehti peale . Minge vittu, debiilikud.

2:19 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mingi ligane ja poolikult läbiseedinud sitalasu oli öösel pasandatud ööklubi "Piraat" taga sissepääsu ette. On keegi näinud sittujat või kuulnud sittumise hääli ??? Premeerime lõunasöögiga kahele + pilet toimuvale gaalaõhtule 3-ndal Advendil. Kontakteeru Managemendi vahtkonna vahetuse vanemaga .

2:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Probleeme nende avalikkude pasahunnikutega on, Üle Eestiline, julgeks väita . Mingite tegelaste Jeebile oli situtud Tallinna ööklubi ees valuvelje pihta, jube lugu..

9:59 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Igapäeva elust mingi osa, ei muud... Noorukid olid sittunud trepikotta postkastide ette sellise hunniku et algul arvati et keegi on silo kodu vedanud . Hiljem selgitadi et need ju need Sindi Erikooli vilistlased kes kombeid ei tunnista, pätikesed .

2:17 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Mõtetu rahvas on need haiged noorukid. Vahetult enne TOOMAPÄEVA käis mingi seltskond meil koduhoovis sital . 4 hädalist sittusid kordamööda ühte hunnikusse oma pläsa. Eriti haige monument jäi vaatajaile rõõmustamiseks, mitmeks päevaks

8:15 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kerigu putsi. Tasakaalutud, arengupeetusega mürsikud . Naabri välikäimla ette situti kah suurem pasahunnik, peale torgati etikeet suitsupakilt " LeeK". Demedid...

9:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Вчера вечером у нас выкрасили подъезд плохой кaka. Я вышел из квартиры и прилип правой ногой, правую отодрал, левая прилипла, потом вышла соседка, пока ее отодрал, опоздал на 15 минут.

7:27 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Teaduslikud uuringud, mida on ette kantud ka ANAAL-teemalistel rahvusvahelistel kongressidel, kinnitavad kakaaugu suurendamise tõhusust. Pealegi on arvukad meditsiiniajakirjad tutvustanud pärasoole pikendamise protsesse ja selle abil saavutatud üllatavaid tulemusi.

Jämesoole pikendamine on üsna kasulik ja seedimist hõlbustav protseduur.

11:16 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Vaata porno pilti kodulehel ! ( Yesss )

Original Analico libestusgeel on ilma lõhna ja maitseta, mitte eriti kleepuv, perseeaugus lahustuv, rasva ja soolika ärritamise vaba, 100% perseaugu sõbralik, ideaalne optimaalse libestuse saavutamiseks perseaugus sügavuseni kuni 1 meeter , sobib kasutamiseks erinevates anaalvahekordades ja mängudes . Velsker toodab .

7:52 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Kui sul anaalseksiks armuke veel puudub, siis on tekkinud võimalus ta soetada. Tädi Ira lubab seda endaga teha ja teeb abivahenditega ka meestele...

4:58 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Jah Yeeee , kuid ma arvan, et kakahäda esile on vast võimalik ka nii kustutada, et junnide arv läheks pärast seda õigeks. Mitte kuskil mujal Sita-foorumites ei ole sellist jama kohanud. Ilmselt tehakse seda munnimist kuidagi süstemaatliselt valesti või jäetakse midagi tegematta. JESSS.

10:47 PM  
Anonymous Anonüümne said...

RÕÕMUS UUDIS PERVODELE : Juunis toob Emajõel ristlev lustisõidulaev Kabina kaevandusse 100 geid ja lesbit, sest omasooiharate lõbureisi korraldaja peab Lõuna-Eestit homosõbralikuks piirkonnaks.( eriline "trukkimine" olevat planeeritud Jaanitrallile, kaevanduse suudmele Emajõkke). Seksuaalvähemuste lustireis «Emajoe Pervertion Games by Cruise» stardib 20. juunil Pihkvast ning enne Peterburi põikamist peatub 100 reisijakohaga alus siis Kabinas,kus plaanis avalik rassimine omasoovahel, sekka nn "kuldse vihma" ja "pruuni pontshiku " mängud.. Lisaks Kabinale peatub kruiis Kavastus, Mäksal, Ihastes ja Kvissenthalis. Kõige kallimad penthouse-sviidid, mis maksavad üle 1300 krooni, on välja müüdud. Samuti pole enam saadaval 4000 - 5000-krooniseid pakette ning kõige odavamaid pileteid on loomulikult omastanud perverdid / kaid/ lesbod / ning mõned nende sposorid ! JESS

11:08 AM  
Anonymous Anonüümne said...

NB, Jesss ! Pakun rõõmurulli sitta .Kaasa tuleb sanepidjaama tunnistus koos kahe atestatsiooniga- (toiduainete ja läbiseedimata toiduosakeste labori analüüsidega ). Tunnistus ise just on huvitav- sisaldab andmeid toitumise ning halvasti läbi seeditud produktide kohta ,jne...

Muuseas tegemist 1999 aastal atesteeritud laborant-velskri tuntud nn lõputöö. (Armas Kliinikum tänas oma laborante too aeg veel igati vääriliselt)...

Kõik sitapakikesed on antud edasi ühele mehele, kes neid külmhoones säilitab huvilistele .( Seisukord on sellel pasapartiil tipp-topp! )

1:03 PM  
Anonymous calculaator.uk said...

JESSSSSS , on ammutuntud fakt, et peldikuseinad on mitmekesiseks suhtlus-, ja eneseväljendusvahendiks paljudele.Uriini, kaka või kollidega kriipseldatud nimed /hüüdlaused !!!
Eks ole meil kõigil tulnud tegemist teha avalike käimlatega ja teatava väljutusprotsessi käigus tutvust teha nn peldiku-kunstiga.
Enamasti leiame nende seintelt roppe pilte genitaalidest ,sõnu ja väljendeid, mis kokkuvõttes küllaltki robustse ja labase mulje jätavad (eriti kui juhtute olema roppuste suhtes extravagant`tundlik). Kuid on ka meeldivaid erandeid... nt kakaga nikerdatud vanaKreeka kehakegendusjumalanna Agrhediethes .

Käesolev artikkel ei püüa anda mingit teoreetilist kontseptsiooni peldikukirjutiste olemuse ja ajendite kohta- vastavateemalisi uurimusi on juba tehtud.
Püüame lihtsalt anda ülevaate ekstremantkultuuri ilmingust massikultuuri seas- Tartu Ülikooli raamatukogu kohvikuesises noortemeeste peldikus asuvatest kirjutistest. ( Teoloogia)

Loomuliklt leidub ka seal tavalist teksti a la tahan nussi, näita putsi, nuusuta puuksu ja lihtsalt roppude sõnade eksplitseerimist.
Sedalaadi üllitised jätame muidugi hetkel välja- eks ole ju iga vetsus "toimetaja" ülesanne pakkuda oma tühjenevale soolestikule meeldivat ning hügieenilist tühjenemist !.

6:32 PM  
Anonymous trass.com said...

http://www.aijaa.com/v.php?i=5904259.jpg

5:13 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Возможно, переселенцы внесут куpицу цивилизации.

9:56 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Jeeee !

[url=http://radikal.ru/F/s017.radikal.ru/i406/1202/00/00397491aba5.jpg.html][img]http://s017.radikal.ru/i406/1202/00/00397491aba5t.jpg[/img][/url]

6:49 PM  
Blogger Unknown said...




15.07.16fangyanting
snapbacks hats
oakley sunglasses outlet
gucci handbags
michael kors handbags
coach outlet
michael kors handbags
coach outlet store online
ray bans
cheap snabacks
cheap soccer jerseys
rolex watches for sale
true religion outlet
kate spade outlet
chanel bags
replica watches rolex
louis vuitton sito ufficiale
air max 2015
true religion jeans outlet
soccer shoes for sale
air max uk
mcm outlet online
michael kors outlet
abercrombie and fitch
louis vuitton borse
longchamp pliage pas cher
mont blanc
longchamp
oakley sunglasses cheap
nike pas cher
tory burch handbags
hollister kids
pandora jewelry outlet
ray ban sunglasses
nike air max uk
prada shoes


11:51 AM  
Blogger John said...

michael kors outlet
ralph lauren outlet
ray ban sunglasses outlet
oakley sunglasses wholesale
ugg boots outlet
ugg boots sale
kobe 8
christian louboutin shoes
michael kors outlet online sale
ugg boots on sale
cheap uggs
the north face outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet online
louboutin femme
air max 90
canada goose outlet store
uggs sale
tory burch outlet online
tory burch shoes
retro 11
canada goose outlet
michael kors outlet store
oakkey sunglasses
cheap jerseys
louis vuitton outlet stores
beats by dr dre
coach outlet store online clearance
hollister clothing
michael kors outlet online
vans sneakers
ugg boots
tods outlet store
louis vuitton outlet online
2016215yuanyuan

4:16 AM  
Blogger oakleyses said...

polo ralph lauren outlet online, oakley sunglasses, louis vuitton, burberry pas cher, tiffany jewelry, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, christian louboutin, sac longchamp pas cher, christian louboutin uk, longchamp outlet, jordan shoes, kate spade outlet, christian louboutin outlet, louboutin pas cher, polo outlet, ray ban sunglasses, air max, tory burch outlet, cheap oakley sunglasses, jordan pas cher, ugg boots, uggs on sale, nike free run, oakley sunglasses wholesale, gucci handbags, nike outlet, oakley sunglasses, louis vuitton outlet, tiffany and co, prada outlet, replica watches, ray ban sunglasses, nike roshe, longchamp pas cher, ugg boots, louis vuitton outlet, prada handbags, longchamp outlet, replica watches, nike air max, longchamp outlet, nike free, nike air max, louis vuitton, louis vuitton outlet, polo ralph lauren, michael kors pas cher, christian louboutin shoes

3:42 AM  
Blogger oakleyses said...

canada goose outlet, pandora uk, louis vuitton, louis vuitton, karen millen uk, toms shoes, ugg,ugg australia,ugg italia, ugg uk, moncler uk, louis vuitton, montre pas cher, wedding dresses, canada goose, pandora jewelry, moncler, canada goose outlet, juicy couture outlet, moncler, canada goose, canada goose, moncler, louis vuitton, canada goose uk, ugg, moncler, hollister, thomas sabo, moncler outlet, ugg,uggs,uggs canada, ugg pas cher, coach outlet, pandora jewelry, replica watches, swarovski crystal, supra shoes, louis vuitton, moncler outlet, swarovski, links of london, canada goose outlet, juicy couture outlet, marc jacobs, doudoune moncler, canada goose jackets, pandora charms

3:51 AM  
Blogger raybanoutlet001 said...

new york knicks jersey
cheap nfl jerseys
coach outlet
nike blazer pas cher
michael kors uk
jordan shoes
jordan shoes
rolex watches
michael kors purses
michael kors outlet
2017.7.25

10:02 AM  
Blogger Unknown said...

air yeezy
prada glasses
yeezy shoes
yeezy boost 350 v2
Kanye West shoes
chrome hearts online store
adidas ultra boost
adidas neo
longchamp bags
cheap jordans

5:22 AM  
Blogger Unknown said...

qzz0626
nike factory outlet
hawks jerseys
ray ban sunglasses
furla handbags
canada goose jackets
burberry outlet
michael kors outlet
uggs outlet
ugg outlet
new balance shoes

11:46 AM  
Blogger te12 said...

qzz0727
canada goose outlet
ray ban sunglasses
cleveland cavaliers jersey
ugg outlet
10 deep clothing
air max 90
cartier jewelry
nba jerseys
furla handbags
salomon shoes

7:35 AM  
Blogger Unknown said...

valentino
cheap nba jerseys
ugg boots
golden goose shoes
pandora outlet
chrome hearts
coach outlet
ralph lauren outlet
ralph lauren uk
true religion jeans

9:27 AM  
Blogger zzyytt said...

yeezy shoes
nike air huarache
kyrie 3
yeezy boost 700
hogan outlet
moncler jackets
harden shoes
vans outlet
coach factory outlet
jordan retro

5:06 AM  
Blogger yanmaneee said...

coach outlet online
yeezys
christian louboutin outlet
yeezy boost 350
yeezy boost 350
michael kors outlet
air max 270
supreme hoodie
golden goose
yeezy boost 350 v2

7:14 AM  

Postita kommentaar

<< Home